ᅠᅠᅠ 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Pacz na to https://files.catbox.moe/yk7lxl.png Edytowano 2 godziny temu przez ᅠᅠᅠ O kude 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 78 Napisano 2 godziny temu Nie mogę co za typ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ᅠᅠᅠ 4 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Nie mogę co za typ! Ej no kude To skarb czy typ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 78 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ᅠᅠᅠ napisał: Ej no kude To skarb czy typ? Typ skarbu jakiego jeszcze nie miałam. Może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 78 Napisano 2 godziny temu Twoja teściowa mówi żebyś poszedł lepiej już ustawić się przed drzwiami po promocję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ᅠᅠᅠ 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Typ skarbu jakiego jeszcze nie miałam. Może być? Może ale takiego jak ja to nigdzie nie znajdziesz 1 minutę temu, Mgła napisał: Twoja teściowa mówi żebyś poszedł lepiej już ustawić się przed drzwiami po promocję Yyy ? Moja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 78 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ᅠᅠᅠ napisał: Może ale takiego jak ja to nigdzie nie znajdziesz Swego czasu znalazłam tu diament, a Ty jesteś jeszcze droższy skarbie, prawdziwa antymateria jeśli chodzi o wartość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 78 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ᅠᅠᅠ napisał: Yyy ? Moja? No jak nie jak tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ᅠᅠᅠ 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Swego czasu znalazłam tu diament, a Ty jesteś jeszcze droższy skarbie, prawdziwa antymateria jeśli chodzi o wartość. Jakby tak było to już byś coś dała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 78 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, ᅠᅠᅠ napisał: Jakby tak było to już byś coś dała A co sobie Skarbek życzy? Yyy domyślam się chyba.. Edytowano 2 godziny temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ᅠᅠᅠ 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: A co sobie Skarbek życzy? Yyy domyślam się chyba.. Pacz foto w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 78 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ᅠᅠᅠ napisał: Pacz foto w temacie Aaaa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 78 Napisano 2 godziny temu A ja mam daleko do hipermarket akurat ten. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ᅠᅠᅠ 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Mgła napisał: Aaaa.. I tamto o czym myślisz to też Edytowano 2 godziny temu przez ᅠᅠᅠ Kocham Cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ᅠᅠᅠ 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Mgła napisał: Aaaa.. Dobrze wiesz Edytowano 2 godziny temu przez ᅠᅠᅠ KochamCie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 78 Napisano 2 godziny temu Nawet 2 x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 78 Napisano 2 godziny temu Co mnie tak tu wyrzuciło z tej strony i widzę że Ciebie też że dwa razy poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ᅠᅠᅠ 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Co mnie tak tu wyrzuciło z tej strony i widzę że Ciebie też że dwa razy poszło Już edytowane na kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ᅠᅠᅠ 4 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Mgła napisał: A ja mam daleko do hipermarket akurat ten. Tak jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 78 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ᅠᅠᅠ napisał: Już edytowane na kocham Kocham.. jak to łatwo powiedzieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 78 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ᅠᅠᅠ napisał: Tak jasne A żebyś wiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ᅠᅠᅠ 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Kocham.. jak to łatwo powiedzieć... Przez neta tak 1 minutę temu, Mgła napisał: A żebyś wiedział. Specjalnie tak piszesz bo nie chcesz mi wysłać na inposta co mam przed oknem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 78 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ᅠᅠᅠ napisał: Przez neta tak Specjalnie tak piszesz bo nie chcesz mi wysłać na inposta co mam przed oknem A w realu to obsrałbyś zbroje? Hmm? Promke masz to korzystaj. Będzie drogo to dowioze wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 78 Napisano 1 godzinę temu Albo w lesie się spotkamy na piwo jak kiedyś było gadane.. hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ᅠᅠᅠ 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: A w realu to obsrałbyś zbroje? Hmm? Promke masz to korzystaj. Będzie drogo to dowioze wtedy. Ej no bo ludzie pomyślo że jestem gruby A ja zaledwie 55kg mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 78 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ᅠᅠᅠ napisał: Ej no bo ludzie pomyślo że jestem gruby A ja zaledwie 55kg mam Spoko to widzimy się w lesie. Nom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ᅠᅠᅠ 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Albo w lesie się spotkamy na piwo jak kiedyś było gadane.. hm? Eeeenie bo jeszcze mnie kleszcz ugryzie w małego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 78 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ᅠᅠᅠ napisał: Eeeenie bo jeszcze mnie kleszcz ugryzie w małego Uważaj bo jeszcze pomyślą że jesteś Przem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 7 Napisano 1 godzinę temu no klaudiusz juz sieje propagande ze z pravolem piszesz, iskra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ᅠᅠᅠ 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Uważaj bo jeszcze pomyślą że jesteś Przem. Ja nie mam z czym biegać po lesie także raczej nie i nie lubię jak mi dynda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach