Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
lotos3838

czy jest sens dalej walczyc - prawko

Polecane posty

nie zdalem  juz drugi raz dzisiaj prawka poprzednim razem oblalem na słupku na placu tym razem było nie  inaczej wjezdzajac na koperte przodem mam stwierdzony oczopląs  i wadę wzroku na plusy, badanie lekarskie przeszedlem  pozytywnie zdawalem w okularach odpuscic sobie 3 podejscie ? wiedzac ze nastepnym razem i tak walne w ten slupek, na jazdach mi  łuk wychodził po parenascie razy, tak  na egzaminie nic nie wychodzi pierwszy raz przyszedlem zestresowany bardzo fakt ale drugi nie bylem zestresowany przyszedlem na  zasadzie wyrąbane  a i tak nie wyszlo pytanie czy jest sens dalej walczyc nie  mam do tego chyba predyspozycji

Ja zadalam za 3 razem. Wydales tyle kasy na lekcje jazdy- ja bym sie nie poddawala

6 godzin temu, lotos3838 napisał:

nie zdalem  juz drugi raz dzisiaj prawka poprzednim razem oblalem na słupku na placu tym razem było nie  inaczej wjezdzajac na koperte przodem mam stwierdzony oczopląs  i wadę wzroku na plusy, badanie lekarskie przeszedlem  pozytywnie zdawalem w okularach odpuscic sobie 3 podejscie ? wiedzac ze nastepnym razem i tak walne w ten slupek, na jazdach mi  łuk wychodził po parenascie razy, tak  na egzaminie nic nie wychodzi pierwszy raz przyszedlem zestresowany bardzo fakt ale drugi nie bylem zestresowany przyszedlem na  zasadzie wyrąbane  a i tak nie wyszlo pytanie czy jest sens dalej walczyc nie  mam do tego chyba predyspozycji

Ja za 8 zdałem , stres za stresem miałem . Nie mogłem go opanować  , nie poddawaj się  .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować