wwwatujest 0 Napisano Kwiecień 1, 2025 Dla mnie seriale tasiemce, to strata czasu. Po kilkudziesięciu odcinkach nie pamiętam już o czym było w pierwszym, drugim itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 96 Napisano Listopad 20, 2025 Trochę tak, ale w krótszy można się wkręcić... Teraz oglądam Absentie 3 sezon... może nie wybitny, ale było kilka zaskakujących momentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marinette 16 Napisano środa o 13:58 Dnia 20.11.2025 o 22:42, yeya napisał: Trochę tak, ale w krótszy można się wkręcić... Teraz oglądam Absentie 3 sezon... może nie wybitny, ale było kilka zaskakujących momentów. Tak czysto informacyjnie - obejrzałam trzy z sześciu odcinków Eternauty : ) No serial familijny to to nie jest ; ) w sensie jako horror ze starszą jeszcze bym obejrzała, ale chyba zakończę na oglądaniu z drugą połówką... Tylko ja mu puszczę od nowa, a sobie obejrzę ciąg dalszy ; )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 96 Napisano środa o 21:14 7 godzin temu, marinette napisał: Tak czysto informacyjnie - obejrzałam trzy z sześciu odcinków Eternauty : ) No serial familijny to to nie jest ; ) w sensie jako horror ze starszą jeszcze bym obejrzała, ale chyba zakończę na oglądaniu z drugą połówką... Tylko ja mu puszczę od nowa, a sobie obejrzę ciąg dalszy ; )) Dobrze, że przypomniałaś o nim : ) też obejrzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marinette 16 Napisano 11 godzin temu Oglądam. Ciekawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 96 Napisano 10 godzin temu Pod koniec 3 odcinka pojawiło się 'coś' co załatwiło złodziejską parkę... obejrzę jeszcze jeden : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 96 Napisano 7 godzin temu Armia olbrzymich chrząszczy ciągnąca za sobą ludzkie zwłoki robiła wrażenie... ciekawy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach