abusivebehaviour 124 Napisano piątek o 17:19 Klaudik to groźny psychopata z naprężonym siurkiem, uciekajmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 162 Napisano piątek o 17:20 Dobrze ze mnie się nie podejrzewa o podeszwy, bo mam problemy konto założyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 124 Napisano piątek o 17:20 Klaudik jakie masz ulubione wino marki wino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 17:21 No wlasnie, Klaudiusz chcialaby sobie popisac z pewnym milym Panem, a wyglada to tak, jakby jej sie obrywalo za to, zupelnie nieslusznie I niepotrzebnie, Bo ja nie zauwazylem, zeby komukolwiek wyrzadzala krzywde A ja zaspamowalem kafe, bo siedzialo we mnie bardzo duzo zlej energii, przezylem oczyszczenie, Wam polecam to samo, to poczujecie sie duzo lepiej I bedziecie szczesliwsi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 124 Napisano piątek o 17:22 Uwaga. Będzie blokowanie, podszywy się uaktywnią lub temat poleci. Klaudia widzę. Ale przez to nie stracisz kalorii będąc grubą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 20 Napisano piątek o 17:22 31 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Są dorośli o mentalu dziecka i dopóki nie szkodzą swoją głupotą to spoko, ale tutaj jest zjawisko że nie wiadomo do końca jakie motywy ma co może rodzić różne podejrzenia. Ja obstawiam że przypodobanie się munkowi i transakcja wiązana żeby alkus nie wywalił prywaty musi tańczyć jak jej zagra. Logiczne. Bardzo logiczne i bardzo prawdopodobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 17:23 Klaudiusz tutaj wpadla popisac z pewnym milym Panem, a nie blokowac kafe I teksty, Pani Magdo :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 124 Napisano piątek o 17:24 1 minutę temu, efajel napisał: No wlasnie, Klaudiusz chcialaby sobie popisac z pewnym milym Panem, a wyglada to tak, jakby jej sie obrywalo za to, zupelnie nieslusznie I niepotrzebnie, Bo ja nie zauwazylem, zeby komukolwiek wyrzadzala krzywde A ja zaspamowalem kafe, bo siedzialo we mnie bardzo duzo zlej energii, przezylem oczyszczenie, Wam polecam to samo, to poczujecie sie duzo lepiej I bedziecie szczesliwsi Tu bardziej chodziło, że każdy ma cię przepraszać, że oddajesz się za kurtke i telefon. I że nie jesteś gejem. Zdaj sobie w końcu z tego sprawę, że jesteś gejem i nikt cię nie będzie przepraszał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 17:24 Polecam Wam oczyszczenie organizmu z toksyn i zlej energii, to zamiast czuc gniew poczujecie milosc I szczescie :-) Polecam, super sprawa :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 17:25 Mnie nikt nie musi przepraszac za nic Pani Magdo, ale to co pisza ludzie w tym temacie na temat Klaudiusza jest niedorzeczne i same glupoty, jak dzieci z piaskownicy jestescie wzgledem Klaudiusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 162 Napisano piątek o 17:26 Przed chwilą, efajel napisał: Polecam Wam oczyszczenie organizmu z toksyn i zlej energii, to zamiast czuc gniew poczujecie milosc I szczescie Polecam, super sprawa Niezła faza, ale nie brałeś nic i na sucho tak masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 17:26 Jak Klaudiusz stad przez Was zniknie to Bede plakal do konca zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 17:27 Niezła faza, ale nie brałeś nic i na sucho tak masz. X Oczywiscie, ze nic nie bralem, ale ostatnio uczucie gniewu zamienilem na milosc i od razu piekniejszy sie zrobilem I samopoczucie tez duzo lepsze, Wam polecam to samo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 17:29 Milego wieczoru zycze wszystkim ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 20 Napisano piątek o 17:32 16 minut temu, Chill napisał: Najbardziej hejtuje Magda i Bicu. Ty wyzywasz od świń a jesteś ode mnie 2 razy większa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 17:33 Klaudiusz to przepiekna I szczupla.laseczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 17:34 (edytowany) Nie chce nikogo obrazac, ale wlasnie dlatego zasugerowalem, ze kilka godzin przerwy od kafe I troche swiezego ruchu dobrze by Wam dobrze zrobilo, przerwa od hejtowania to super sprawa :) Edytowano piątek o 17:35 przez efajel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 20 Napisano piątek o 17:35 15 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Marzenia się spełniają. Zamiast tu siedzieć i jeść, zacznij biegać trollico, bo Moon cie rzuci Nie pokazała nigdy nawet kawałka palca i raczej nie sądzę że jest cała w wybroczynach więc otyłość olbrzymia tylko wchodzi w grę. Gdyby pokazała te ulane paluchy to od razu by się wszystko wydało wiec nigdy nie pokaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 17:36 Gdybyscie byli mili dla Klaudiusza, to by pokazala, ale niestety dzialacie odpychajaco piszac takie klamstwa i sama nieprawde, I przykro na to patrzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 17:38 Tez hejtowalem Klaudiusza I bylem DLA niej niemily, ale dotarlo do mnie, ze wszystko co jej zarzucalem to nieprawda i chore urojenia, majace zly wplyw na moja psychike ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 124 Napisano piątek o 17:38 1 minutę temu, efajel napisał: Gdybyscie byli mili dla Klaudiusza, to by pokazala, ale niestety dzialacie odpychajaco piszac takie klamstwa i sama nieprawde, I przykro na to patrzec My nie musimy pokazać, bo pokazałeś to ty twierdząc, że masz to od Mooona. Ulana grubaska z oponą i miną jakby ducha zobaczyła... Mam to wrzucić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 17:40 Droga Pani Magdo, ja nic nie pokazalem, a my z moonem od wielu lat darzymy sie niechecia I brakiem sympatii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 17:42 Nje mam z ta osoba zadnego kontaktu, poniewaz nie darzy mnie sympatia, a ja jego tez nie, wiec nie moglem nic dostac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 17:44 Z tego co pamietam to Klaudiusz wiele lat temu wrzucila swoje zdjecie z dedykacja dla Cyberpunk i Moon, I wygladala jak drobniutka, szczupla dziewczyna,a nie wieloryb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 17 Napisano piątek o 18:06 (edytowany) 23 minuty temu, efajel napisał: Z tego co pamietam to Klaudiusz wiele lat temu wrzucila swoje zdjecie z dedykacja dla Cyberpunk i Moon, I wygladala jak drobniutka, szczupla dziewczyna,a nie wieloryb no drobniuuutka jak twoja pasztetowa Edytowano piątek o 18:07 przez choroszcz wzywa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 18:09 Nom, drobniutka jak moja pasztetowa hihi, ale jestescie zabawni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 18:11 (edytowany) Boki zrywac ze smiechu Edytowano piątek o 18:12 przez efajel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 124 Napisano piątek o 18:14 Będziecie oglądać przedszkolaków w telewizorni jak debatują ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 18:15 Prosze nie dokuczac zwierzetom w klatkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 119 Napisano piątek o 18:16 1 minutę temu, abusivebehaviour napisał: Będziecie oglądać przedszkolaków w telewizorni jak debatują ? Jako uczennica Agatki czopek powinnaś napisać przeczkolaki and yes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach