efajel 55 Napisano niedziela o 08:44 Ja czesto czekam cala noc i patrze czy nje spisz juz i czy nie napisalas dzien dobry xD Przejeebane tak czekac godzinami, a do tego prawdopodobnie sie nie odezwiesz nawet :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano niedziela o 08:49 Ja na gaje ciagle czekam a ona woli z innymi wtedy gadac, a ja przechodze katusze psychiczne wtedy, bo jej nie ma, wspolczuje sam sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano niedziela o 08:51 (edytowany) Ja juz postanowilem ze klaudiusza ani sruna nie bede obrazal, wole zapomniec o ich istnieniu niz obrazac xD Edytowano niedziela o 08:51 przez efajel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano niedziela o 08:52 Ja tez mam swoja dume, a w realu pieknych kobiet nie brakuje, dlaczego mam sie tak osmieszac codziennie dla.Klaudix w internecie, a ona leje na mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano niedziela o 08:53 Tak jakby u mnie w miasteczku nie bylo fajnych kobiet i dziewczyn xD Nie mieszkam na zadoopiu jak klaudiusz, zebym musial szukac sobie kogos w internecie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano niedziela o 08:54 jesteś schizolem to nie chce z tobą gadać X Za to w realu sa bardzo fajne samice, ktore by chetnie.pogadaly, to ja uciekam od nich i unikam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano niedziela o 09:04 12 minut temu, efajel napisał: Ja juz postanowilem ze klaudiusza ani sruna nie bede obrazal, wole zapomniec o ich istnieniu niz obrazac xD Obrażaj dalej czasem masz dobre teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano niedziela o 09:07 16 minut temu, efajel napisał: Ja na gaje ciagle czekam a ona woli z innymi wtedy gadac, a ja przechodze katusze psychiczne wtedy, bo jej nie ma, wspolczuje sam sobie Przypomniales mi fifol To już lepiej tęsknij za katiuszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano niedziela o 09:07 Nie mam checi, a ja tutaj nie jestem, zeby kogokolwiek zabawiac, przykro mi :D Wole sobie isc do reala.poznawac fajne dziewczyny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano niedziela o 09:09 Katiusza pisala ze mnie nienawidzi i nigdy mi nie wybaczy, zreszta ona tez za bardzo nie interesowala sie mna, to ze weszla na chwile codziennie mi odpisac to tez mi wielka.laska, z klaudiuszemw zeszla niedziele.caly dzien pisalismy xD Fajnie bylo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano niedziela o 14:11 Lat 32, gruby psychopata, pijak, ... na liścia.Nicki homosuperior, homeopata itp.Od samosi z 13-12 lat temu każdego gnębił, udawał wygrywa, wrzucał chyba randomowo swoje foty potem się okazało, marcin34 to jego kuzyn, którego gnębił na samosi, byli gnębieni w szkole obaj. Chory ... na kowbojkach to samo pisywał ...ane tematy, na dobrej mamie śmiał się ze śmierci dziecka. Myślał cebulak że jest testovironem, ale jest biedną ...ą co pracowała na budowie i mieszka u starych. Kiedyś grał na golasa na kierownicy w pokoju wrzucał foty, a przyszła ciotka z córką XDDD do starej. Słynny Tomekloko z samosi, kowbo....ten ... dzwonił do jego siostry żeby go zniszczyć. Cała masa ...anych akcji, nagrywał ... z roksy cuck ...y, rzecznik psychol go gnębił. Do tego ... udawał romantyka do dziewczyn, zbierał ich foty w pokoju i walił se konia. Ktoś się podszył pod niego i zwyzywał Nimfetke, a ona wrzuciła jego foto mordy, jakiś blady ... z bananowymi palcami. Potem pisywał na kafe, że go jakiś Kasprzycki z dzielnicy męczy i jego ekipa, że ma koszmary o byciu inwalidą i nimfa się rucha z murzynem śmieją się z niego XDD. Są na kafe stare tematy jeszcze, że w nocy do kogoś podbiegł i macał albo w pokazywał fiuta jak stal na światłach. Potem groził nimfie jakimś pobiciem, czy coś, teraz wrócił i jeździ na...y tirem. Chory ... przy...i na zakręcie w drzewo. A te ...y co z nim piszą są niedo...e, ten psychol by je zajebał pewnie. Tfuu...NUAURA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano niedziela o 14:24 Klaudiusza tez obrazalem milion razy, ale ona nie brala tego na powaznie, dlatego jest fajna i ja lubie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 55 Napisano niedziela o 14:26 1 minutę temu, Kupa w kiblu tak napisał: Bo Klaudiusz wie że jesteś ciężko chory psychicznie a Katiusza nie wiedziała tego A Katiusza chciala mnie porwac Klaudiuszowi, i nie wiedziala ze od dawna bujam sie w Klaudiuszu xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 10 godzin temu Gaja teraz ciezko pracuje we wroclawiu u swojego alfonsa przemulka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 141 Napisano 10 godzin temu Btw jak mam zjazd po kawie albo nie chce mi się robić to też bym się z kimś poboksowala i powyzywala także nie wiem co myśleć o Klaudiuszach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, abusivebehaviour napisał: Btw jak mam zjazd po kawie albo nie chce mi się robić to też bym się z kimś poboksowala i powyzywala także nie wiem co myśleć o Klaudiuszach Ja mysle, ze gaja jest super i fajna, ale srunek i pravik nia manipuluje na.privku i udaje tutaj kogos, kim nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 141 Napisano 9 godzin temu Ja jak widzę chude chuchro na liścia które się niczego nie boi i gada albo o bezmózgach albo kurtyzanach to mam ochotę sobie powalić kogoś takiego z pięści żeby nabrało szacunku do pakerow. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 9 godzin temu No ostatnio widzialem blond pakera na plywalni to sorki ale.jakbym go jeebnal to by nawet nie poczul xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 9 godzin temu Sorki ale mozesz mi naskoczyc tylko wielorybie z konina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 9 godzin temu Do konina mam niedaleko, dawaj adres koorwo to zobaczysz kuurwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 141 Napisano 9 godzin temu Slabiaku co ty na tej silce robisz a wyrobisz w mostku czy szpagacie z 10 minut a ciężary jakieś uniesiesz, prędzej jajko zniesiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 141 Napisano 9 godzin temu No do Kalisza niedaleko na solo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 9 godzin temu Wypieerdalaj, nie chodze na zadna silownie, plywam tylko a co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 9 godzin temu Wypieerdalaj, nie chodze na zadna silownie, plywam tylko a co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 9 godzin temu Ja umiem karate kuurwa dawaj na solo to zobaczysz bedziesz miala.parter w sekunde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 9 godzin temu To moje foto https://i.ibb.co/KphyP9cX/20250415-143034.jpg Co wyjdziesz czy narobisz pod siebie? Dawaj adres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 141 Napisano 9 godzin temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 141 Napisano 9 godzin temu Ale się boje hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 9 godzin temu XDD do Polski daleko mam, nie ma mnie w Polsce, przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamKlaudiusz 4 Napisano 9 godzin temu no niebawem zaczne uderzac na silownie i na wioslarzu plecy robil i plywanie codziennie i chooy, dobra spadam na miasto, bo gaja ciezko pracuje robiac dobrze kolegom z pracy, widze, ze nie ma szansu dla mnie, zegnajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach