MayBe 0 Napisano 15 godzin temu Czy zdarza Wam się tęsknić za kimś kto nie istnieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 35 Napisano 15 godzin temu Istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 74 Napisano 15 godzin temu Nigdy w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MayBe 0 Napisano 15 godzin temu 16 minut temu, PacjętSrebrzyska napisał: Istnieje W moim przypadku nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 35 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, MayBe napisał: W moim przypadku nie. Ciekawy przypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 42 Napisano 15 godzin temu tak xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 35 Napisano 15 godzin temu Dziwne mam sny ostatnio. Łapie facetów do piwnicy. W tym wiedzmina który jest przerażony mojo osobo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MayBe 0 Napisano 15 godzin temu 12 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Nigdy w życiu Mi zdarza się, ale wiem, że to jakaś próba pocieszania się, tłumaczenia własnych niepowodzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MayBe 0 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, PacjętSrebrzyska napisał: Ciekawy przypadek. Myślę, że to tęsknota za konkretnymi uczuciami, które może dać człowiek. Naiwne z mojej strony, ale ciekawa byłam czy takich naiwnych ludzi jest więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 35 Napisano 15 godzin temu Każdemu czasem odbija. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MayBe 0 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, PacjętSrebrzyska napisał: Każdemu czasem odbija. Żebrowski czy Cavill? Którego byś złapała do piwnicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 35 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, MayBe napisał: Żebrowski czy Cavill? Którego byś złapała do piwnicy? Żebrowskiego z przedwiosnia. Zapach piwnicy mnie podnieca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 35 Napisano 15 godzin temu A nie to była Damięcki chyba. Coś mi się poyebalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC+ 76 Napisano 15 godzin temu Leżakowi za stypiarą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MayBe 0 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, PacjętSrebrzyska napisał: Żebrowskiego z przedwiosnia. Zapach piwnicy mnie podnieca. Motyw piwnicy był zawsze bardza kafeteryjny, pełne podniecenie, zgadzam się. Damięcki nie w moim typie. Wezmę w ciemno Dorociński jako Wokulskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 35 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, MayBe napisał: Motyw piwnicy był zawsze bardza kafeteryjny, pełne podniecenie, zgadzam się. Damięcki nie w moim typie. Wezmę w ciemno Dorociński jako Wokulskiego. Piwnica leżała w kręgu moich zainteresowań od pierwszego powąchania. 100 lat przed kafeterio i murzynami. Dorociński zawsze jest taki tajemniczy. I ma piekno linie wlosow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ohiolove 16 Napisano 14 godzin temu Możemy tęsknić za kimś, kto nie istnieje. Za wyidealizowanym obrazem kogoś, kogo chcielibyśmy spotkać, albo wersją osoby, którą kiedyś znaliśmy, ale która już się zmieniła. Bo tęsknota często wynika z naszych emocjonalnych potrzeb lub wyobrażeń. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ohiolove 16 Napisano 14 godzin temu Dzieci zako...ą się w postaciach z bajek, młodzież w bohaterach fikcyjnych, a starsi chyba najczęściej tęsknią za jakąś bliską sercu osobą której już nie ma lub bardzo się zmieniła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 468 Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, MayBe napisał: Czy zdarza Wam się tęsknić za kimś kto nie istnieje? ja tak miałam kiedyś, a tera już wiem że nie ma ideałów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 106 Napisano 14 godzin temu wole prawdziwych ludzi chyba i zeby mozna bylo piernac przy nich bez wywolywania tragedii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 42 Napisano 11 godzin temu akurat miałem na myśli zmarłą osobę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1544 Napisano 11 godzin temu Jeśli ktoś umarł to tak, inaczej to nie. To chyba marzenia za uczuciami a nie za osobą, bo jak można tęsknić za kimś, kto nie istnieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
per.t 2 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Jeśli ktoś umarł to tak, inaczej to nie. To chyba marzenia za uczuciami a nie za osobą, bo jak można tęsknić za kimś, kto nie istnieje? czasami można, świdczy chyba o tym liczba interesantow 'online' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łysy_z_grzywką 64 Napisano 11 godzin temu 27 minut temu, Żaba Monìka napisał: Jeśli ktoś umarł to tak, inaczej to nie. To chyba marzenia za uczuciami a nie za osobą, bo jak można tęsknić za kimś, kto nie istnieje? chyba mozna skoro ludzie do jakiegos boga sie modla gadaja z nim pewnie moga tez teksnic wiec to albo jakas choroba psychcizna albo sie da 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 174 Napisano 11 godzin temu Tak za kimś kto umarł więc on już nie istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach