Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
per.t

Ludzie, dajcie spokój, ta sztuczna inteligencja ma coś z JANUSZA

Polecane posty

te "Gryznoń kochasz mie?" : jako werbalna bawełna utkniesz ze mnie tylko włókna najlepszejsze, w tym grafit, miedź, żelazo, białko 💪, pare kilo, oj nie mów że ci sie nie ssspodobam ;)>?

Edytowano przez per.t

h33j skarbenQQQ poklikash ze mnom??? ^^ xDxD

jak kcesz to zoo.rganizuje ci boom """ ?!x 😄

Gemini od Googla i Grok od Muska są całkiem spoko, można z nimi prowadzić jakieś tam dyskusje, ale reszta AI to wciąż powijaki... np Apple AI chyba najgorsza obecnie SI.

16 minut temu, RC + napisał:

Gemini od Googla i Grok od Muska są całkiem spoko, można z nimi prowadzić jakieś tam dyskusje, ale reszta AI to wciąż powijaki... np Apple AI chyba najgorsza obecnie SI.

A Chat GPT?

37 minut temu, Daniel86 napisał:

A Chat GPT?

Trzecia po Gemini i Grok IMO

• Thanks 1

Jak sie chce szybciej znaleźć proste info to jest ok.

czasami AI generuje fajne historie i obrazki.

ja mam u mnie na czacie AI to czasem jak go o cos zapytam to mi odpowiada, ale zauwazylem, ze AI potrafi klamac 😄 

moze i tak, ale np raz pisalem z jednymmadrym gosciem to on do mnie ze on z AI niebedzie korzystal i ze przy tym co napisze bedzie label AI-free 

😄 

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Jest bardzo przydatny do pisania kodow w ronych jezykach lub ich poprawiania.

no nie zawsze 😞 ostatnio próbowałem do programu graficznego zrobić skrypt, ale nie działał.

1 minutę temu, kris888 napisał:

no nie zawsze 😞 ostatnio próbowałem do programu graficznego zrobić skrypt, ale nie działał.

Moze zle zadales pytanie. MI tez czasem nie dziala, ale zwykle dlatego, ze czegos nie wzielam pod uwage.

Czasem mozna tez sprobowac innego AI. Skrypty zwykle dzialaj, bo to jest prosta logika, latwa do nauczenia sie przez komputer.

ogolnie jestem przyzwyczajony ze codziennie siedze w domu przed kompem a nie ze nagle aktywny tryb zycia silownie codziennie baseny i co mi po tym jak i tak jestem nieszczesliwy i placze za ukochana... 😞 

ale mozliwe, ze dzisiaj w nocy odpieerdole sobie trip za miasto ogladac gwiazdy i kosmos i cala noc poza domem, oby mi sie udalo tym razem xD

AI trochę kombinuje bo niby nie przerobi zdjęcie tak żeby ktoś wyglądał jakby miał zespół Downa, ale jak wyśle się następne zapytanie bardziej stosowne to i tak osobnik ma subtelnego Downa na foto huh

Dnia 10.04.2025 o 10:39, RC + napisał:

używam ChatGPT od roku albo dłużej. polecam otworzyć na kilku przeglądarkach różne konta i nie przekraczac limitu odpowiedzi dla GPT4o bo potem sie włącza jakaś przygłupia wersja i tylko drazni głupotami jakie wypisuje. btw ten chiński blue cośtam to lipa jest, cebule pozujące na znafców AI pompują afere ze niby to cudo za 10dolców a to jakieś nieporozumienie jest a nie AI.

kiedys mi sie snilo ze jestem samotny w jakims futurystycznym wielkim domu sam z jakims malym robotem AI i robi dla mnie wszystko o co go poprosze a on gada do mnie, fajny sen

zly temat

Edytowano przez efajel

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować