Kobietq94 1 Napisano piątek o 08:13 Facet z którym się spotykałam wczoraj powiedział mi, że nasza relacja nie ma sensu. Bo ciągle mam jakieś podejrzenia, że jeździ do innej a on nie będzie się denerwował. Prawda jest taka, że gdyby mi pokazał,że rzeczywiście jestem dla niego ważna to takie podejrzenia nie miałyby miejsca. Powiedziałam tylko, że jeśli tak uważa to okej. Był bardzo chłodny, kiedy mi to powiedział przez telefon. Nasza rozmowa się szybko skończyła bo akurat byłam w sklepie i robiłam zakupy. Wieczorem napisałam mu dość długa wiadomość, że jest mi przykro że wszystko zgonił na mnie. Napisałam, że był zamknięty, nie chciał dać się poznać i nie chciał poznać mnie. Że jest emocjonalnie niedojrzałym chłopcem itp. On mi na to tylko, że to jego wina i że to on jest beznadziejny. Trochę mi się zrobiło przykro, ale chyba już nic na to nie odpisze. Skoro chciał końca. Jest mi okropnie przykro bo dzień wcześniej jeszcze do mnie kilka razy dzwonił. A na drugi dzień zadecydowal o zakończeniu. Mam wrażenie, że coś jest z nim nie tak.. Unikający styl przywiązania. Bardzo zamknięty, nie potrafiłam zburzyć muru który postawił przed sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano piątek o 08:19 jak klikniesz prawym przyciskiem na pulpit to masz tapety do wyboru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 228 Napisano piątek o 09:13 58 minut temu, Kobietq94 napisał: Facet z którym się spotykałam wczoraj powiedział mi, że nasza relacja nie ma sensu. ciekawe ile czasu to trwało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano piątek o 09:15 to przykre, tak to jest z tymi facetami i te relacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2122 Napisano piątek o 21:04 W tv debata w Końskich (moja mama z tamtych stron pochodzi) a tu na kafe Izabela Kopaniszyn : ) jak się ktoś o to obrazi no to trudno... Jeszcze nie oglądałam, ale jego treść chyba może tutaj pasować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2122 Napisano piątek o 21:13 W sumie trochę przesadziłam z tym, że to jej strony bo takie one jej jak i moje... podobna odległość od, ale przez Końskie się przejeżdża (nieważne). : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 585 Napisano piątek o 21:21 15 minut temu, marawstala napisał: W tv debata w Końskich (moja mama z tamtych stron pochodzi) a tu na kafe Izabela Kopaniszyn : ) jak się ktoś o to obrazi no to trudno... Jeszcze nie oglądałam, ale jego treść chyba może tutaj pasować... każdy chce mieć dobrego partnera ale kto chce być dobrym partnerem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 228 Napisano piątek o 21:29 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: każdy chce mieć dobrego partnera ale kto chce być dobrym partnerem? wyobraż sobie że tacy bywają... do czasu potem juz sie nie chce. nie da sie cale zycie udawac ze ludzie nie są warci wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2122 Napisano piątek o 21:31 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: każdy chce mieć dobrego partnera ale kto chce być dobrym partnerem? Myślę, że całkiem sporo osób : ) bo też nie słyszałam by ktoś mówił, że chce być złym... ale jak to mawiają dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane. A tak poważniej to takie filmiki są chyba po to by właśnie spojrzeć z różnych perspektyw. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 47 Napisano piątek o 21:42 21 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: każdy chce mieć dobrego partnera ale kto chce być dobrym partnerem? ja chcę mieszkać w końskiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 585 Napisano piątek o 21:44 1 minutę temu, Agent Benek napisał: ja chcę mieszkać w końskiem uchyl rąbka tajemnicy co Cię tam ciągnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 119 Napisano piątek o 22:34 51 minut temu, Agent Benek napisał: ja chcę mieszkać w końskiem W końskich sie mowi gamoniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 25 Napisano piątek o 22:40 55 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: uchyl rąbka tajemnicy co Cię tam ciągnie Zapewne konie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 47 Napisano wczoraj o 02:55 rozstania sa straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1063 Napisano wczoraj o 04:10 19 godzin temu, Kobietq94 napisał: On mi na to tylko, że to jego wina i że to on jest beznadziejny. Trochę mi się zrobiło przykro, ale chyba już nic na to nie odpisze To typowy tekst manipulacyjny, osoba, która to mówi uważa się za zajebista. I jak widać skuteczny zrobiło Ci sie przykro i zle tak jak miało się zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 122 Napisano 22 godziny temu Wszędzie dramaty i nic do porannej kawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 44 Napisano 17 godzin temu Brzmisz jak byś chciała zostać jego terapeutka od leczenia chorego łba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 47 Napisano 17 godzin temu 12 godzin temu, przelot napisał: W końskich sie mowi gamoniu na zadópiu w świętokrzyskiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 47 Napisano 17 godzin temu 13 godzin temu, WychodzeNaChwile napisał: uchyl rąbka tajemnicy co Cię tam ciągnie ładnie tam jest pojedź kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach