Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Rockstone1234567

Zakończyć to?

Polecane posty

Witam, jak w tytule. Pomimo moich doswiadczen z kobietami i wieku 30 lat nie wiem co robić. Od roku spotykam się z samotna matką, to dziewczyna którą znałem już wcześniej ale jakoś wtedy było nam nie po drodze, potem zaszła w ciążę i facet dał nogę. Na początku spotykaliśmy się tylko na sex który i tak był dosyć rzadko, potem szybko się rozwinęło ale jakoś zawsze miałem z tylu głowy jakie życie wiodła wcześniej, gdzie zdradzala swoich byłych. Zastanawiam się czy kobieta szczególnie mając dziecko potrafi się zmienić chociaż widzę poprawę dostrzegam że czasem z kimś pisze. Dlatego przez cały ten czas mam do niej dystans. Wiem że jej ciężko i potrafi być super dziewczyną, ma dla mnie czas pomimo dziecka i nie czuję się o niego zazdrosny, polubiliśmy się a ma 2 latka. Każdy mi ją odradza ale serce swoje. Wiem też że z nią u boku ciężko mi będzie jej zaufać. Nie jest wdową więc dochodzi kwestia z ex. Jeśli chodzi o życie intymne to jest słabo, aktualnie chodzi na terapię z racji depresji, ale mam obawy że to też wynika z mojej winy chociaż staram się jak mogę. Jeśli macie pytania mogę doprecyzować ale mam nadzieję że mi pomożecie bo moje niezdecydowanie osiągnęło apogeum a trzeba ruszyć do przodu 😊😊

alfa zalewa i zlewa a beta utrzymuje i wychowuje.. lachon nigdy nie zmieni swoich przyzwyczjeń. to co widzisz teraz to wersja demo bys sie sfrajerzył i uwierzyl.

1 godzinę temu, Nemesio Cervantes napisał:

alfa zalewa i zlewa a beta utrzymuje i wychowuje.. lachon nigdy nie zmieni swoich przyzwyczjeń. to co widzisz teraz to wersja demo bys sie sfrajerzył i uwierzyl.

Skoro beta utrzymuje Lex, a alfa zalewa i zlewa, to nie na tym polega wychowanie ... dziecka :classic_cool:

6 minut temu, Lubię bаnаny napisał:

Jak Pokusie facet zostawi to też będziesz jej dziecko wychowywał

W liczbie trzeciej nie życzę i jej takiego krindżu :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

14 godzin temu, Spaghetti... napisał:

Skoro beta utrzymuje Lex, a alfa zalewa i zlewa, to nie na tym polega wychowanie ... dziecka :classic_cool:

4 godziny temu, Rockstone1234567 napisał:

Jaki to alfa haha 😅🤣 ćpun i gołodupiec 

w kazdym razie fakty są takie, ze facet ossrał laske i bo sie znudzil a ta szuka osła na ktorym chce jechac dalej. 

gdyby laski byly takie superb to facety by ich nie zostawiali...proste

4 godziny temu, Rockstone1234567 napisał:

Jaki to alfa haha 😅🤣 ćpun i gołodupiec 

Znaliście sie wcześniej ale nie było wam po drodze czyli miała Cię gdzieś, poznała debyla który nawiał przy dziecku czyli mądra nie jest,  zdradzała byłych czyli niewierna, ma depresję czyli jest ciężka, z sexem słabo i zaczynają pojawiać się myśli że to Twoja wina.. Bagno zaczyna wciągać. Brakuje głowę pod topór położyć. Po co sie w takie rzeczy pakować? Chyba nie wierzysz w swoje możliwości, a przy tym mega naiwny. 

1 godzinę temu, Mgła napisał:

Znaliście sie wcześniej ale nie było wam po drodze czyli miała Cię gdzieś, poznała debyla który nawiał przy dziecku czyli mądra nie jest,  zdradzała byłych czyli niewierna, ma depresję czyli jest ciężka, z sexem słabo i zaczynają pojawiać się myśli że to Twoja wina.. Bagno zaczyna wciągać. Brakuje głowę pod topór położyć. Po co sie w takie rzeczy pakować? Chyba nie wierzysz w swoje możliwości, a przy tym mega naiwny. 

Tak mi się wydaje że byłoby fajnie rok, może 2 lata i robiłaby że mną tak samo, przy czym to ona rzuciła byłego za namową znajomych i rodziców.

18 minut temu, Rockstone1234567 napisał:

Tak mi się wydaje że byłoby fajnie rok, może 2 lata i robiłaby że mną tak samo, przy czym to ona rzuciła byłego za namową znajomych i rodziców.

Skoro rzuciła będąc w ciąży tzn że albo zaszła z takim facetem że słusznie wszyscy to radzili, a wtedy to dobrze nie świadczy o niej że w ogóle z nim była, choć plus duży że poszła po rozum do głowy. Albo nie było z nim źle a dała się zmanipulować innym do rzucenia, słowem też to dobrze nie wróży gdyby tak było. To zagubiona kobieta. Może się zmienić  w jakimś stopniu, będzie to wymagać dużo pracy, i wszystko może się jej ułożyć, zakładając najlepszy scenariusz, niemniej jednak to osoba z którą jest ryzykowne się wiązać. Logicznie większe szanse na sukces związku są z kims, kto nie na takiej przeszłości, ani depresji aktualnie. 

Alkusy i ludzie w depresji to najlepsi manipulaci takie bajeczki sratata ale lepiej sobie w głowie poukładać niż z kimś takim być i taki ktoś jeśli ma sumienie to też woli się nie wdawać chyba w relacje które i tak rozyebie przez chory łeb 🙄 

Edytowano przez abusivebehaviour

Tutaj problemem największym jest to, że zdradzała swoich byłych i jak sam piszesz - nadal flirtuje z innymi przez net, mimo, że spotyka się z Tobą. Nie dziecko jest tu największym kłopotem. Plus, że w pewnym wieku trzeba się już liczyć z tym, że coraz więcej ludzi będzie dzieciatych. Nie każdy musi to zaakceptować, ale tak będzie.

Edytowano przez Megadeath_

55 minut temu, Megadeath_ napisał:

Tutaj problemem największym jest to, że zdradzała swoich byłych i jak sam piszesz - nadal flirtuje z innymi przez net, mimo, że spotyka się z Tobą. Nie dziecko jest tu największym kłopotem. Plus, że w pewnym wieku trzeba się już liczyć z tym, że coraz więcej ludzi będzie dzieciatych. Nie każdy musi to zaakceptować, ale tak będzie.

Oj tak, największym problemem jest zdecydowanie ona. Chociaż też trochę mi jej szkoda bo ma toksyczną matkę pracy i prawka też nie ma, jednak namawiam ja żeby skończyła 

3 godziny temu, Mgła napisał:

Skoro rzuciła będąc w ciąży tzn że albo zaszła z takim facetem że słusznie wszyscy to radzili, a wtedy to dobrze nie świadczy o niej że w ogóle z nim była, choć plus duży że poszła po rozum do głowy. Albo nie było z nim źle a dała się zmanipulować innym do rzucenia, słowem też to dobrze nie wróży gdyby tak było. To zagubiona kobieta. Może się zmienić  w jakimś stopniu, będzie to wymagać dużo pracy, i wszystko może się jej ułożyć, zakładając najlepszy scenariusz, niemniej jednak to osoba z którą jest ryzykowne się wiązać. Logicznie większe szanse na sukces związku są z kims, kto nie na takiej przeszłości, ani depresji aktualnie. 

Dziecko nie było planowane jak się domyslasz. Razem balowali, wciągali i się po tym kochali, teraz mówi że sex ją nie pociąga, nic a nic więc albo we mnie jest problem albo faktycznie narko ją zniszczyło. Do tego matka z którą obecnie mieszka czepia się zamiast wspierać i co najgorsze zaczynam mieć paranoje że się szlaja, że pewnie mnie zdradza itd...

6 godzin temu, Nemesio Cervantes napisał:

w kazdym razie fakty są takie, ze facet ossrał laske i bo sie znudzil a ta szuka osła na ktorym chce jechac dalej. 

gdyby laski byly takie superb to facety by ich nie zostawiali...proste

Szuka takiego który będzie jej odpowiadał :classic_cool:

To kwestia dobrania się i tyle Lex, a nie tego, że kobiety są bad według Ciebie 

4 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Szuka takiego który będzie jej odpowiadał :classic_cool:

To kwestia dobrania się i tyle Lex, a nie tego, że kobiety są bad według Ciebie 

ja tak mówilem kiedy najdluzej z doopą bylem pare miesiecy.  to sie nazywa efekt duninga ślepa wiara bo brak dosw.

3 godziny temu, Rockstone1234567 napisał:

Oj tak, największym problemem jest zdecydowanie ona. Chociaż też trochę mi jej szkoda bo ma toksyczną matkę pracy i prawka też nie ma, jednak namawiam ja żeby skończyła 

szkoda ci bo tak sie laska sprzedaje, ze jest pęknięta i poczeba jej pomocy a najlepiej tatusia z kasą

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

ja tak mówilem kiedy najdluzej z doopą bylem pare miesiecy.  to sie nazywa efekt duninga ślepa wiara bo brak dosw.

Spoko, masz swoje doswiadczenia nie winikam, ale doświadecznie to jedno, a prawda o kobietkach drugie :classic_cool:

Nie wszystkie są takie jak Ci się wydaje 

5 minut temu, Spaghetti... napisał:

Spoko, masz swoje doswiadczenia nie winikam, ale doświadecznie to jedno, a prawda o kobietkach drugie :classic_cool:

Nie wszystkie są takie jak Ci się wydaje 

nie wiem wszystkiego ale wiem co nieco o relacjach m.ludzkich. uwazam ze dorosla osoba powinna byc dorosla tzn odpowiadac za to co mówi i robi. a baby nie spelniają tego warunku. w tej sytuacji dluga relacja z facetem wymaga od niego wybaczania, wyrozumialosci i napedu by dalej z tą kobietą z mozgiem dziecka byc. ja taki nie jestem bo wymagam od innych tego czego od siebie, malo ktory facet to sprosta. takze ten jak chcesz nianczyc to mozesz ja mam wywalone. 

Edytowano przez Nemesio Cervantes

7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

nie wiem wszystkiego ale wiem co nieco o relacjach m.ludzkich. uwazam ze dorosla osoba powinna byc dorosla tzn odpowiadac za to co mówi i robi. a baby nie spelniają tego warunku. w tej sytuacji dluga relacja z facetem wymaga od niego wybaczania, wyrozumialosci i napedu by dalej z tą kobietą z mozgiem dziecka byc. ja taki nie jestem bo wymagam od innych tego czego od siebie, malo ktory facet to sprosta. takze ten jak chcesz nianczyc to mozesz ja mam wywalone. 

Ja też nie jestem alfą i omegą i wszystkiego nie wiem :classic_cool: ale wiem jedno, że kobiety mają inny tor rozumowania niż my faceci, więc zróć na to uwgę. Po drugie nikt nie każe Ci nańczyć kobiety czy usługiwać jej, ale szacunek i wzajemne wartości to już inna sprawa. Właśnie dlatego trzeba się dobrać z odpowiednią osobą. Obojętnie czy chodzi o związek czy nie.

47 minut temu, Spaghetti... napisał:

Ja też nie jestem alfą i omegą i wszystkiego nie wiem :classic_cool: ale wiem jedno, że kobiety mają inny tor rozumowania niż my faceci, więc zróć na to uwgę. Po drugie nikt nie każe Ci nańczyć kobiety czy usługiwać jej, ale szacunek i wzajemne wartości to już inna sprawa. Właśnie dlatego trzeba się dobrać z odpowiednią osobą. Obojętnie czy chodzi o związek czy nie.

nie sądze by "odpowiednia" osoba istniała  w ramach pożycia w pelni szczescia i radosci. baby sa mentalnie nizej od facetów i jesli taki facet uwaza, ze wybral odpowiednią osobe pomimo spięć, nerwow,  wyzywania, obwiniania to bedzie nic innego jak czysta kalkulacja. IMO nie chodzi mi o to czy jest odpowiednia osoba, czyli kobieta tylko o to, że facet ma w sobie ogromne poklady dobra czy whatever i mialby to samo z kazdą osobą. IMO nie chodzi o babe tylko o faceta  od niego zalezy czy zoska jest odpowiednia czy nie. ja uwazam ze zadna nie jest  czekam az mnie jakas zaskoczy swoją nadprzecietnoscią i charakterem. nie ma takich. i tyle.chociaz nie  gdyby lachon mial konkretny posag to wtedy dalby jej ten tytuł "odpowiedniej"

Edytowano przez Nemesio Cervantes

Kto mówi na narkotyki ‚narko’? Tylko na kafeterii sie spotkałam z tym sztucznym określeniem 

Edytowano przez przelot

1 minutę temu, przelot napisał:

Kto mówi na narkotyki ‚narko’? Tylko na kafeterii sie spotkałam z tym sztucznym określeniem 

A ja lachon i stulejarz oraz stypiara 😁😅

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

A ja lachon i stulejarz oraz stypiara 😁😅

Stulejarz to znane czy lachon. Ale stypiara wiadomo jest tylko jedna. I mieszka w głowie lezaka 🙂

13 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

nie sądze by "odpowiednia" osoba istniała  w ramach pożycia w pelni szczescia i radosci. baby sa mentalnie nizej od facetów i jesli taki facet uwaza, ze wybral odpowiednią osobe pomimo spięć, nerwow,  wyzywania, obwiniania to bedzie nic innego jak czysta kalkulacja. IMO nie chodzi mi o to czy jest odpowiednia osoba, czyli kobieta tylko o to, że facet ma w sobie ogromne poklady dobra czy whatever i mialby to samo z kazdą osobą. IMO nie chodzi o babe tylko o faceta  od niego zalezy czy zoska jest odpowiednia czy nie. ja uwazam ze zadna nie jest  czekam az mnie jakas zaskoczy swoją nadprzecietnoscią i charakterem. nie ma takich. i tyle.chociaz nie  gdyby lachon mial konkretny posag to wtedy dalby jej ten tytuł "odpowiedniej"

Jeśli szukasz ideału, to powiedzenia, bo nie istnieje :classic_cool:

W sumie to masz jakiś uraz chyba i tąpiesz nóżkami jak maly  chłopiec, bo kobieta ma Ci zagrać jak Ty zatańczysz  

Niestety nie o to chodzi Lex, ale rób jak chcesz  

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się