Nemesio Cervantes 232 Napisano 21 godzin temu 3 godziny temu, Mgła napisał: Dobrze mieć spore wymagania i wg nich wybierać, niż małe tak, że po czasie, gdy już się z kimś jest i trudno o zakończenie związku, dopiero je "nabyć". Zwłaszcza dobrze gdy wymagania nie są oparte tylko na tym co dla nas przyjemne i ważne, ala też na świadomości siebie, swoich słabych stron, które niekoniecznie może udać się wystarczająco poprawić. nom... zresztą najlepiej to mieć miliony na koncie i 18 dziewic 90x60x90.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rockstone1234567 0 Napisano 21 godzin temu 1 godzinę temu, Mgła napisał: W saloonie to raczej jest wianuszek kolegów do pomocy przy topieniu robaka, nie licząc kurtyzan, a nie kobiety do czegoś więcej. Jeśli chodzi o nią to niepewność, nie ufam jej, pogłębiła się moja paranoja i nie mogę skupić się na życiu zawodowym itd, w efekcie nic mi się nie układa ale sam sobie jestem winien. Chociaż są dni gdzie czuje się przy niej szczęśliwy, ale to wyjątek od reguły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 109 Napisano 20 godzin temu 1 godzinę temu, Mgła napisał: W saloonie to raczej jest wianuszek kolegów do pomocy przy topieniu robaka, nie licząc kurtyzan, a nie kobiety do czegoś więcej. Z tego co wiem Lex wolałby Harem, ale to już musisz jego zapytać czy faktycznie mam rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 109 Napisano 20 godzin temu 45 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: eee tam, wiesz ze walą drzwiami i oknami. kazda swiruje jak slyszy ...Lex dzis jakies takie niemrawe.. No ba szczególnie jedna taka Mgła chodzi za Tobą jak cień Może to wina pogody, bo urody na pewno nie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 232 Napisano 19 godzin temu 42 minuty temu, Spaghetti... napisał: No ba szczególnie jedna taka Mgła chodzi za Tobą jak cień Może to wina pogody, bo urody na pewno nie ... hehe....masz urojenia. BTW ożeniłeś sie w końcu ze swoją lubą pokahontaz? ...mówią, że ma córeczke. Podobna do Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 121 Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, Nemesio Cervantes napisał: nom... zresztą najlepiej to mieć miliony na koncie i 18 dziewic 90x60x90.. Znaczy się cycki z doopą na 2 nogach, się wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 121 Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, Rockstone1234567 napisał: Jeśli chodzi o nią to niepewność, nie ufam jej, pogłębiła się moja paranoja i nie mogę skupić się na życiu zawodowym itd, w efekcie nic mi się nie układa ale sam sobie jestem winien. Chociaż są dni gdzie czuje się przy niej szczęśliwy, ale to wyjątek od reguły. Przez swoją przeszłość tzn pewnie przez dzieciństwo masz taką samoocenę i takie podejście do związku, że sam do klatki się pchasz, jakoby to było jedyne dobre na co Cię stać. Z biegiem lat życia z nią prawdopodobnie będzie Ci coraz gorzej i prawdopodobnie coraz trudniej odejść. Wiej póki łatwiej o to i o nowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 121 Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, Spaghetti... napisał: No ba szczególnie jedna taka Mgła chodzi za Tobą jak cień Może to wina pogody, bo urody na pewno nie ... Ty nie masz ze mną nic wspólnego, a wypisz wymaluj zagubiony chłopiec we mgle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 19 godzin temu (edytowany) Dnia 13.04.2025 o 18:56, Rockstone1234567 napisał: Witam, jak w tytule. Pomimo moich doswiadczen z kobietami i wieku 30 lat nie wiem co robić. Od roku spotykam się z samotna matką, to dziewczyna którą znałem już wcześniej ale jakoś wtedy było nam nie po drodze, potem zaszła w ciążę i facet dał nogę. Na początku spotykaliśmy się tylko na sex który i tak był dosyć rzadko, potem szybko się rozwinęło ale jakoś zawsze miałem z tylu głowy jakie życie wiodła wcześniej, gdzie zdradzala swoich byłych. Zastanawiam się czy kobieta szczególnie mając dziecko potrafi się zmienić chociaż widzę poprawę dostrzegam że czasem z kimś pisze. Dlatego przez cały ten czas mam do niej dystans. Wiem że jej ciężko i potrafi być super dziewczyną, ma dla mnie czas pomimo dziecka i nie czuję się o niego zazdrosny, polubiliśmy się a ma 2 latka. Każdy mi ją odradza ale serce swoje. Wiem też że z nią u boku ciężko mi będzie jej zaufać. Nie jest wdową więc dochodzi kwestia z ex. Jeśli chodzi o życie intymne to jest słabo, aktualnie chodzi na terapię z racji depresji, ale mam obawy że to też wynika z mojej winy chociaż staram się jak mogę. Jeśli macie pytania mogę doprecyzować ale mam nadzieję że mi pomożecie bo moje niezdecydowanie osiągnęło apogeum a trzeba ruszyć do przodu Za dużo zastanawianek i będzie tylko gorzej, bo będziesz miał z tyłu głowy że nie będzie lojalną co będzie generować konflikt. Edytowano 19 godzin temu przez 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 232 Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, Rockstone1234567 napisał: Jeśli chodzi o nią to niepewność, nie ufam jej, pogłębiła się moja paranoja i nie mogę skupić się na życiu zawodowym itd, w efekcie nic mi się nie układa ale sam sobie jestem winien. Chociaż są dni gdzie czuje się przy niej szczęśliwy, ale to wyjątek od reguły. wyobraź sobie że mimo wszystko bedziesz z nią i bedziesz mial z nia dziecko, bo to jasne jak słońce, ze ona bedzie dązyła byś sie zakotwiczył . i to co wyboldowane bedziesz miał przez wiekszosć życia. duza szansa że polecisz w alko albo zaczniesz łykać proszki....w sumie wiecej nic do dodania, bo one nie mają zadnej ale to żadnej wartosci dla faceta poza sexem. normalną laskę , zdrową psychicznie jest bardzo cięzko spotkać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, Rockstone1234567 napisał: Jeśli chodzi o nią to niepewność, nie ufam jej, pogłębiła się moja paranoja i nie mogę skupić się na życiu zawodowym itd, w efekcie nic mi się nie układa ale sam sobie jestem winien. Chociaż są dni gdzie czuje się przy niej szczęśliwy, ale to wyjątek od reguły. To co ona ma w sobie , że nie możesz się skupić na rzeczach ważnych dla ciebie ... seks, sposób bycia , wizerunek zewnętrzny? Nie ufasz jej i brniesz w to bez sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 212 Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, Rockstone1234567 napisał: Jeśli chodzi o nią to niepewność, nie ufam jej, pogłębiła się moja paranoja i nie mogę skupić się na życiu zawodowym itd, w efekcie nic mi się nie układa ale sam sobie jestem winien. Chociaż są dni gdzie czuje się przy niej szczęśliwy, ale to wyjątek od reguły. Bez zaufania to nie ma związku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rockstone1234567 0 Napisano 18 godzin temu 12 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: To co ona ma w sobie , że nie możesz się skupić na rzeczach ważnych dla ciebie ... seks, sposób bycia , wizerunek zewnętrzny? Nie ufasz jej i brniesz w to bez sensu. Nie jest najładniejszą dziewczyną jaką miałem ale jednak ma w sobie taki magnez który przyciąga, można to już śmiało nazwać uzależnieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 141 Napisano 18 godzin temu 15 minut temu, Rockstone1234567 napisał: Nie jest najładniejszą dziewczyną jaką miałem ale jednak ma w sobie taki magnez który przyciąga, można to już śmiało nazwać uzależnieniem. A wapno ma? Witaminę d ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 18 godzin temu 23 minuty temu, Rockstone1234567 napisał: Nie jest najładniejszą dziewczyną jaką miałem ale jednak ma w sobie taki magnez który przyciąga, można to już śmiało nazwać uzależnieniem. Biologia. Natura podpowiada na poziomie podświadomości, że urodzi Ci dzieciaka, bo ma warunki. A ładne to one są jak się zrobią tak w nawiązaniu do atrakcyjności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 168 Napisano 18 godzin temu 39 minut temu, Onaaaa napisał: Bez zaufania to nie ma związku. Nawet koleżeństwa dobrego nie ma wtedy, a co dopiero coś bliższego sercu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 54 Napisano 18 godzin temu 27 minut temu, Rockstone1234567 napisał: Nie jest najładniejszą dziewczyną jaką miałem ale jednak ma w sobie taki magnez który przyciąga, można to już śmiało nazwać uzależnieniem. Magnez. A no to tak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 54 Napisano 18 godzin temu Pomijając fakt że typ to troll faktem jest ze wzorce z podświadomości i inne zależności nas zawsze prowadzą do ludzi odpowiadających temu co mamy we łbach i emocjach. Krindz jak się zagłębić ale tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudius Meridius Decidus 11 Napisano 16 godzin temu 19 godzin temu, incydent alkoholowy napisał: Kolego, p0lka zawsze zdradzi i to najczęściej z jakimś asfaltem z głebokiej afryki Pamiętaj, do związku tylko Ukrainki Ukrainka może alfy nie będzie szukała, ale do zdrady wystarczy jej taki, który będzie zarabiał z 2 tys więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 16 godzin temu 2 godziny temu, Rockstone1234567 napisał: Nie jest najładniejszą dziewczyną jaką miałem ale jednak ma w sobie taki magnez który przyciąga, można to już śmiało nazwać uzależnieniem. Magnez b6 forte 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Klaudius Meridius Decidus napisał: Ukrainka może alfy nie będzie szukała, ale do zdrady wystarczy jej taki, który będzie zarabiał z 2 tys więcej Najlepsze Filipinki o rysach twarzy jakby przed chwila wyszły z kanału rodnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 3 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, przelot napisał: Najlepsze Filipinki o rysach twarzy jakby przed chwila wyszły z kanału rodnego i mówią kwa kwa kwa 2 minuty temu, przelot napisał: Magnez b6 forte Najlepszy jest plusz z magnezem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 109 Napisano 16 godzin temu 3 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał: hehe....masz urojenia. BTW ożeniłeś sie w końcu ze swoją lubą pokahontaz? ...mówią, że ma córeczke. Podobna do Ciebie? Urojenia to masz teraz tylko i wyłącznie Ty Zajmij się żoną Lex lub Iskrą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 109 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 3 godziny temu, Mgła napisał: Ty nie masz ze mną nic wspólnego, a wypisz wymaluj zagubiony chłopiec we mgle. Masz rację nie mam nc wspólnego z Tobą i tak zostanie, a bajkę o chłopcach wciskaj Lexowi Edytowano 16 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 121 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Masz rację nie mam nc wspólnego z Tobą i tak zostanie, a bajkę o chłopcach wciskaj Lexowi Nie ubolewam na tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 109 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nie ubolewam na tym. Ja tym bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 84 Napisano 16 godzin temu fajny temat, na temat zwiazków porady udzialają głownie incele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudius Meridius Decidus 11 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, przelot napisał: Najlepsze Filipinki o rysach twarzy jakby przed chwila wyszły z kanału rodnego Ja wolę turczynki, filipinki takie se, ale lecą na kasę bardziej niż polki. Widziałem, że o pasucie niedawno temat założyłaś. Widziałaś jak się ostatnio ostro z filipinkami zabawia na streamkach? Ciekawe czy to nie z jakiejś roksy filipińskiej, bo dawał im do ręki po kilka tys... Słyszałem też, że ostatnio podał alkohol psu i chyba go też zgłosili za to XD Ile on już tych spraw będzie miał XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 130 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Klaudius Meridius Decidus napisał: Ja wolę turczynki, filipinki takie se, ale lecą na kasę bardziej niż polki. Widziałem, że o pasucie niedawno temat założyłaś. Widziałaś jak się ostatnio ostro z filipinkami zabawia na streamkach? Ciekawe czy to nie z jakiejś roksy filipińskiej, bo dawał im do ręki po kilka tys... Słyszałem też, że ostatnio podał alkohol psu i chyba go też zgłosili za to XD Ile on już tych spraw będzie miał XD Tak właśnie strimuje stamtad, żałosne to mało powiedziane. Laski za przysłowiowego banana dają sie szmacić a pasut przepraszam, Patus to już jest droga na dno. te laski to takie kaszaloty ze on sam nie wie czy to nie kolesie, pokazują duupe mu na tych strimach a on dostaje bany hahaha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 13 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Klaudius Meridius Decidus napisał: filipinki takie se, ale lecą na kasę bardziej niż polki i często mają kuutasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach