Anka Mikulska 1 Napisano 14 Kwiecień Jak mu to najlepiej powiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Efajel 5 Napisano 18 Kwiecień lodzikiem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka Mikulska 1 Napisano niedziela o 22:12 Dnia 18.04.2025 o 08:26, Efajel napisał: lodzikiem xD Niestety on nie był zainteresowany takim rozwiązaniem. Zatem co ja mam teraz zrobić? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam, Anka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano poniedziałek o 19:09 20 godzin temu, Anka Mikulska napisał: Niestety on nie był zainteresowany takim rozwiązaniem. Zatem co ja mam teraz zrobić? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam, Anka Czesc Anka, fajne masz stopki. To Twoje? Moze jakis footjobik dla kolegi w ramach przeprosin? Pozdrawiam Emerabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka Mikulska 1 Napisano wczoraj o 12:53 Tak, to moje. Bardzo dziękuje za komplement i dobre rady Tak, na footjobik to on się zgodził, ale oprócz tego co ja powinnam jeszcze zrobić? Jak powiedzieć mu moje przeprosiny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 7 Napisano wczoraj o 13:28 33 minuty temu, Anka Mikulska napisał: Tak, to moje. Bardzo dziękuje za komplement i dobre rady Tak, na footjobik to on się zgodził, ale oprócz tego co ja powinnam jeszcze zrobić? Jak powiedzieć mu moje przeprosiny? Musisz uklęknąć na kolana i powiedzieć tak Najjaśniejszy Panie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka Mikulska 1 Napisano wczoraj o 13:57 14 minut temu, Bodnarajca napisał: Musisz uklęknąć na kolana i powiedzieć tak Najjaśniejszy Panie. No nie aż tak to chyba nie. On nie jest jednak jakimś królem czy papieżem. Jakbym mu tak powiedziała i zrobiła to on jeszcze wziąłby mnie za jakąś dziwaczkę A jak bardziej adekwatnie w tym kontekście ja mogłabym go przeprosić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 7 Napisano wczoraj o 15:36 1 godzinę temu, Anka Mikulska napisał: No nie aż tak to chyba nie. On nie jest jednak jakimś królem czy papieżem. Jakbym mu tak powiedziała i zrobiła to on jeszcze wziąłby mnie za jakąś dziwaczkę A jak bardziej adekwatnie w tym kontekście ja mogłabym go przeprosić? Daj mu buzi niespodziewanie i trzyj cyckami o niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 169 Napisano 23 godziny temu 2 godziny temu, Anka Mikulska napisał: No nie aż tak to chyba nie. On nie jest jednak jakimś królem czy papieżem. Jakbym mu tak powiedziała i zrobiła to on jeszcze wziąłby mnie za jakąś dziwaczkę A jak bardziej adekwatnie w tym kontekście ja mogłabym go przeprosić? Nie musisz przepraszać, skoro typ nie jest zainteresowany... To zapewne była pierwsza i ostatnia randka 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 127 Napisano 21 godzin temu Trochę późno na przeprosiny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 169 Napisano 21 godzin temu Zazdroszczę łudziom randek i tych porywów serca.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka Mikulska 1 Napisano 18 godzin temu Ale ja go kocham, on już jest moim chłopakiem i ja chcę z nim nadal być i on ze mną chyba też, tylko ja go niestety bardzo zawiodłam na naszej pierwszej randce i jest mi teraz z tego powodu bardzo żal i dlatego właśnie ja teraz chcę go z tego powodu przeprosić. Teraz boje się, że on może z tego powodu ze mną zerwać. Na szczęście my dzisiaj ponownie się spotkaliśmy przypadkiem w pobliskim parku i on sam od razu po moim przywitaniu "Hej!" zaczął mi mówić, że my musimy sobie coś jeszcze wyjaśnić i zrobimy to w najbliższą środę w pobliskiej kawiarni, bo on spodziewał się z mojej strony czegoś trochę lepszego na tej randce i nie do końca rozumie charakter naszego związku, mimo że my już wcześniej wyznaliśmy sobie miłość. I tak my pożegnaliśmy się narazie w umiarkowanych nastrojach. I będąc zaskoczona ja nawet nie znalazłam od razu odpowiednich słów, żeby mu już wtedy wszystko dokładnie wyjaśnić. Ale teraz już przynajmniej wiem, że na pewno jakoś będę musiała go przeprosić. Tylko jak dokładnie? Bardzo Was proszę jeszcze o jakieś wskazówki. Z góry Wam bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Anka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 55 Napisano 17 godzin temu autorko nie powinnaś chodzić na randki ani mieć chłopaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2131 Napisano 9 godzin temu Ciężko cokolwiek doradzić jak nie piszesz o co chodzi... cóż to za straszne rzeczy się zadziały (?) że nie wiesz jak podejść do tematu przeprosin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 169 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, marawstala napisał: Ciężko cokolwiek doradzić jak nie piszesz o co chodzi... cóż to za straszne rzeczy się zadziały (?) że nie wiesz jak podejść do tematu przeprosin. To trollizm w czystej postaci. Jak ta od zaczepiania przez meneli na rynku z czerwonymi twarzami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2131 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: To trollizm w czystej postaci. Jak ta od zaczepiania przez meneli na rynku z czerwonymi twarzami Możliwe jak to na forumkach bywa, że większość tematów to fikcja, ale mimo to można sobie popisać na wpół serio. .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 240 Napisano 3 godziny temu Dnia 15.04.2025 o 01:26, Anka Mikulska napisał: Jak mu to najlepiej powiedzieć? to proste, przelewaj mu na konto calą wyplate do konca zycia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 26 Napisano 3 godziny temu Trzeba przepraszać i biadolić na każdym kroku żeby niedoli stalo się zadość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 7 Napisano 2 godziny temu 16 godzin temu, Anka Mikulska napisał: Ale ja go kocham, on już jest moim chłopakiem i ja chcę z nim nadal być i on ze mną chyba też, tylko ja go niestety bardzo zawiodłam na naszej pierwszej randce i jest mi teraz z tego powodu bardzo żal i dlatego właśnie ja teraz chcę go z tego powodu przeprosić. Teraz boje się, że on może z tego powodu ze mną zerwać. Na szczęście my dzisiaj ponownie się spotkaliśmy przypadkiem w pobliskim parku i on sam od razu po moim przywitaniu "Hej!" zaczął mi mówić, że my musimy sobie coś jeszcze wyjaśnić i zrobimy to w najbliższą środę w pobliskiej kawiarni, bo on spodziewał się z mojej strony czegoś trochę lepszego na tej randce i nie do końca rozumie charakter naszego związku, mimo że my już wcześniej wyznaliśmy sobie miłość. I tak my pożegnaliśmy się narazie w umiarkowanych nastrojach. I będąc zaskoczona ja nawet nie znalazłam od razu odpowiednich słów, żeby mu już wtedy wszystko dokładnie wyjaśnić. Ale teraz już przynajmniej wiem, że na pewno jakoś będę musiała go przeprosić. Tylko jak dokładnie? Bardzo Was proszę jeszcze o jakieś wskazówki. Z góry Wam bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Anka Dobra byłaby zamianka na któregoś z forum, nawet byś nie skapneła. Dobrze radzę kobiety tak robią, tylko trzeba absztyfikanta zmienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 7 Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, niemaszuprawnień napisał: To trollizm w czystej postaci. Jak ta od zaczepiania przez meneli na rynku z czerwonymi twarzami Menela też można zmienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibеd 1 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Dumb napisał: Trzeba przepraszać i biadolić na każdym kroku żeby niedoli stalo się zadość... Byku nie narzekaj lubisz być szmacona tylko Moon cię nie chce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łysy_z_grzywką 77 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Iibеd napisał: Byku nie narzekaj lubisz być szmacona tylko Moon cię nie chce xD ciebie tez nie chce bo po prostu jest gejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dumb napisał: Moon jest prostacki ty chcesz to mu rób z połykiem jak ta sciera, mi nic do tego Jak Ty Mi Zaimponowałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 26 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Bodnarajca napisał: Jak Ty Mi Zaimponowałaś. Co Ty Nie Powiesz Pioter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dumb napisał: Co Ty Nie Powiesz Pioter Nieraz dumny z Ciebie, nie jedna macica podmywa albo i nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 26 Napisano 1 godzinę temu Moon jest prostacki ty chcesz to mu rób z połykiem jak ta sciera jeśli twoja krucha psychika potrzebuje więcej "przyjemnych" wrazen, mi nic do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 26 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Bodnarajca napisał: Nieraz dumny z Ciebie, nie jedna macica podmywa albo i nie Aha ty chyba ironizujesz, nie rozumiem o co komu tu chodzi często Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 243 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Dumb napisał: Aha ty chyba ironizujesz, nie rozumiem o co komu tu chodzi często Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś o co tutaj chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dumb napisał: Aha ty chyba ironizujesz, nie rozumiem o co komu tu chodzi często Tak przeważnie doopy nie wymydli chyba przeprowadzi do innego miasta. Doope podmyja są czyste. Są faceci co takie lubią, wylizali od razu jak wstajesz z sedesu po czynnościach defekacyjnych.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 26 Napisano 1 godzinę temu Właściwie to możesz go przejąć bo truje o swoim benie jak rasowy menel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach