PacjętSrebrzyska 57 Napisano wczoraj o 19:06 Until dawn? Przypomniało mi się że mam grę huh. Ale nie wiem gdzie ma ps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano wczoraj o 19:14 Ja nie gralem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mama. 24 126 Napisano wczoraj o 19:15 A co to za gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 57 Napisano wczoraj o 19:15 Muszę to znaleźć. Chcę se pograć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 57 Napisano wczoraj o 19:16 1z 2 jakie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 135 Napisano wczoraj o 19:17 W anse kabanse tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 57 Napisano wczoraj o 19:17 Film ma być dlatego mi się przypomnialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 135 Napisano wczoraj o 19:22 A co wy na to ze Kamila urzędowska będzie Izabela łecka? Ja sie ciesze bo bardzo ja lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 57 Napisano wczoraj o 19:24 Nic bo mnie tylko Wokulski interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 135 Napisano wczoraj o 19:25 Mnie tez ale Dorociński drewniany nie pasuje : p woronowicz byłby dobrym wokulskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 57 Napisano wczoraj o 19:26 Przed chwilą, przelot napisał: Mnie tez ale Dorociński drewniany nie pasuje : p woronowicz byłby dobrym wokulskim Cicho tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 57 Napisano wczoraj o 19:27 Cavill tez drewniany ale jakie to ma znaczenie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 135 Napisano wczoraj o 19:31 No to pomijając drewnianosc to za ladny. Nie pamietam w sumie z opisu Wokulskiego z książki ale wydaje mi sie ze powinien być mniej hot tyllko taki zwyklak/przegryw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 57 Napisano wczoraj o 19:32 A kto chce oglądać przegrywa na ekranie. Daj spokój. Po to płacisz żeby się oddać fantazjom patrząc na coś ładnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2127 Napisano wczoraj o 19:35 Nie, a film może bym obejrzała. Serial Kingdom mogę polecić (dwa sezony) jakby ktoś szukał czegoś do obejrzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2127 Napisano wczoraj o 19:37 Ten https://www.filmweb.pl/serial/Kingdom-2018-788835 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wygrywam dzisiaj tak 29 Napisano wczoraj o 20:21 1 godzinę temu, PacjętSrebrzyska napisał: Until dawn? Przypomniało mi się że mam grę huh. Ale nie wiem gdzie ma ps Tak przeszedłem, ładna grafika, ładna blondynka dała radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 139 Napisano wczoraj o 20:30 Nigdy w nic nie grałam. Co za skandal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 10 minut temu Dawno w nic nie gralem nudza mnie gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 57 Napisano 9 minut temu Mnie w sumie też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 8 minut temu Kiedys napieerdalalem codziennje calymi dniami ale.z czasem mi sie znudzilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 108 Napisano 2 minuty temu Nie graliśta. W ogóle życie napisało mi swój scenariusz i bardzo spokojne przygotowania do skromnych świąt zamieniły się w nieprzewidziany zakup telewizora. Stary odmówił współpracy Ja już skończyłam piec ciasta, idę kuchnię sprzątać, a mój pan i władca ogarnia dalej wszystkie przyciski i ustawienia Zdrowych i pogodnych świąt Wam życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach