Czarnoksiężnik z krainy Oz 1 Napisano 16 godzin temu (edytowany) https://zapodaj.net/plik-TfSyO02IUu Edytowano 16 godzin temu przez Czarnoksiężnik z krainy Oz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano 16 godzin temu .https://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201903/1552404735_ewv4es_600.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano 16 godzin temu To też dobre. https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2015/08/55cc6deef04f6_a46ea906bff28bd5b0f94395fecfc6bf.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnoksiężnik z krainy Oz 1 Napisano 16 godzin temu Iskra, który typ jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano 15 godzin temu 23 minuty temu, Czarnoksiężnik z krainy Oz napisał: Iskra, który typ jesteś Trzeci, na dole. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 178 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Mgła napisał: . Ja ten na uboczu w pojedynkę tylko że tych dwóch bym eliminował. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 178 Napisano 15 godzin temu 40 minut temu, Mgła napisał: Trzeci, na dole. Ty ta druga z prawej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 237 Napisano 14 godzin temu ja ten z lewej a bywalo chwilami ze ten po srodku. z prawej nie bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 178 Napisano 13 godzin temu 35 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: ja ten z lewej a bywalo chwilami ze ten po srodku. z prawej nie bardzo. Przy trzech imiona się mylą i jest dym, albo u jednej się kończy okres a u kolejnej zaczyna i ciężko to logistycznie ogarnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 13 godzin temu Ja jestem wszystkimi trzema typami kobiet 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 85 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Ja jestem wszystkimi trzema typami kobiet 🫢 Nikt nie pytał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 142 Napisano 13 godzin temu 48 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: ja ten z lewej a bywalo chwilami ze ten po srodku. z prawej nie bardzo. Ciekawe jakby to wyglądało w męskiej odsłonie i jaki typ ty byś reprezentował? Pewnie jakiś maczo z kałachem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 237 Napisano 13 godzin temu 8 minut temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Przy trzech imiona się mylą i jest dym, albo u jednej się kończy okres a u kolejnej zaczyna i ciężko to logistycznie ogarnąć. tak było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 237 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Ja jestem wszystkimi trzema typami kobiet 🫢 mysle ze 3ka a po rozgrzewce 1ka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 71 Napisano 13 godzin temu Już to ktoś kiedyś tu wstawiał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 58 Napisano 13 godzin temu A co w tym śmiesznego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 114 Napisano 13 godzin temu Czy tylko ja mam sprośne skojarzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 237 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 50 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Ciekawe jakby to wyglądało w męskiej odsłonie i jaki typ ty byś reprezentował? Pewnie jakiś maczo z kałachem nie. skąd pomysl na macho. nie moj typ. to ze pisze tutaj co mysle i pisze bez lania wody prawde o kobietach nie robi ze mnie samca alfa albo macho. zapewne faceci jakich znasz to pozerzy szukający Twojej akceptacji, ktorzy to ukrywają. tak robi wiekszosc facetow zresztą.. Edytowano 12 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 29 Napisano 12 godzin temu Święta i wolne zawsze pokazują, że nawet ci z rodzinami i posuwaczami wszyscy tu jesteś przegrywami nieszczęśliwymi z mitomanią, bo i tak spędzacie je całe na srafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 58 Napisano 12 godzin temu Co z rodzinami wrecz najbardziej. Widac jak ich dzieci uszczęśliwiają xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 237 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, jukon tworki welcome napisał: Święta i wolne zawsze pokazują, że nawet ci z rodzinami i posuwaczami wszyscy tu jesteś przegrywami nieszczęśliwymi z mitomanią, bo i tak spędzacie je całe na srafe oraz 11 minut temu, PacjętSrebrzyska napisał: Co z rodzinami wrecz najbardziej. Widac jak ich dzieci uszczęśliwiają xD jako ze mogę sie odniesc to uwazam ze jad przez was przemawia. dzis zdążylem z chlopcami pojechac do barbera, zrobic im żelki mleczne, pograć z nimi na xboxie i mase tematow bez nich. i to tylko w sobote. macie obydwoje spaczone postrzeganie swiata jako czarno bialy obraz idealnej rodziiny vs pato alko narko piwnicy gdzie matka zarabia na nierzadzie curki. dlatego tak dlugo gnijecie na kafe Edytowano 12 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 5 Napisano 12 godzin temu wtf co to są żelki mleczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 237 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał: Ciekawe jakby to wyglądało w męskiej odsłonie i jaki typ ty byś reprezentował? Pewnie jakiś maczo z kałachem masz takie fantazje ze wpada spocony charles bronson zdejmuje karabiny i bierze sie za scieranie kurzy w slipkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 237 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Dumb napisał: wtf co to są żelki mleczne mlekoduszki np albo mleko misie od haribo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 58 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: oraz jako ze mogę sie odniesc to uwazam ze jad przez was przemawia. dzis zdążylem z chlopcami pojechac do barbera, zrobic im żelki mleczne, pograć z nimi na xboxie i mase tematow bez nich. i to tylko w sobote. macie obydwoje spaczone postrzeganie swiata jako czarno bialy obraz idealnej rodziiny vs pato alko narko piwnicy gdzie matka zarabia na nierzadzie curki. dlatego tak dlugo gnijecie na kafe No gratulacje ojcze roku. Co mnie to obchodzi. Myślisz że pozowanie na dobrego ojca wymazuje twoja głupotę? Zresztą dont ker Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 237 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, PacjętSrebrzyska napisał: No gratulacje ojcze roku. Co mnie to obchodzi. Myślisz że pozowanie na dobrego ojca wymazuje twoja głupotę? Zresztą dont ker nie naleze do pozerow, tak wyglada reguly weekend. aby to osiagnac musialem zdlawic zapędy dyktatorskie kobiety , bo jak kazda z was uwaza sie za ofiare, ktora nie widzi ze stala sie katem. juz wiesz dlaczego madka polka ma swoj pomnik w tym spaczonym kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 58 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: nie naleze do pozerow, tak wyglada reguly weekend. aby to osiagnac musialem zdlawic zapędy dyktatorskie kobiety , bo jak kazda z was uwaza sie za ofiare, ktora nie widzi ze stala sie katem. juz wiesz dlaczego madka polka ma swoj pomnik w tym spaczonym kraju Nie wnikam. Widzę jedynie ze sam nie masz kolorowo w związku a do innych sie prujesz. Inni mają ci uwierzyć w ekscytujące życie podczas gdy sam widzisz ich w czarno białych kolorach koty stare baby itd. Aha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 237 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, PacjętSrebrzyska napisał: Nie wnikam. Widzę jedynie ze sam nie masz kolorowo w związku a do innych sie prujesz. Inni mają ci uwierzyć w ekscytujące życie podczas gdy sam widzisz ich w czarno białych kolorach koty stare baby itd. Aha. zaraz sie rozplacze...wzruszyla mnie ta historia. btw wpierw spojrz w lustro zanim bedziesz oceniac innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 58 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: zaraz sie rozplacze...wzruszyla mnie ta historia. btw wpierw spojrz w lustro zanim bedziesz oceniac innych Innych nie oceniam bo nie pchają mi się pod ryj ze swoim dėbilizmem w przeciwieństwie do ciebie. Nic tu nie miało na celu cie wzruszyc. Whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 237 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, PacjętSrebrzyska napisał: Innych nie oceniam bo nie pchają mi się pod ryj ze swoim dėbilizmem w przeciwieństwie do ciebie. Nic tu nie miało na celu cie wzruszyc. Whateva die bitch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach