Bodnarajca 7 Napisano 5 godzin temu Dla wszystkich Świąt Wielkanocnych w gronie najbliższych. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano 5 godzin temu Dzięki i wzajemnie. Z mojej strony przede wszystkim zmartwychwstania wiary, nadziei i miłości w sercach Was wszystkich. No i standardowo przyziemnie: zdrowia i pokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 61 Napisano 4 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 61 Napisano 4 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 4 godziny temu Wyjeebane mam na swieta najbardziej lubie spedzac je samotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 237 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Srefaj3l napisał: Wyjeebane mam na swieta najbardziej lubie spedzac je samotnie a bajorko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 3 godziny temu w bajorku tylko raz w tym roku bylem, przerzucilem sie na sauny ale lodowate prysznice biore i plywam w basenie ale niedlugo moze pojde znowu jak mi sie znudzi sauna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 3 godziny temu ale na silownie zaczalem chodzic ostatnio, wiec plywam i trenuje na silowni regularnie xD fajnie jest jak sie wyspie i duzo snu to potem mam duzo energii i jest fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 110 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Bodnarajca napisał: Dla wszystkich Świąt Wielkanocnych w gronie najbliższych. I wzajemnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PacjętSrebrzyska 57 Napisano 2 godziny temu Co roku to samo a po świętach dzień świra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 27 Napisano 2 godziny temu Nawzajem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 110 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, PacjętSrebrzyska napisał: Co roku to samo a po świętach dzień świra A na kafe dzień świra codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 139 Napisano 2 godziny temu Smacznego jajca i babki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 26 Napisano 2 godziny temu Wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 5 Napisano 1 godzinę temu Smacznego. Jedzenie jest w tym wszystkim najwazniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 1 godzinę temu Ja dopiero jutro cos zjem, sniadanie i obiad u mamy, juz nie moge sie doczekac w sumie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 1 godzinę temu Ale dzisiaj sztywno, nie ma z kim popisac za bardzo a hejtowac mi sie nie chce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 53 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Srefaj3l napisał: Ale dzisiaj sztywno, nie ma z kim popisac za bardzo a hejtowac mi sie nie chce xD jak to nie ciagle hejtujesz xd i kłamiesz do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 5 Napisano 1 godzinę temu No niestety, nie ma klimatu na zassranie całego forum cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 5 Napisano 1 godzinę temu Ja tak nie mogę bo mi napiszą że atencyjna kûrwa schizofreniczna ale ty możesz sryniczky, 3mam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 1 godzinę temu Moge zasrac forum to chwila moment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 5 Napisano 1 godzinę temu Nie trzeba A jak to robisz, masz jakiegoś bota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefaj3l 4 Napisano 1 godzinę temu Normalnie manualnie to nic trudnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach