Srefajel 6 Napisano 8 godzin temu Ide na kolacje BRB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 8 godzin temu Jakis facet podajacy sie za ruska, moj wspollokator mi ostatnio powiedzial,.ze to facet i pisalem z facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 8 godzin temu Nie jestem żadną Klaudią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 21 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Srefajel napisał: Jakis facet podajacy sie za ruska, moj wspollokator mi ostatnio powiedzial,.ze to facet i pisalem z facetem Pal licho jakiej narodowości jest ta osoba, problem w tym że to albo stara baba albo facet xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 8 godzin temu No facet podajacy sie.za.kobiete ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, poza kontrolą napisał: Nie jestem żadną Klaudią To kim jestes,.klaudynem? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wygrywam dzisiaj tak 31 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, poza kontrolą napisał: A smutno jakoś Chciałaś tą leżankę Hhttps://ibb.co/JRq25yfD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wygrywam dzisiaj tak 31 Napisano 8 godzin temu To nie jest koniec remontu jak coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano 8 godzin temu Leżanka jak u psychiatry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Nie kłamałeś Edytowano 8 godzin temu przez poza kontrolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano 8 godzin temu Kurde nie chciałam usunąć piosenki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 8 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 8 godzin temu To nie klamales.to do mnie? Ja.nje poslucham z wami yt, nie wiem co to za wrzucanie linkoe, ja i tak nie klikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 8 godzin temu Bądź najlepszy i chociaż czasem zatęsknij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 8 godzin temu Tesknie codziennie, ale pisalas, ze mnie nienawidzisz i nigdy mi nie wybaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 7 godzin temu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 7 godzin temu Chcę mi się płakać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Srefajel napisał: Nie wiem kim jestes, mozliwe, ze myle.osoby Fajny masz awatar iskra, przypomina mi okladke.jednego albumu ktory mam na plycie xD Nie musisz wiedzieć młodzieńcze. Nie jestem żadną iskra, ani Klaudia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Chcę mi się płakać Jak chcesz to mozemy razem poplakac, bo ja tez placze, bo tesknie za kims, kogo nie ma juz, niestety 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Nie musisz wiedzieć młodzieńcze. Nie jestem żadną iskra, ani Klaudia. Jestes starsza ode mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu Wczoraj pisalas/pisales ze jestem twoim przystojniakiem, wiec zastanawiam sie do kogo naleze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 6 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Srefajel napisał: Jestes starsza ode mnie? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 5 Napisano 7 godzin temu Samotność to taka straszna trwoga dręczy dzieci jak ludzka stonoga 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Tak A skad wiesz ile mam lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 103 Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, Mgła napisał: Leżanka jak u psychiatry o widze ze kolejna chora sie ujawniła a poza lezanka co tam psychiatra jeszcze mial ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu A ty sribed smierdzielu stary czego tu szukasz, wypad gnooju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu Sribed aka swirmo6 niby normalny ale potomstwa nie splodzil bo to stary przegryw i lewe geny Dwie lewe rece xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 17 Napisano 7 godzin temu 38 minut temu, Srefajel napisał: Mi tez kogos brakuje, niestety nie jest okej, i chyba nigdy nie bedzie xP TOBIE TYLKO TWOICH UROJEŃ BRAKUJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srefajel 6 Napisano 7 godzin temu No mielismy sie.spotkac z Katiuszka.i bylismy juz umowieni,.ale cos poszlo nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach