poza kontrolą 7 Napisano poniedziałek o 20:38 (edytowany) Edytowano poniedziałek o 20:39 przez poza kontrolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano poniedziałek o 20:40 Jointem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano poniedziałek o 20:41 Co tam Katiusza, kiedy wsiadasz na moto i wpadasz poprzytulac sie z moim misiem pluszowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 127 Napisano poniedziałek o 20:42 Ja odgrzewam stare kotlety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 26 Napisano poniedziałek o 20:45 to przez orgazm, la petite mort czy jakos tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 7 Napisano poniedziałek o 20:46 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano poniedziałek o 20:47 To chyba nie katiusza ,katiusza jest w ciazy a ja zmarnowalem swoja szanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 7 Napisano poniedziałek o 20:48 . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 26 Napisano poniedziałek o 20:48 taka muzyka to troche jakby sie zazylo opioidy, moze byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano poniedziałek o 20:49 Szkoda ze nie klikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 7 Napisano poniedziałek o 20:50 (edytowany) Edytowano poniedziałek o 20:51 przez poza kontrolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 7 Napisano poniedziałek o 20:50 (edytowany) Edytowano poniedziałek o 20:52 przez poza kontrolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 26 Napisano poniedziałek o 20:52 poza kontrolą klika, myszką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 7 Napisano poniedziałek o 20:52 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 7 Napisano poniedziałek o 20:53 Przed chwilą, Dumb napisał: poza kontrolą klika, myszką Nie. Coś nie grało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano poniedziałek o 20:54 Ja nie klikam w wasze linki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 26 Napisano poniedziałek o 20:56 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Nie. Coś nie grało. bywa, masz tu dwoch de/bili ktore nie klikaja w twoje linki ale reklamują opioidy i benzo huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano poniedziałek o 20:58 Deebil to ty jestes krowo z konina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 26 Napisano poniedziałek o 20:59 no ej ja cie nie wyzywam co było pierwsze, Filip czy kura? oto jest pytanie ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 26 Napisano poniedziałek o 21:00 tego nie wie nikt i do grobu zabierze takowy sekret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 26 Napisano poniedziałek o 21:01 czasem głowa od myslenia boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano poniedziałek o 21:02 Racja, mnie sie zdarza ze glowa.boli od smutnych mysli albo samoboojczych lub smutne wspomnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 169 Napisano poniedziałek o 21:03 (edytowany) Edytowano poniedziałek o 21:03 przez niemaszuprawnień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano poniedziałek o 21:03 A gdzie ja opioidy reklamowalem, nie.wiem czy to o mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1644 Napisano poniedziałek o 21:23 A ja mam palca zombie, walnęłam się w niego mocno i był siny, a teraz jest szaro-zielony. Mam nadzieję, że nie trzeba będzie go amputować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano poniedziałek o 21:26 To kicha, ja.ostatnio mialem sine dlonie.od.silowni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 169 Napisano poniedziałek o 21:30 Wszyscy dziś chorzy. Palce, gardło, zatoki, głowy 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 127 Napisano poniedziałek o 21:31 5 minut temu, Żaba Monìka napisał: A ja mam palca zombie, walnęłam się w niego mocno i był siny, a teraz jest szaro-zielony. Mam nadzieję, że nie trzeba będzie go amputować. Przypomniałaś mi dowcip o facecie, który już miał amputować sinego dzyndzla i nagle lekarz zapytał, czy próbował najpierw wyprać jeansy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emerabe 23 Napisano poniedziałek o 21:33 Ja juz zdrowy nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1644 Napisano poniedziałek o 21:35 3 minuty temu, afekafe napisał: Przypomniałaś mi dowcip o facecie, który już miał amputować sinego dzyndzla i nagle lekarz zapytał, czy próbował najpierw wyprać jeansy. To może zapomniałam go umyć po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach