Malowany 151 Napisano 21 Kwiecień (edytowany) Edytowano 21 Kwiecień przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 151 Napisano 22 Kwiecień Zacny tytuł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 193 Napisano 28 Kwiecień Szanuj się! xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 40 Napisano 28 Kwiecień Dnia 21.04.2025 o 23:13, Malowany napisał: ale chvjowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 151 Napisano 28 Kwiecień 12 minut temu, papamobil 666 napisał: ale chvjowe Hua masz w uszach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 40 Napisano 28 Kwiecień 2 minuty temu, Malowany napisał: Hua masz w uszach trautonium mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 198 Napisano 28 Kwiecień Otworem popcorn chłopaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 151 Napisano 28 Kwiecień Gdzie jest caryca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 410 Napisano 17 godzin temu ale temat xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 40 Napisano 17 godzin temu Dnia 28.04.2025 o 21:59, Malowany napisał: Gdzie jest caryca zdechła ze zgryzoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 151 Napisano 16 godzin temu Brzuch mnie boli i w klatce coś kłuje. Nawet pić się nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 40 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Brzuch mnie boli i w klatce coś kłuje. to normalne, nie zwracaj uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 151 Napisano 16 godzin temu Od wczoraj chory. Czuję się jak emeryt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 16 godzin temu Zmerz ciśnienie i obserwuj czy ból nie promieniuje w plecy, na rękę lewą czy szczękę. Odstaw zwykłe jedzenie aż przejdzie na rzecz samego gotowanego suchego ryżu, mięso drobiowe chude gotowane czy duszone bez skórki, lub tak samo ryba, do picia tylko woda. Kisiel z siemia lnianego łagodzi żołądek i jelita, może pomóc. Trzeba uważać gotując na małym ogniu bo się podnosi i mieszkać często. Jeśli nie są ziarenka zmielone przed gotowaniem tylko całe, to trzeba kontrolować gęstość aby nie był zbyt gęsty kisiel bo trudno ziarenka odcedzić przez sitko, a zbyt żadki to mniej skuteczny, coś pomiędzy musi być. Rumianek też może pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 151 Napisano 16 godzin temu Ciśnieniem mam dobre. Przejdzie samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 308 Napisano 16 godzin temu Już myślałam, że chat gpt, ale ort mnie otrzeźwił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 16 godzin temu 9 minut temu, Malowany napisał: Ciśnieniem mam dobre. Przejdzie samo. Obie ręce Cię bolą po drążku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 151 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Mgła napisał: Obie ręce Cię bolą po drążku? Długi nie byłem i zerwałem przyczepy, ale już wszystko w normie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach