Malowany 101 Napisano 7 godzin temu Jak to jest być trzeźwym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 101 Napisano 7 godzin temu Mam 101 wow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano 7 godzin temu No, dobrze działasz w towarzystwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 101 Napisano 7 godzin temu Chcę zdechnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 53 Napisano 7 godzin temu zjedz zamiast pić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 101 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Agent Benek napisał: zjedz zamiast pić Przez picie nic nie jem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 231 Napisano 7 godzin temu A co ty tak pijesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A co ty tak pijesz? pewnie wódki z elci zamrażalnika podpieeerdolil albo mu paczką wysłała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 231 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, meesjasz napisał: pewnie wódki z elci zamrażalnika podpieeerdolil albo mu paczką wysłała Wódka jest niedobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 156 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Malowany napisał: Przez picie nic nie jem. Znowu narobiłeś długów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 104 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, meesjasz napisał: pewnie wódki z elci zamrażalnika podpieeerdolil albo mu paczką wysłała A jeśli nawet to chúj cie to obchodzi. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meesjasz 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A jeśli nawet to chúj cie to obchodzi. chyba masz pms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2129 Napisano 6 godzin temu Całkiem spoko uczucie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2129 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, marawstala napisał: Całkiem spoko uczucie. Mam na myśli trzeźwość gdyby ktoś nie zrozumiał do czego się odnoszę. .) Dobranoc Edytowano 6 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, marawstala napisał: Mam na myśli trzeźwość gdyby ktoś nie zrozumiał do czego się odnoszę. .) Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w inpostu tak 61 Napisano 6 godzin temu Cudownie mam nadzieję że typ zdechnie jak zmija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 123 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Byłem w inpostu tak napisał: Cudownie mam nadzieję że typ zdechnie jak zmija Czemu chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 156 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Byłem w inpostu tak napisał: Cudownie mam nadzieję że typ zdechnie jak zmija Słodki biedny lerzaczek na ktorego sie uwzięli i ktoremu nalerzy wspulczuc… a nie wroc, jednak kawał wrednej świni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 104 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Byłem w inpostu tak napisał: Cudownie mam nadzieję że typ zdechnie jak zmija Żmij był bardzo w porządku, nie wiem jak tak można pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w inpostu tak 61 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Żmij był bardzo w porządku, nie wiem jak tak można pisać. Też nie rozumiem jak można 5lat wý... do kosza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byłem w inpostu tak 61 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Wódka jest niedobra. Ale ty jesteś fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach