Mgła 125 Napisano 15 godzin temu Strongmani jak walczą to nie jest nudne skoro nie mają techniki i takiej szybkości jak bokserzy czy inni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, elka mi myje jaja tak napisał: jakbym ćwiczył do dziś na siłce to zmiotlbym go jednym palcem to przez to że kazali ci iść do pracy i cię tym zdenerwowali przestałeś ćwiczyć kulturystykę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, elka mi myje jaja tak napisał: tak musisz wyjechać do anglii, polska to nie jest kraj dla milionerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 125 Napisano 15 godzin temu I to małym palcem u nogi i KO. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 125 Napisano 15 godzin temu I teraz możesz, wystarczy nie myć gir pół roku, zdjąć skarpetę i nie tylko Pudzian a cała sala na kolanach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 125 Napisano 15 godzin temu Pewnie ćwiczyłeś profesjonalnie, nie tam byle trzepak pod blokiem jak inni.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, elka mi myje jaja tak napisał: przestałem ćwiczyć głównie przez stres od giełdzie, a potem przez stres od forum z powodu złych rad kermita poetki wieczi i libedowsky na temat giełdzie i utraty ponad 200 tys tylko biedacy nie są podatni na stres bo jak wiadomo im większa podatność na stres tym bardziej milionerski mental Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 125 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, elka mi myje jaja tak napisał: nie mam już zdrowia tyle, od wejścia jednego pietra schodow mam już zadyszka jak stary dziadka Mase trzeba zmniejszyć. Znaczy się wagę. Edytowano 15 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 75 Napisano 10 godzin temu To jest niedobrze bardzo jak chłop niespełna 40 lat ma zadyszkę przy wchodzeniu po schodach na 1sze piętro... znam 88 latkę co na drugie wchodzi bez popity... o zadyszce nie wspominając, no ale każda rada to wg niego hejt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 385 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 11 minut temu, RC + napisał: To jest niedobrze bardzo jak chłop niespełna 40 lat ma zadyszkę przy wchodzeniu po schodach na 1sze piętro... znam 88 latkę co na drugie wchodzi bez popity... o zadyszce nie wspominając, no ale każda rada to wg niego hejt. brak energii, jak ciągle się zabawia swoimi organami. do tego palenie i nadmiar cukru w diecie. Edytowano 10 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: brak energii, jak ciągle się zabawia swoimi organami. tak to na pewno przez zabawę organami. musisz mu pomóc w organizowaniu grafika masturbacji. na przykład nie może zlać się w puse zanim nie zrobi 10 przysiadów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 75 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, kris888 napisał: brak energii, jak ciągle się zabawia swoimi organami. do tego palenie i nadmiar cukru w diecie. Dlatego te przechwałki jaki on byłby w heblowaniu dobry są mocno autoprzecenione. Bieganie, dieta i koniec jarania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 10 godzin temu może to przez zabawe klockami i torbami foliowymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach