Miałem loda tak 8 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Dalej twierdzisz że to nie on? xd Oczywiście prawdziwy on źle o mnie by nie pisał Niech poda pierwszom litere swojego imienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 258 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Ucieszyło mnie, że udały mi się po upieczeniu sernik z kaszą manną i babka cytrynowa. Babka miała tak pyszny smak, że najlepiej było ją jeść nic nie popijając, tylko się nim delektować. Porównuję przepisy, niektóre zmieniam i wychodzą kolejne udane rzeczy. Ale no wiadomo, lepiej nie żrec za dużo cukrowego. Poza tym w sobotę i neidzielę pykniete 120 km i ważąc się nic się nie zmieniło sprzed świąt. A tak poza tym to du.pa Edytowano 7 godzin temu przez Mariusz4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 170 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Miałem loda tak napisał: Oczywiście prawdziwy on źle o mnie by nie pisał Niech poda pierwszom litere swojego imienia. Mariusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 116 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mariusz4 napisał: Ucieszyło mnie, że udały mi się po upieczeniu sernik z kaszą manną i babka cytrynowa. Babka miała tak pyszny smak, że najlepiej było ją jeść nic nie popijając, tylko się nim delektować. Porównuję przepisy, niektóre zmieniam i wychodzą kolejne udane rzeczy. Ale no wiadomo, lepiej nie żrec za dużo cukrowego. Poza tym w sobotę i neidzielę pykniete 120 km i ważąc się nic się nie zmieniło sprzed świąt. A tak poza tym to du.pa Km czy kg? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 258 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Km czy kg? rowerowo, moja waga to 69,5 kg na ten czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 116 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mariusz4 napisał: rowerowo, moja waga to 69,5 kg na ten czas To mnie zmylilo bo napisałeś o ważeniu się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 258 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: To mnie zmylilo bo napisałeś o ważeniu się. tak wiem ja cały jetem haosem i podobno pierwszego wrażenia nie robię stąd ludzie mnie nie lubią i nie chcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 55 Napisano 5 godzin temu jakich świętach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 115 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Agent Benek napisał: jakich świętach ? Masz pozdro od Szynszyli Ziemniaku Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 55 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Masz pozdro od Szynszyli Ziemniaku oooo! dziękuję bardzo niedługo przyjeżdżam do 3city z rodzino 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 55 Napisano 4 godziny temu a co tam u niej wszystko dobrze ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅа 9 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Masz pozdro od Szynszyli Ziemniaku Wyru.chałeś ją w końcu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 116 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅа napisał: Wyru.chałeś ją w końcu? Wypad gnomie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 115 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Agent Benek napisał: a co tam u niej wszystko dobrze ???? Wszystko spoko, pozdro dla Ciebie i Twojej rodziny Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 55 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Wszystko spoko, pozdro dla Ciebie i Twojej rodziny to miło pozdrawiamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅа 9 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Wszystko spoko, pozdro dla Ciebie i Twojej rodziny Niech do nas wraca, tęsknimy za jej dużym obwisłymi cyckami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅа 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Agent Benek napisał: to miło pozdrawiamy Męża już masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 115 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Agent Benek napisał: to miło pozdrawiamy Thanks Ziemniak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agent Benek 55 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅа napisał: Męża już masz? męża i gromadkę żon oraz piętnaścioro dzieci w wieku od 3 do 60 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miałem loda tak 8 Napisano 3 godziny temu No i podszyw zrezygnował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 122 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Miałem loda tak napisał: No i podszyw zrezygnował to nie podszyw tylko prawdziwy mewa on zawsze zakladal temat i mnie wypatrywał nawet w temacie w ktorym mnie nie bylo jak ten mnie widział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo6 122 Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, Mewa again napisał: To ty knurze? nie, ja nie mialbym psa w awatarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach