Bodnarajca 14 Napisano piątek o 19:41 46 minut temu, E.. napisał: Ile macie lat, wy piszący tutaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 41 Napisano piątek o 19:43 17 minut temu, Malowany napisał: Ty nie wiesz, że on z każdym rokiem młodszy. Tak samo jak z 13, zrobiło się 17,2. Największą inflacja była ze wzrostem szwagra chyba 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 14 Napisano piątek o 19:48 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 121 Napisano piątek o 19:55 13 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Dziecko drogie, za długo przebywasz z leżakiem Czuję chemię między nami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 295 Napisano piątek o 19:56 Przed chwilą, Malowany napisał: Czuję chemię między nami To zapach Ajaxu z podłogi na której stoimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 121 Napisano piątek o 19:58 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: To zapach Ajaxu z podłogi na której stoimy Dajesz mi nadzieję. Będę cię atakował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 295 Napisano piątek o 19:59 Przed chwilą, Malowany napisał: Dajesz mi nadzieję. Będę cię atakował. Tak z przemocą na starsze panie, wstydź się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 190 Napisano piątek o 20:00 Jeż to widmok? Przeczytajcie ten post bez czytania autora : 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Wszystko wie i to nawet ciekawe jest bo tak wykształcony człowiek i wszystkowiedzący to zaszczyt poznać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 190 Napisano piątek o 20:00 (edytowany) Czemu mnie bierzecie za jakaś molinezje przecież to jakis pravik, bez jaj Edytowano piątek o 20:00 przez przelot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 121 Napisano piątek o 20:02 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Tak z przemocą na starsze panie, wstydź się. Wiek chyba podobny. W niedzielę pójdę do kościoła i dam nawet na tacę. W naszej intencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 295 Napisano piątek o 20:02 1 minutę temu, przelot napisał: Czemu mnie bierzecie za jakaś molinezje przecież to jakis pravik, bez jaj A kto cię tak zidentyfikował? Do niego z pretęsjami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 190 Napisano piątek o 20:03 Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: A kto cię tak zidentyfikował? Do niego z pretęsjami Nie wiem bo pol tematu zablokowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 295 Napisano piątek o 20:03 Przed chwilą, Malowany napisał: Wiek chyba podobny. W niedzielę pójdę do kościoła i dam nawet na tacę. W naszej intencji. O piękną przyjaźń zdalną? jestem za a nawet przeciw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 295 Napisano piątek o 20:04 Przed chwilą, przelot napisał: Nie wiem bo pol tematu zablokowane Pewnie widmok, nie pamiętam. Bełkotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 149 Napisano piątek o 20:04 1 minutę temu, przelot napisał: Czemu mnie bierzecie za jakaś molinezje przecież to jakis pravik, bez jaj My jesteśmy tak skołowani, że nie wiemy co sami piszemy na wszystkich lipnych kontach. Dobrze, że hasło do każdego mamy: 1234. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano piątek o 20:05 O, jak się pięknie dzieci bawią? O i tak, wszystko kiedyś kończy się, nawet ten piękny dzień.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 121 Napisano piątek o 20:06 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: O piękną przyjaźń zdalną? jestem za a nawet przeciw Spodziewałem się bardziej pocisku. Jestem w szoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 121 Napisano piątek o 20:07 Ciekawe, czy u szelki mam szansę. Intelektualnie podobnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach