E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Płacisz sam czynsz jakbyś miała własność? Dobrze wiesz ze nie wiec skończ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, papamobil 666 napisał: Z URZEDU DO NIEJ DZWONILI ZE BEDZIE MIALA KURATORA JAK NIE WEZMIE OD NICH PIENIEDZY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Dokładnie tak jest w tym kraju Sis jak nie dała do podstawówki bo już byli w uk to pierdlem straszyli Na moje że jest w uk tam będzie się uczył Darla rýj że ona to sprawdzi sprawdzi!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 48 Napisano 6 godzin temu Gdzie wszyscy moi przyjaciele -ele-ele-ele-ele-ele Zabrakło ich choć zawsze było ich niewielu -elu-elu-elu-elu-elu Schowali się po różnych mrocznych instytucjach -ucjach-ucjach-ucjach-ucjach-ucjach Pożarła ich galopująca prostytucja -ucja-ucja-ucja-ucja-ucja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: drążyć dlaczego tak jest. to się mówi że ma sie włąsne pieniądze na utrzyamnie dziecka i nie chce się osłabiać własnego państwa oraz jego przyszłości szkodliwymi programai antyspołecznymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Co ty piėrdolisz, z tego wszystkiego tylko 800+ dostaje bo nie można tego odmówić. A to się nie składa o to wniosku? Coś mnie ominęło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Sis jak nie dała do podstawówki bo już byli w uk to pierdlem straszyli obowiazek szkolny to nei zasiłek co ty pierrdolisz oszołomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Dobrze wiesz ze nie wiec skończ. Wstydzisz się dodatków systemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, papamobil 666 napisał: to się mówi że ma sie włąsne pieniądze na utrzyamnie dziecka i nie chce się osłabiać własnego państwa oraz jego przyszłości szkodliwymi programai antyspołecznymi. To ich nie obchodzi masz wziąć i dziecku kupować obligacje skarbowe jak nie masz co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: A to się nie składa o to wniosku? Coś mnie ominęło? Składa ale gdy nie założysz masz problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, papamobil 666 napisał: to się mówi że ma sie włąsne pieniądze na utrzyamnie dziecka i nie chce się osłabiać własnego państwa oraz jego przyszłości szkodliwymi programai antyspołecznymi. Ty wiesz jakie miałabym problemy przez to? Zaraz domysły ze wszystkich stron ze mam gdzieś wlasne dziecko i jego przyszłość, co drugi dzień bym miała niespodziewaną wizytę w domu z urzędu w ramach kontroli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1664 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No i? Może to brzmi dziwnie ale tak było. Tu chodzi o to ze jak nie przychodzisz po to co ci się należy na dziecko to istnieje obawa ze jest cos nie tak i masz wywalone na własne dziecko więc wtedy zaczynają się problemy bo oni zaczynają drążyć dlaczego tak jest. Po co im się tłumaczysz w ogóle? Olej, szkoda energii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: To ich nie obchodzi masz wziąć i dziecku kupować obligacje skarbowe jak nie masz co co za bredenie wypisujesz nie ma zadnegop obowiązku przyjmowania zasiłków, nigdzie na świecie rządy nie sa tak odklejone żeby coś atkiego wymyślić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, papamobil 666 napisał: obowiazek szkolny to nei zasiłek co ty pierrdolisz oszołomie Poczytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ty wiesz jakie miałabym problemy przez to? Zaraz domysły ze wszystkich stron ze mam gdzieś wlasne dziecko i jego przyszłość, co drugi dzień bym miała niespodziewaną wizytę w domu z urzędu w ramach kontroli. skończ pierrdolić i idź do pracy uczciwej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ty wiesz jakie miałabym problemy przez to? Zaraz domysły ze wszystkich stron ze mam gdzieś wlasne dziecko i jego przyszłość, co drugi dzień bym miała niespodziewaną wizytę w domu z urzędu w ramach kontroli. Tak wypnij się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: Poczytaj psychiatra wzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu elcia i leżak to idealna para spierrdolin nie da sie temu zaprzeczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: co za bredenie wypisujesz nie ma zadnegop obowiązku przyjmowania zasiłków, nigdzie na świecie rządy nie sa tak odklejone żeby coś atkiego wymyślić. Oczywiście że jest i tutaj elke wiem że nie sciemnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: Oczywiście że jest i tutaj elke wiem że nie sciemnia idź do psychiatry mówię ci, za schizofrenie jest renta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 151 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: Tak wypnij się Dobra. A wiec wypinam się na was. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 256 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Wiesz że wynajmujax od kogoś też się płaci media i czynsz + komorne 3000 Co to jest komorne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Co to jest komorne? określenie którym posługuje się bieda synonim słowa czynsz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: psychiatra wzywa Wszystkie moje problemy z systemem były bo nie chciałem nic z ops Z ich punktów widzenia bylem niegospodarny nie zależało mi na losie matki Ich punkt widzenia to dodatek mieszkania bo 2 osoby na 50m2 Zasiłek celowy coś tam było że 90 dla mnie matka mówi że nie potrzebuje syn a oni to sobie perfumy kupi!!!! Skończyło się tak że dały sprawę na psy psy psy później prokuratura sąd i dopiero w sądzie powiedziałem o oszczędności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Składa ale gdy nie założysz masz problemy Niby jakie? Co ty wymyslasz? Jak nie złożysz to nie masz kasy A jak normalnie nie zarabiasz to mops przychodzi do dzieci czy o co ci biega? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Dobra. A wiec wypinam się na was. Nara. Aż serce boli bo bym wszedł, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu z zusu kvrwa dzwonili że kuratora naślą, jeebne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Lubię banany napisał: Niby jakie? Co ty wymyslasz? Jak nie złożysz to nie masz kasy A jak normalnie nie zarabiasz to mops przychodzi do dzieci czy o co ci biega? Szkoda tłumaczyć Lachon pisałem miała 5 mieszkań na wynajem i mając córkę pracowala + brala bo też po sadach ja ciagali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Lubię banany napisał: Niby jakie? Co ty wymyslasz? Jak nie złożysz to nie masz kasy A jak normalnie nie zarabiasz to mops przychodzi do dzieci czy o co ci biega? tam mops nic nie ma do 500 plus to przeciez zusowskie jest, lerzak jest chory psychicznie po prostu a elka tak jak to pislai malowany i lerzak stara się wybielić bo jest jechana za bycie madgom na rencie pisowskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: Szkoda tłumaczyć Lachon pisałem miała 5 mieszkań na wynajem i mając córkę pracowala + brala bo też po sadach ja ciagali weź jeszcez jakąś anegdotkę z wegetacji schizofrenia pierrdolnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Co to jest komorne? Opłata dla właściciela za użyczenie mieszkania na miesiąc kalendarzowy tzw odstepne wynajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach