Onaaaa 256 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Opłata dla właściciela za użyczenie mieszkania na miesiąc kalendarzowy tzw odstepne wynajem Czyli wynajem. Dziwne słowo pierwsze słyszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, papamobil 666 napisał: weź jeszcez jakąś anegdotkę z wegetacji schizofrenia pierrdolnij. Ciekawa lachon była na emigracji z typem robili wykonczeniiwke odlozyli milion złotych kupili 5 mieszkań w Bytomiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli wynajem. Dziwne słowo pierwsze słyszę. Użyteczne ponieważ gdy mówi że mieszkanie wynajmuje to nie wiadomo czy posiada dwa i jedno wynajmuje czy żyje bez własnych mieszkan i płaci komuś za wynajem Gdy mówi się że opłata komorne jakoś łatwiej to ogarnąć ocb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu Elka się oburzyla bo płaci media i czynsz do administracji że to nie żaden 800+ no ale ma zysk nie opłaca komornego, państwo polskie mogło by to mieszkanie wynająć za 3k i kase przelewac nvm dzieciom na obiady w szkole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu Jak by nie liczyć ma zysku +, może nie na konto ale nie mieć straty 3000 mc to zysk 3000+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 6 godzin temu A wgl to nie lubię komuś liczyć pieniądzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: A wgl to nie lubię komuś liczyć pieniądzy bo jesteś strasznie chvjowy w obliczeniach, mylisz się często Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 256 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Użyteczne ponieważ gdy mówi że mieszkanie wynajmuje to nie wiadomo czy posiada dwa i jedno wynajmuje czy żyje bez własnych mieszkan i płaci komuś za wynajem Gdy mówi się że opłata komorne jakoś łatwiej to ogarnąć ocb To musi byś stare słowo. Edytowano 6 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To musi byś stare słowo. No jakaś starsza pani użyła na tiktoka i wyguglowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, papamobil 666 napisał: bo jesteś strasznie chvjowy w obliczeniach, mylisz się często Wgl mnie to nie interesuje swoje mam swoim obracam czy to będą mlny czy drobne jak teraz czy bilon za puszki kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 256 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Elka się oburzyla bo płaci media i czynsz do administracji że to nie żaden 800+ no ale ma zysk nie opłaca komornego, państwo polskie mogło by to mieszkanie wynająć za 3k i kase przelewac nvm dzieciom na obiady w szkole Ty ciągle o tym 800 plus a przecież to żaden zysk mieć 800 plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 256 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: Wgl mnie to nie interesuje swoje mam swoim obracam czy to będą mlny czy drobne jak teraz czy bilon za puszki kiedyś Też mnie nie interesuje kto co ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 47 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ty ciągle o tym 800 plus a przecież to żaden zysk mieć 800 plus. Czyli lepiej nie mieć? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 256 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, papamobil 666 napisał: bo jesteś strasznie chvjowy w obliczeniach, mylisz się często Do liczenia kalkulator. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 5 godzin temu Gdyby mnie nie atakowala typu nie masz podjazdu, żyjesz za tysiąc ja kilkanaście, golodupcu itd itp to bym jej nie liczył bo wgl mnie to nie interesuje dla mnie może się tu zwalic z bombelki gola i wesola a to czy zostanie zależy jak dobra jest w sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ty ciągle o tym 800 plus a przecież to żaden zysk mieć 800 plus. Mów mi więcej jak żyje za 1000+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 256 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Czyli lepiej nie mieć? XD Lepiej mieć i dobrze ze jest ale z tego nic nie zostaje tylko się doklada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 256 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: Mów mi więcej jak żyje za 1000+ Ale gdybys miał dziecko i był samotnym ojcem to byś i tak te 800 musiał wydać na dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 5 godzin temu Jakbym miał 800+ to by zszedł ze mnie cały stres rzeczywistości i bym grał bo 200 to ogarnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale gdybys miał dziecko i był samotnym ojcem to byś i tak te 800 musiał wydać na dziecko. Wiem to psuje obliczenia ale pewnie lepiej się śpi po nocach jak czynsz będzie zawsze opłacony a zdobyc trzeba tylko na miche i ciuchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 256 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Jakbym miał 800+ to by zszedł ze mnie cały stres rzeczywistości i bym grał bo 200 to ogarnę Ale miałbyś tylko wtedy gdybyś miał dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 256 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Wiem to psuje obliczenia ale pewnie lepiej się śpi po nocach jak czynsz będzie zawsze opłacony a zdobyc trzeba tylko na miche i ciuchy Jasne, problemy z kasą też kiedyś miałam ale mi miał kto pomóc. Edytowano 5 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale miałbyś tylko wtedy gdybyś miał dziecko No ze mnie byłby dobry prokreator 4 bym zrobił i ciężko był zajęty robieniem ich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 256 Napisano 5 godzin temu Nie mogę pomalować sufitu bo odpada tynk i nie wiem już. Starłam ile moglam i dalej tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 256 Napisano 5 godzin temu To stare mieszkanie i pewnie już farb za dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 256 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: No ze mnie byłby dobry prokreator 4 bym zrobił i ciężko był zajęty robieniem ich Ja jak chciałam mieć dziecko to od razy wyszło w pierwszym miesiącu ale nigdy nie wiadomo niektórzy próbują i nie mogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie mogę pomalować sufitu bo odpada tynk i nie wiem już. Starłam ile moglam i dalej tak jest. No to trzeba zeskrzybac jak robiłem salon odpadalo tylko balkonu to szybko zeskrzybalem podczas malowania i grunt i farba zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie mogę pomalować sufitu bo odpada tynk i nie wiem już. Starłam ile moglam i dalej tak jest. Może nie dociskaj tak bardzo czasem można jeszcze raz ostatni ale trzeba delikatnie Sufit to ciężkie skrobanie ale jeśli łatwo schodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 256 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: No to trzeba zeskrzybac jak robiłem salon odpadalo tylko balkonu to szybko zeskrzybalem podczas malowania i grunt i farba zaraz Mi nie idzie nie umiem. Miałam to zrobić w tydzień a nic nie idzie. Kolega miał panele kraść a nie pomalowane. Chyba muszę wziąść kogoś z ogłoszenia by pomalował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 5 godzin temu Ewentualnie zamówić natrysk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach