Libed 20 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Tak kùrwa miszczuniu rozkminiaj dalej kolejne 5 lat nad giełdą leżaka... Nie lepiej śmieszne kotki na jutube obejrzeć? lepiej jak ty podszywy tworzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Libed napisał: 295 jak spadlo na 190 to pisales ze trzeba sprzedac bo idzie bessa i trzeba trzynmac gotowke i kupisz jak bedzie po 60 No dokładnie coś takiego Tylko nie znałem elliota i to 60 to byly pobozne życzenia na podstawie euforii emocji reddita czytania 0.786 fibonacziego dwójki całego ruchu wychodziło ze 110 czyli 11 teraz i powinienem tam odkupic i iść po 2-3mlny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 3 godziny temu Teraz są umiejętności ale czas kosztuje tysiąc miesięcznie a kapitału do zagrania coraz mniej Np nie mogę zagrać długoterminowo bo za 3lata to będzie 0 Jedna możliwość gdy zagram i będzie rosło i rosło A taka możliwość tylko od dna bessy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: No dokładnie coś takiego Tylko nie znałem elliota i to 60 to byly pobozne życzenia na podstawie euforii emocji reddita czytania 0.786 fibonacziego dwójki całego ruchu wychodziło ze 110 czyli 11 teraz i powinienem tam odkupic i iść po 2-3mlny to nie nie straciles przez libeda i poetke tylko przez to ze mialo spadac a nie spadlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Libed napisał: to nie nie straciles przez libeda i poetke tylko przez to ze mialo spadac a nie spadlo Przez was bo mogłem trzymać kupione po 27 i 22 nie kombinować i dzisiaj bańka lekko kasy na nieskończoność życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Przez was bo mogłem trzymać kupione po 27 i 22 nie kombinować i dzisiaj bańka lekko kasy na nieskończoność życia przed chwila sie przyznales ze chciales sprzedac bo miala isc bessa masz urojenia ciagle inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 2 godziny temu mogles kupic rafako miesiac temu jak zlozylo wniosek o upadlosc a sprzedac dzisiaj jak jest 10x tyle warte i tak se mozna gdybac jak sie ma urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu Przecież ja pamiętam dokładnie codziennie wieczi ty poetka sprzedales wyjdz wali się wszystko stracisz to poglenialo i tak stres który przezywalem W końcu wybuch wojny dałem sell wtedy to już było chyba 20-25tys straty bo mimo że wyszedłem 226 nvm to strata z 270 nastapila trochę i prowizja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Przecież ja pamiętam dokładnie codziennie wieczi ty poetka sprzedales wyjdz wali się wszystko stracisz to poglenialo i tak stres który przezywalem W końcu wybuch wojny dałem sell wtedy to już było chyba 20-25tys straty bo mimo że wyszedłem 226 nvm to strata z 270 nastapila trochę i prowizja jakbys mnie sluchal to bys poszedl do pracy i psychiatry dzisiaj byc mial prosta prace dochod i rente na schizofrenie pisalem ci setki razy idz do psychiatry i wiadac jak sie kierujesz moim zdaniem dziekuje do widzeia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Libed napisał: przed chwila sie przyznales ze chciales sprzedac bo miala isc bessa masz urojenia ciagle inne Gdy masz 100% kapitału w akcjach 1 spółki możesz - Trzymać przeczekać spadki kiedyś wróci i nowe ath - Możesz sprzedać wszystko i próbować odkupić więcej papieru wartościowego Liczyłem na nierealne 60 bo nie było umiejętności elliota i fibonacziego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Libed napisał: jakbys mnie sluchal to bys poszedl do pracy i psychiatry dzisiaj byc mial prosta prace dochod i rente na schizofrenie pisalem ci setki razy idz do psychiatry i wiadac jak sie kierujesz moim zdaniem dziekuje do widzeia Idę bo mam zaraz napad jaskry z nerwów elo Dla ciebie to zart dla mnie to były pieniądze na dwadzieścia dwa lata życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 2 godziny temu a ja znowu samotny i mi sie zyc nie chce przez to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Liczyłem na nierealne 60 bo nie było umiejętności elliota i fibonacziego dokaldnei tak bylo liczyles na cos co nie nadeszlo pomijam juz ze to wszystko byly twoje urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu Jesteś jêbanym leszczem który pewnie nigdy nie miał na giełdzie 100k a co dopiero 220k 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Libed napisał: dokaldnei tak bylo liczyles na cos co nie nadeszlo pomijam juz ze to wszystko byly twoje urojenia Koorwo ...a jak bym ci píerdolnol to poszedł siedzieć zadowolony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu Byś tej michy nie cieszyl ja mam sposoby na każdego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 2 godziny temu dobra libed idz sobie do pracy i nie namawiaj innych do tego, bo to obrazliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Mtjkp napisał: dobra libed idz sobie do pracy i nie namawiaj innych do tego, bo to obrazliwe Ale bym mu mlotkiem wýjeval w zęby rozrywke se znalazł denerwowac mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 2 godziny temu ja nawet nie czytam tego tematu bo mi sie nie chce wole sobie wladce pierscieni poczytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Koorwo ...a jak bym ci píerdolnol to poszedł siedzieć zadowolony napisal czlowiek na zycie ktorego zamachu dokonal gołab zeslany przez elke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Libed napisał: napisal czlowiek na zycie ktorego zamachu dokonal gołab zeslany przez elke Z rekawa bym cí mlotkiem wýjeval w dół szczeki to by lekarze mieli z czego doktoratu rekonstrukcji robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Kompres z zamrażarki tak napisał: Ale bym mu mlotkiem wýjeval w zęby rozrywke se znalazł denerwowac mnie uwazaj na te grozby bo poprosze elke zeby znowu golebia wyslala do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Libed napisał: napisal czlowiek na zycie ktorego zamachu dokonal gołab zeslany przez elke Bo go nie widziałem miałem napad jaskry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kompres z zamrażarki tak napisał: Z rekawa bym cí mlotkiem wýjeval w dół szczeki to by lekarze mieli z czego doktoratu rekonstrukcji robić wreszcie jestes soba urojenia na chwile ustapily widze i stad te nerwy wiec jak ustapily to ci napisze idz do psychaitry lecz schizofrenie dostaniesz grupe inwalidzka i pojdziesz do pracy twoje zycie sie zmieni na lepsze zamiast zyc urojeniami zacznij te urojenia leczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 2 godziny temu dobra niepotrzebnie sie obudzilem szkoda czasu na ciebie lepiej sie przespac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Libed napisał: uwazaj na te grozby bo poprosze elke zeby znowu golebia wyslala do ciebie A wiesz co jest najlepsze że ja straciłem ale mam wiedzę doświadczenie i umiejętności kiedyś się odkuje i wybije jeśli tylko będzie mi się chciało a ty jak jesteś dèbilem zazdroszczym leżanki tak nim pozostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Libed napisał: dobra niepotrzebnie sie obudzilem szkoda czasu na ciebie lepiej sie przespac Jak bym ci wypisal ile rzeczy kupiłem od śmierci matki to pewnie byś sřal krwiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kompres z zamrażarki tak 18 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Mtjkp napisał: ja nawet nie czytam tego tematu bo mi sie nie chce wole sobie wladce pierscieni poczytac Chyba se pójdę na tiktoka ostatnio lachon blondynka do mnie pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 2 godziny temu a ja mam dosc, bo nie mam z kim popisac i wykancza mnie to psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 3 Napisano 2 godziny temu a ja moze sobie pobiegam niedlugo i pobiegne gdzies daleko jakis dystans i wroce to bede mial wyjeebane w klaudiusza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach