Dumb 52 Napisano 11 godzin temu I feel you Phil : ( życie jest ciężkie gdy 15 godzin temu, Mtjkp napisał: jestem geejem spamuje forum daje duupy za dach mam pasztetowa itp. itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 11 godzin temu No tak tu ludzie pisza, i wierza, ze tak jest, ale na szczescie tak nie jest xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 48 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Mtjkp napisał: Nie zganiaj nic na fazy i nie wymyslaj, tutaj.duzo osob sobie bajeczki wymysla na moj temat, a ja nie musze wam sie tlumaczyc, poza tym wez sie odczep juz bicu ode mnie, bo mnie atakujesz i bialorycerzysz klaudiuszowi i doombo aa one szczaja na ciebie Trzeba było samemu nie pisać że jesteś homo, ja nie wnikam czy to prawda czy nie srwierdzam tylko ze sam tak pisałeś krotko ale jednak I się nie dziw że forumowa gawiedź to podchwyciła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 10 godzin temu to nie ja zaczalem tak pisac tylko forumowa gawiedz, pierwsze co bylo to ze jestem przegryw bo nie mam pracy a klamstwo powiedziane 100000 razy staje sie prawda, tak twierdzil minister propagandy 3 rzeszy, a w birmingam nie mieszkam juz ze 4 lata a salowa ciagle do tej poory pieerdoli ze robilem lody za kurtke i iphone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 10 godzin temu ja z dwa razy moze dla beki cos napisalem dla zartow ze tak macie racje, a 1000 razy pisalem ze nie macie racji i pieertolicie a wy ciagle pieerdolicie o tym ze to co napisalem dla beki to prawda, ja prdl ale zenada co za ludzie, nie ogarniam waszej logiki w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 48 Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Mtjkp napisał: to nie ja zaczalem tak pisac tylko forumowa gawiedz, pierwsze co bylo to ze jestem przegryw bo nie mam pracy a klamstwo powiedziane 100000 razy staje sie prawda, tak twierdzil minister propagandy 3 rzeszy, a w birmingam nie mieszkam juz ze 4 lata a salowa ciagle do tej poory pieerdoli ze robilem lody za kurtke i iphone Salowa to sama całe życie opjerdzielała gały za jej utrzymywanie, teraz ją jad zżera bo to już nie działa I musi zapjerdzielać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 192 Napisano 6 godzin temu 22 godziny temu, Lubię banany napisał: Jesteś fałszywym chùjem bo wiesz ze ona przezywa wszystko co się tu robi i pisze a i tak piszesz ze jest grubą świnią czy ze zdycha na raka. Te forum to jest jej moze nie całe ale spora część życia. Ja sobie moge napisać ze klaudiusz to infantylna przegrywka na utrzymaniu rodziców która wymyśla ze "pracuje", że jest brzydka z mordy I gruba, ze ma aspergera, fobie społeczna i depresje, że ma łuszczyce, skoliozę, kifoze, że śmierdzi jej z pyska i ogólnie jest popjerdolona i nikt jej nigdy nie chciał przeruhac. A wiesz dlaczego fifi? BO JA KÙRWA NIE UDAJE ZE JĄ LUBIĘ . ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE FIFI. Przecież jej simpowales. Przyganiał kocioł garnkowi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Wiem juz czemu hejtoealem klaudiusza Zaczelo sie jak niby byczy u mnie na forum podkrecil drame, ze przemulek z wroclawia podjeebal go na policje ze jezdzi tirem po pijaku, co tu pisal, i ze jest na polowanie na klaudie i drame zrobil, i ze zycie mu zniszczyli a ja sie nakrecilem i myslalem, ze to prawda i to byl ten moment jak zaczalem pisac klaudiuszowi ze jest koorwa i wrogo zaczalem byc do niej nastawiony Przepraszam klaudiusz, dalem sie nabrac :(( Edytowano 6 godzin temu przez Mtjkp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 189 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 31 minut temu, Lubię banany napisał: Salowa to sama całe życie opjerdzielała gały za jej utrzymywanie, teraz ją jad zżera bo to już nie działa I musi zapjerdzielać Lepiej być niezależna i kupę kasy zgarniać, niż walić konia i siedzieć z matką Edytowano 6 godzin temu przez niemaszuprawnień Poprawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 189 Napisano 6 godzin temu 4 godziny temu, Mtjkp napisał: to nie ja zaczalem tak pisac tylko forumowa gawiedz, pierwsze co bylo to ze jestem przegryw bo nie mam pracy a klamstwo powiedziane 100000 razy staje sie prawda, tak twierdzil minister propagandy 3 rzeszy, a w birmingam nie mieszkam juz ze 4 lata a salowa ciagle do tej poory pieerdoli ze robilem lody za kurtke i iphone Bo robiłeś i nadal robisz. Jest popyt i jest podaż. Pamiętaj o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 6 godzin temu Nie robie i nigdy nie robilem Ja pochodze z normalnej rodziny i nie nauczono mnie prostytucji, ty chyba z jakiejs patologii jestes i dla ciebie robienie lodow za dobra materialne to normalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 189 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: Nie robie i nigdy nie robilem Ja pochodze z normalnej rodziny i nie nauczono mnie prostytucji, ty chyba z jakiejs patologii jestes i dla ciebie robienie lodow za dobra materialne to normalka Boli tyłek co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 6 godzin temu Nie boli bo nie ma po czym ;D Jeste dziewica i nigdy nie uprawialem z nikim stosunkow seeksualnych ;D Takie rzeczy przed slubem to grzech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 48 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, przelot napisał: Przecież jej simpowales. Przyganiał kocioł garnkowi W tym sensie to i pravikovi simpowałem. Nie mylcie tyrania z simpingiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 189 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: Nie boli bo nie ma po czym ;D Jeste dziewica i nigdy nie uprawialem z nikim stosunkow seeksualnych ;D Takie rzeczy przed slubem to grzech Kręć kręć.... Bo gdzieś mieszkać trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 9 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Mtjkp napisał: Nie robie i nigdy nie robilem Ja pochodze z normalnej rodziny i nie nauczono mnie prostytucji, ty chyba z jakiejs patologii jestes i dla ciebie robienie lodow za dobra materialne to normalka Może twoja rodzina jest normalna, ale ty jesteś nierobem i schizofrenikiem i zobaczyłeś że dzięki dawaniu duupy masz korzyści to to robisz. A zaczęło się od tej kurki co za loda dostałeś Edytowano 6 godzin temu przez Mikke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 6 godzin temu blablabla bool doopy zawistnych polaczkow xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 189 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: blablabla bool doopy zawistnych polaczkow xD Dziurawego namiotu i bezdomności ci zazdroszczę... Ssij na zdrowie i na nowy telefon 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 48 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Lepiej być niezależna i kupę kasy zgarniać, niż walić konia i siedzieć z matką Co tak słabo? Od razu całą 7-osobową rodzinkę mi doklej i duzego psa w kawalerce 20m² Edytowano 6 godzin temu przez Lubię banany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 189 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Lubię banany napisał: Co tak słabo? Od razu całą 7-osobową rodzinkę mi doklej i duzego psa w kawalerce 20m² Odczep się typie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 48 Napisano 6 godzin temu Niezły tupet salowa sama napieprza do mnie z 10 postów A potem "odczep się ". Głupia pisda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 189 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Lubię banany napisał: Niezły tupet salowa sama napieprza do mnie z 10 postów A potem "odczep się ". Głupia pisda Tylko skomentowałam twój post, a ty się odpaliłeś. Czemu siedzisz tu cały dzień? Gdzie dziewczyna lub ktoś bliski? Aa zapomniałam. Czekasz na Bagno aż wróci, której hejtowałeś jak każdą stąd. Ty amancie od 7 boleści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 48 Napisano 5 godzin temu Tak, czekam na Anię a nie na twoje posty doi mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 189 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Tak, czekam na Anię a nie na twoje posty doi mnie Hejtowałeś ją, jak każdą stąd. I dobrze, że jest szczęśliwa z kimś innym prosiaczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu dobrze, ze klaudiusz tutaj jeszcze wchodzi a nie ze zniknela, bo ja bym sie zalamal psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 48 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Hejtowałeś ją, jak każdą stąd. I dobrze, że jest szczęśliwa z kimś innym prosiaczku I po co kłamiesz? Fajna dziewczyna ale miała odpały, i to niby moja wina. Po prostu nic już więcej do mnie i o mnie nie pisz, bo specjalnie to robisz bym musiał prostować twoje klamstwa uhhhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 189 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Mtjkp napisał: dobrze, ze klaudiusz tutaj jeszcze wchodzi a nie ze zniknela, bo ja bym sie zalamal psychicznie Przecież życzyłeś jej śmierci.. Czemu się nie leczysz i tak cierpisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 189 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Lubię banany napisał: I po co kłamiesz? Fajna dziewczyna ale miała odpały, i to niby moja wina. Po prostu nic już więcej do mnie i o mnie nie pisz, bo specjalnie to robisz bym musiał prostować twoje klamstwa uhhhhh Wiem co pisałeś. Nigdy nikogo nie poznasz, a dlaczego? To już sam sobie odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu to dlatego bo na moim forum niby byczy wykrecil drame ze sraudiusz ze srunem go podjeebali na poplicje ze jezdzi tirem po pijaku i zniszczyli mu zycie i polowanie na klaudiusza jest, i to tak realnie brzmialo ze uwierzylem i zaczalem atakowac klaudiusza wtedy, ale okazalo sie, ze to nieprawda, ale ladnie mnie ktos wrobil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach