Lubię banany 48 Napisano 5 godzin temu 20 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Wiem co pisałeś. Nigdy nikogo nie poznasz, a dlaczego? To już sam sobie odpowiedz Ciekawe kogo ty spotkasz krótkowłosa bezdzietna Grażyno, kazdy leśnik i myśliwy ucieknie na Twój widok... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 189 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Lubię banany napisał: Ciekawe kogo ty spotkasz krótkowłosa bezdzietna Grażyno, kazdy leśnik i myśliwy ucieknie na Twój widok... Napisał ten, który spłodził gromadkę dzieci Jakoś kupę czasu żyjemy ciągnąc ten wózek, a ty co? Nic. Tylko hejtujesz kobiety, które mają cie tu za nic. Poza tym nic o mnie nie wiesz podstarzały praviku z urojeniami. I nie cytuj mnie więcej dziadu, bo to dla mnie hańba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 48 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Napisał ten, który spłodził gromadkę dzieci Ty już żadnego mieć nie będziesz mieć a ja mogę mieć i setkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 9 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Napisał ten, który spłodził gromadkę dzieci Jakoś kupę czasu żyjemy ciągnąc ten wózek, a ty co? Nic. Tylko hejtujesz kobiety, które mają cie tu za nic. Poza tym nic o mnie nie wiesz podstarzały praviku z urojeniami. I nie cytuj mnie więcej dziadu, bo to dla mnie hańba Ale ci świniak dojeeebał xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 189 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Lubię banany napisał: Ty już żadnego mieć nie będziesz mieć a ja mogę mieć i setkę Chyba setkę wódki wypitą teraz.. Spójrz na siebie. Załosne końskie zaloty faceta z cycami większymi od moich Edytowano 4 godziny temu przez niemaszuprawnień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 48 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Chyba setkę wódki wypitą teraz.. Spójrz na siebie. Załosne końskie zaloty faceta z cycami większymi od moich Jak się nie ma wcale cyckow to prawie od każdego ma się mniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach