Malowany 130 Napisano 9 godzin temu Jak mam to rozumieć? Wczoraj napisałem, że lubię jedzenie grillowane, a ona mnie zacytowała, że ma ochote na kiełbase? Wiesz, że nie pasujemy do siebie, więc po co te podchody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 8 godzin temu Wydaje mi się, że Hefner jest wymyślony, żeby wzbudzić we mnie zazdrość. Jakoś tak dziwnie piszą ze sobą. No i ostatnio zaiskrzyło miedzy mną a carycą. Jestem ciekaw jak to się rozwinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 20 Napisano 8 godzin temu (edytowany) malowany chyba za duzo z lezakiem gadasz i zaczynasz miec urojenia jak on. jak beda sie na ciebie patrzyly sprzedawczynie w hipermarket to wiedz ze sie dzieje zle jak wpadles w oko trzem kafeteriankom to czuje ze za chwile wjedzie ochroniarz i kasjerki w hipermarket Edytowano 8 godzin temu przez Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 8 godzin temu Jakie urojenia. To po co ten flirt? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 8 godzin temu Może jakby trochę większa była, bo intelektualnie pasujemy i byśmy się uzupełniali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 298 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Malowany napisał: Jak mam to rozumieć? 1 godzinę temu, Malowany napisał: ostatnio zaiskrzyło miedzy mną a carycą. I tu leży problem. Jest zwyczajnie zazdrosna. Ale ja mam doświadczenie w forumowych wielokątach, mogę się tobą podzielić, słodziaku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 7 godzin temu Nie chcę żeby były, jakieś spięcia między wami z mojego powodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 7 godzin temu Iskrze chyba też powinien przypaść kawałek ale ona na pewno będzie się kłócić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 298 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dumb napisał: Iskrze chyba też powinien przypaść kawałek ale ona na pewno będzie się kłócić. Podzielimy się jak w Samych Swoich. Iskra będzie sołtysem co dostaje kota w niedzielę i święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 7 godzin temu Iskra nawet kota po selki że weźmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 7 godzin temu Ja bym chciała tylko kota, nie lubię hałasu bo kieuby i 5 minut zabawy nie są tego warte żeby potem męczyć się resztę życia ale jak tam kto woli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 7 godzin temu Całe życie tylko kota po jajkach głaskać, to tez niedobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 7 godzin temu Co typ ma z tymi przecinkami, drapie się wtedy po jajach czy powietrza nabiera Whatever Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 17 minut temu, Dumb napisał: Co typ ma z tymi przecinkami, drapie się wtedy po jajach czy powietrza nabiera Whatever Przed czy, wystawiłbym przecinek Edytowano 6 godzin temu przez Malowany przecinek musiałem dodać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 477 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Malowany napisał: Jak mam to rozumieć? Wczoraj napisałem, że lubię jedzenie grillowane, a ona mnie zacytowała, że ma ochote na kiełbase? Wiesz, że nie pasujemy do siebie, więc po co te podchody. ona ma słabość do patologii, wiec całkiem możliwe. Przez długi czas latała za Leżakiem, tera kolej na zmiane. Jej chłop próbuje ja jakoś zniechecic do patoli z kafe, ale bezskutecznie, nie dzialaja ani prośby ani groźby ani szantaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 6 godzin temu nie tylko patola ma prawo byc atencyjna najwidoczniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Qwerty88 napisał: ona ma słabość do patologii, wiec całkiem możliwe. Przez długi czas latała za Leżakiem, tera kolej na zmiane. Jej chłop próbuje ja jakoś zniechecic do patoli z kafe, ale bezskutecznie, nie dzialaja ani prośby ani groźby ani szantaże Jedni mają słabości do patologii, drudzy do Januszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Ten tutaj to by z lezakiem sprzedal swoja matke za worek banknotow pewnie, tacy to sa przyjaciele. hehe. Edytowano 6 godzin temu przez Dumb 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 6 godzin temu A ta tutaj potrzebuje pomocy psychologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 146 Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, Libed napisał: malowany chyba za duzo z lezakiem gadasz i zaczynasz miec urojenia jak on. jak beda sie na ciebie patrzyly sprzedawczynie w hipermarket to wiedz ze sie dzieje zle jak wpadles w oko trzem kafeteriankom to czuje ze za chwile wjedzie ochroniarz i kasjerki w hipermarket Przeciez to zart. Zabawny dosyc z reszta. Dziwne ze nie czaisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu (edytowany) A komu Cie lezak i srun sprzedali, doombo? Ja.wlasnie dlatego boje sie ze klaudix zostanie posiadaczka fot mojego pena jakims cudem a potem wysle jakims srunom Edytowano 5 godzin temu przez Mtjkp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 5 godzin temu Fałszywe to i popjerdolone z bulem dûpy nabzdyczone chodzi z pretensjami roszczeniami Myślisz serio że Klaudia poleci na foty pena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 5 godzin temu Idź stąd z tym łamanym mongolskimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu Myślę że mogę jej wysłać foty mojego Pena w wzwodzie mam dwie.fotki, ale to musiałaby mi kontakt do siebie priv podać jakiś, a wątpię że to zrobi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 5 godzin temu Mówiłeś, że nawet 13 nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu Zostawię to info i foty dla wybranki mojego serca Klaudiusza, jeśli będzie chciała.to obczai, fotki się kurza na moim mejlu do którego nikt nie ma adresu, nawet z telefonu już skasowałem i nie trzymam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 130 Napisano 5 godzin temu Trochę za późno, bo już wspominałes. Ja nie chcę foty twojego pena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 52 Napisano 5 godzin temu Zamknięte na klodeczke, tylko wybranka serca ma klucz do tego pasa cnoty dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu No tyle razy jej zyczylem raka.polamanego kregoslupa a ona mnie prosila kilka razy o foto pena niech juz ma.foto jesli chce, a nawet dwie.fotki, wysle jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 6 Napisano 5 godzin temu Z dedykacja tez moge i karteczka jej cyknac fote dla klaudix Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach