Gretta _ 46 Napisano 23 godziny temu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 46 Napisano 23 godziny temu Makkarone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 46 Napisano 23 godziny temu Bambino? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 7 Napisano 23 godziny temu moze w koncu wykitowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 46 Napisano 23 godziny temu 3 minuty temu, Mtjkp napisał: moze w koncu wykitowal Nie mów tak absolutnie. Nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 7 Napisano 23 godziny temu A CO mnie jego los dla swiata to niewazne jedna mrowka mniej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 46 Napisano 23 godziny temu 5 minut temu, Mtjkp napisał: A CO mnie jego los dla swiata to niewazne jedna mrowka mniej Każdy człowiek jest ważny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 7 Napisano 23 godziny temu tak jak mrowki zyjace w ziemi ktorzy maja krolowa albo swinie w rzezni tyle warte jest zycie jakiegos makarona xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 46 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, Mtjkp napisał: tak jak mrowki zyjace w ziemi ktorzy maja krolowa albo swinie w rzezni tyle warte jest zycie jakiegos makarona xD A Twoje, jak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 7 Napisano 23 godziny temu moje tez jest goowno warte bo nie jestem miliarderem ze swoja wlasna wyspa i nie zmieniam swiata tylko jestem goownem z polski xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gretta _ 46 Napisano 23 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Mtjkp napisał: moje tez jest goowno warte bo nie jestem miliarderem ze swoja wlasna wyspa i nie zmieniam swiata tylko jestem goownem z polski xD Większość nie ma tak jakby chciała. I co zrobisz? Nic nie zrobisz.Jak jesteś młodym to masz jeszcze nadzieję na szanse. Na lepszy los Edytowano 23 godziny temu przez Gretta _ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 7 Napisano 23 godziny temu nadziei na wlasna wyspe nie mam, ale zebym chociaz mial ukochana z ktora moge isc spac i sie przytulic do niej to mi wystarczy do szczescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 23 godziny temu W sumie nic nie mam do faceta oprócz tego że obrzydliwie lizał poke po jajach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 23 godziny temu Znajdźcie mi fajną dziewczynę to nigdy juz tu nie wejdę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 23 godziny temu Moze taką chlop znalazł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 23 godziny temu Muszę się zgolić na zero bo mnie posiadanie włosów na głowie męczy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 21 godzin temu 1 godzinę temu, Mikke napisał: Zabił się Menel bo Poka go nie chce Ale on się z szynszylą zadał A jakaś szynszyla jest na wykop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 21 godzin temu 6 minut temu, Mikke napisał: Podobno się ruuuchali. Może to nasza bo tu jej od dawna nie ma A nie wiem gada jak patus. Niby baba ale nie wiem. Nie widziałem nic o kasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 245 Napisano 11 godzin temu 11 godzin temu, Gretta _ napisał: Każdy człowiek jest ważny. trynkiewicz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 189 Napisano 11 godzin temu Makaron jest z Szynszylą w podróży poślubnej. Informacja z pierwszej ręki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach