Qwerty88 482 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BabulaBoża napisał: Szwy mnie gryza fak co miałaś szyte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu elo trzy dwa zero xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 50 Napisano 11 godzin temu 13 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał: A mnie ile podszywów zrobił i do żadnego się nie przyznał taki odważny z niego ukr. Ten podszyw libeda ostatnio pisał że biłby salową, a jak ktoś tutaj coś takiego pisze to wiadomo, że jest tylko jeden kandydat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu mowiac o zero widzieliscie co stanoska dziiwka ostatnio odwalila? xD na poczatku napisalem koorwa ale zmienilem na dziiwka bo dla mnie dziiwka stoi nizej w hierarchii niz koorwa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: co miałaś szyte wszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 11 godzin temu 5 maja lejemy ostatnie poklenie w warszawie, nie barć ani pałek ani kastetów bo psy też będą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, papamobil 666 napisał: 5 maja lejemy ostatnie poklenie w warszawie, nie barć ani pałek ani kastetów bo psy też będą. ty peezdo z domu nie wyjdziesz xD inni za ciebie robia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, dark_soul napisał: ty peezdo z domu nie wyjdziesz xD inni za ciebie robia leżeć komuchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu wielki black metalowiec, bo na youtube sobie pusci jakas niszowa kapele xD poozer jeebany xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu ty lezec nierobie xD mamusia kolacje zrobila czy cos na uberze zamowiles? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu nawet sie nie podniecasz muzyka ktora puszczasz, puszczasz tylko zeby pokazac jak ciemna masz dusze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu nic nie wiesz o ciemnej duszy zjeebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, dark_soul napisał: nic nie wiesz o ciemnej duszy zjeebie xD a smaczne to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu depresja, pesymizm, onizona samoocena, fobia, nie poznasz tego jak z domu nie wyjdziesz zjeeebe, kazdy cwany w pokoju xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu hahaha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, dark_soul napisał: depresja, pesymizm, onizona samoocena, fobia, nie poznasz tego jak z domu nie wyjdziesz zjeeebe, kazdy cwany w pokoju xD no to nieźle jak ci się takie rzezczy porobiły od wychodzenia do ludzi, urodzony kozioł ofiarny do gnębienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 39 Napisano 10 godzin temu 20 minut temu, Qwerty88 napisał: co miałaś szyte Tiszert z lumpa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: no to nieźle jak ci się takie rzezczy porobiły od wychodzenia do ludzi, urodzony kozioł ofiarny do gnębienia. sieedzi peefale dalej w domu i zgrywaj cwaiaka madrego, kazdy cwany w piwnicy co to nuie on xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 28 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, dark_soul napisał: sieedzi peefale dalej w domu i zgrywaj cwaiaka madrego, kazdy cwany w piwnicy co to nuie on xD skończ chlac, bo znowu do psychiatryka pójdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 95 Napisano 10 godzin temu 41 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał: Nie jesteśmy kolegami. Przyszłam się przywitać z dalekiej podrozy transformacyjnej. Ograniczyłam aktywnosc, wzgledy zdrowotne, ograniczenie zuzycia energii, ale pozdrawiam Cie ciepło. Daje rade, dzialam dalej, tylko teraz mam malo pieniedzy, ale czuje sie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 614 Napisano 10 godzin temu 6 godzin temu, Qwerty88 napisał: Po 10 latach związku powinni już medal dawać za cierpliwość a dają dopiero po 50 - za wieloletnie współżycie małżeńskie czy jakoś tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 33 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Hypedotella napisał: Przyszłam się przywitać z dalekiej podrozy transformacyjnej. Ograniczyłam aktywnosc, wzgledy zdrowotne, ograniczenie zuzycia energii, ale pozdrawiam Cie ciepło. Daje rade, dzialam dalej, tylko teraz mam malo pieniedzy, ale czuje sie lepiej Nigdy w to nie wątpiłem, że sobie nie poradzisz z dokonaniem właściwych wyborów, a z flotą też sobie poradzisz, bo Ty nie będziesz dziadować. Jeszcze sport jakiś lajtowy na początek , otoczenie się zwierzętami i czas pokaże co będzie dalej . Ja za to mam teraz więcej floty, ale zajeżdżam się i ogólnie spoko jest. Edytowano 10 godzin temu przez Nie otwieraj oczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 50 Napisano 10 godzin temu 54 minuty temu, Lubię banany napisał: Za to ty siedzisz Za niego i za siebie, bo zawsze jak cię wspominają to się pojawiasz ty autystyczna małolato. Ciekawe czy srun też w realu lubi się przebierać w damskie ciuszki, obstawiam że tak, to się dodaje. Nie ma znaczenia czy się przyznaje do konta "ruda 2137" cxy setek innych bo od razu wszyscy wiedzą że to ten zyeb. A jak podszyw libeda pisze o biciu kobiet to już jestem pewny że to ten osobnik ( być może na spółkę z tobą) Klaudiusz zaorany uciekł w podskokach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 50 Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, Hypedotella napisał: Przyszłam się przywitać z dalekiej podrozy transformacyjnej. Ograniczyłam aktywnosc, wzgledy zdrowotne, ograniczenie zuzycia energii, ale pozdrawiam Cie ciepło. Daje rade, dzialam dalej, tylko teraz mam malo pieniedzy, ale czuje sie lepiej A czemu nie możesz znaleźć partnera x duża ilością pieniędzy? To takie trudne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 50 Napisano 10 godzin temu 32 minuty temu, dark_soul napisał: sieedzi peefale dalej w domu i zgrywaj cwaiaka madrego, kazdy cwany w piwnicy co to nuie on xD On ma ostre odpały ale fakt, kozak w necie, pochwa w świecie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 33 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Lubię banany napisał: Klaudiusz zaorany uciekł w podskokach Ustalają strategie z ukrem jak "umilić" ludziom życie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 33 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Lubię banany napisał: A czemu nie możesz znaleźć partnera x duża ilością pieniędzy? To takie trudne? Bo wtedy była by na czyjejś łasce czego by nie zdzierżyła i ambicja nie pozwoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 50 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Nie otwieraj oczu napisał: Bo wtedy była by na czyjejś łasce czego by nie zdzierżyła i ambicja nie pozwoli. Albo szuka księcia z bajki, a nikt jej wymagań nie może spełnić do dziś. No cóż, jej wybór i ja się nie wtrącam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 33 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Lubię banany napisał: Albo szuka księcia z bajki, a nikt jej wymagań nie może spełnić do dziś. No cóż, jej wybór i ja się nie wtrącam;) My też chcemy żeby była ładna i mądra to normalne. A jak z kimś niewłaściwym siedzieć , to już lepiej w pojedynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1673 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, dark_soul napisał: ile masz lat zba monika?? D 81, ale wyglądam na 78. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach