dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu AMA odpowiem na kazdw ptanie szczerze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 39 Napisano 11 godzin temu Czyj trol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, BabulaBoża napisał: Czyj trol? sam jestem trolem w sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 39 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, dark_soul napisał: sam jestem trolem w sobie Nigdy nie uwierzę ze jestes byczy oryginał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, BabulaBoża napisał: Nigdy nie uwierzę ze jestes byczy oryginał. czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu ktos jeszcze? zadawac pytania mi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 39 Napisano 11 godzin temu A po co trolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 11 godzin temu ktos ma pytanmie do mnie ? robie ama xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 192 Napisano 11 godzin temu A ile wypiłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 192 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, dark_soul napisał: ktos jeszcze? zadawac pytania mi xD Ile zarabiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 39 Napisano 11 godzin temu Pokaz ptaka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 10 godzin temu 40 minut temu, Chill napisał: A ile wypiłeś? duzo xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 10 godzin temu 39 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Ile zarabiasz? duzo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 10 godzin temu 39 minut temu, BabulaBoża napisał: Pokaz ptaka napisz priv xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 39 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, dark_soul napisał: napisz priv xD To ty napisz. Ja za chłopami nie latam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 50 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, dark_soul napisał: duzo xD Chooju Roga ally widziałem że masz ale pewnie na kreche xD Edytowano 10 godzin temu przez Lubię banany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, BabulaBoża napisał: To ty napisz. Ja za chłopami nie latam. sama pytasz o pena na publiku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dark_soul 7 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Lubię banany napisał: Chooju Roga ally widziaken że masz ale pewnie na kreche xD 4 kola to mniej niz pol wyplaty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 50 Napisano 10 godzin temu 12 minut temu, dark_soul napisał: 4 kola to mniej niz pol wyplaty xD 3800 kootas startował pamiętam bo byłem taki napalony ze kupiłem na premiere a potem slot sd się sfajczył xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach