Kocham elke tak 14 Napisano 20 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 14 Napisano 19 godzin temu Chyba usuneli kotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 14 Napisano 19 godzin temu Kicia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 14 Napisano 14 godzin temu Znowu nie zobaczy co oglądałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 409 Napisano 9 godzin temu nie ma Elki, zajmuje się swoim życiem i mężczyzną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 409 Napisano 4 godziny temu i nie ma privów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 187 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, kris888 napisał: i nie ma privów. I nie będzie ale do niego nie dociera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 148 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: I nie będzie ale do niego nie dociera Wiadomo. Tylko dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 187 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wiadomo. Tylko dla mnie Z tobą o czym bym miała niby gadać? Bo na pewno nic o sobie bo wiadomo jak to się skończy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 148 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Z tobą o czym bym miała niby gadać? Bo na pewno nic o sobie bo wiadomo jak to się skończy. Znajdziemy jakieś tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Znajdziemy jakieś tematy. Jeszcze nie znaleźliście? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 148 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: Jeszcze nie znaleźliście? XD Na razie jeden o leżaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 187 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Znajdziemy jakieś tematy. O chlaniu i o chodzeniu na ryby mnie nie interesują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 14 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: I nie będzie ale do niego nie dociera A z malowany będzie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: O chlaniu i o chodzeniu na ryby mnie nie interesują. Czemu nie chcesz mi wybaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 14 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: O chlaniu i o chodzeniu na ryby mnie nie interesują. Ja o sexie chce xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 187 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocham elke tak napisał: A z malowany będzie??? On tak pisze tylko po to zeby cie podkúrwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 9 Napisano 3 godziny temu narzucajcie sie wiecej, Elke to chyba bawi i ma na to czas (?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 409 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocham elke tak napisał: Ja o sexie chce xD ty erotoman gawędziarz jesteś. co ty byś nie robił, z jaką i gdzie - znam ten typ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: On tak pisze tylko po to zeby cie podkúrwic Kota gowwna nie zjem scat mnie nie kręci musisz się odfochac. Przeprosilem przecież. Nie powinno być tematu. Tylko koperta otwarta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 14 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: On tak pisze tylko po to zeby cie podkúrwic Po 3dniach przestanom się ekscytujące że znowu piszemy priv wricom do dramy libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 187 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kris888 napisał: ty erotoman gawędziarz jesteś. co ty byś nie robił, z jaką i gdzie - znam ten typ. Yebaka teoretyk. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 409 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Kocham elke tak napisał: Ja o sexie chce xD poza tym po co o tym pisać, to się po prostu robi a nie klepie w klawiaturę. ze stypiarą też o tym gadasz? Edytowano 3 godziny temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 9 Napisano 3 godziny temu na randke przynosza pusie i wibrator i wszystko opisuja po czym robia inscenizacje ze sztucznej spermy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 187 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocham elke tak napisał: Po 3dniach przestanom się ekscytujące że znowu piszemy priv wricom do dramy libedowsky Ale ty dalej nie rozumiesz, ja nie dlatego mam komunikator wyłączony bo tu ludzie gadają a mnie obchodzi ich opinia. Tylko dlatego bo chce mieć wyłączony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham elke tak 14 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Yebaka teoretyk. Jaki jest rekord świata w pochwie czuję że mogę go pokonać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 38 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kris888 napisał: poza tym po co o tym pisać on ma z tego podnietke, prawdopodbnie gdy wyświetla mu się powiadomienie ze go ktoś zacytował zaczyna się masturbować 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 148 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: O chlaniu i o chodzeniu na ryby mnie nie interesują. To o ćpaniu i życiu na bezrobociu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 38 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocham elke tak napisał: Jaki jest rekord świata w pochwie czuję że mogę go pokonać weźmiesz więcej kvtasów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 148 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Kocham elke tak napisał: A z malowany będzie??? Pracuję nad tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach