Dark Prince 2 Napisano 3 godziny temu Te wczorajszą fotę to i tak pravol wywalił i to była tylko kwestia dedukcji więc ja na razie żadnego info nie wywaliłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 48 Napisano 3 godziny temu wywalilkes swiniak ale to tez pokazuje ze z tych uposledoznych jestes najmadrzejszy bo potrafisz skojarzyc fakty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasztetowa deluxe 11 Napisano 3 godziny temu dobra bicu, a kiedy w koncu przestaniesz lazic za klaudia i zglosisz sie do Dr Mengele po zastrzyk z benzyny? 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 2 Napisano 3 godziny temu Ale tak, Klaudia to nie jest Klaudia i wygląda jak poka 20 lat młodsza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasztetowa deluxe 11 Napisano 3 godziny temu Nie wierzcie autorowi tego tematu, bo on klamie jak najety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 2 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Libed napisał: wywalilkes swiniak ale to tez pokazuje ze z tych uposledoznych jestes najmadrzejszy bo potrafisz skojarzyc fakty Pravik to zdjęcie i tak wcześniej wywalił więc nie moja wina a demaskacja i lekka bura jej się należała za dehumanizacje, wyzwiska , podawanie się za Martę, działalność hejterską itd sami przyznacie Edytowano 3 godziny temu przez Dark Prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 2 Napisano 3 godziny temu Fifi kicha jeszcze ciepla? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasztetowa deluxe 11 Napisano 3 godziny temu autor tego tematu to chory psychicznie stalker i przesladuje Klaudie, uwazajcie na tego niebezpiecznego psychola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 48 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: Pravik to zdjęcie i tak wcześniej wywalił więc nie moja wina a demaskacja i lekka bura jej się należała za dehumanizacje, wyzwiska , podawanie się za Martę, działalność hejterską itd sami przyznacie ale ty wywaliles wieksze napisales imie nazwisko i z siostra dales foto no ona na twoim miejscu zapewne zrobilaby to samo wiec sie nalezalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasztetowa deluxe 11 Napisano 3 godziny temu nie twoj interes stalkerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 9 Napisano 3 godziny temu A Pravol skąd te wieść wziął, że swojego widzimisię czy miał jakieś dowody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 94 Napisano 3 godziny temu Hahaha świniak do końca zwariował xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 48 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: A Pravol skąd te wieść wziął, że swojego widzimisię czy miał jakieś dowody? bicu pewnie stosuje te sama taktyke co moon i mu po prostu to podal wiedzac ze ten wywali nie zdziwilbym sie jakby to moon im wywalil po pijaku zeby sie popisac a nie bicu sam wydedukowal Edytowano 3 godziny temu przez Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasztetowa deluxe 11 Napisano 3 godziny temu Ja czuje, ze klaudiusz sobie z was wszystkich zarty robi i was wkreca, a wy lykacie jej bajeczki jak pelikany xD biore popkorn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 9 Napisano 3 godziny temu Ale co podał? Swoje opinie czy fakty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 48 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Hahaha świniak do końca zwariował xD daj juz spokoj sprawa sie rypla jeszcze powinien swiniak przesledzic wpisy tej klaudii jak pisze to smao co ty o czarnkui to niemozliwe zeby dwie kobiety w jednej wiosce takie bzdury powielaly to musi byc ta sama osoba Edytowano 3 godziny temu przez Libed 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 94 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pasztetowa deluxe napisał: Ja czuje, ze klaudiusz sobie z was wszystkich zarty robi i was wkreca, a wy lykacie jej bajeczki jak pelikany xD biore popkorn Ja nawet nic nie muszę robić, a oni latają po necie i szukają mnie bez powodzenia xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 94 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Libed napisał: daj juz spokoj sprawa sie rypla Tak bo prawol znalazł foto Marty z jakąś niunia i myśli, że to ja xD Ja mam szczuplejszy ryj niż czarna xD Edytowano 3 godziny temu przez NyxN1ght Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasztetowa deluxe 11 Napisano 3 godziny temu ale to jest zenada, bo chlopaczki chca miec sensacje jakas, wystalkowac klaudiusza, zeby potem tutaj wrzucic wszystko o niej, ale zenada o ja prdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 9 Napisano 3 godziny temu Serio tak mało wystarczy żeby uznać coś za prawdę? A w Boga nie wierzą skoro w bzdury nie wierzą? Wtf 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libеd 4 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Dark Prince napisał: Pravik to zdjęcie i tak wcześniej wywalił więc nie moja wina a demaskacja i lekka bura jej się należała za dehumanizacje, wyzwiska , podawanie się za Martę, działalność hejterską itd sami przyznacie Świniak nie zesraj się tylko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 307 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: Tak bo prawol znalazł foto Marty z jakąś niunia i myśli, że to ja xD Ja mam szczuplejszy ryj niż czarna xD Czegokolwiek by tu nie wstawili to: a) mało kogo to obchodzi, b) są kompletnie niewiarygodni. Można się rozejść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 94 Napisano 3 godziny temu A ja widziałam na foto Marcie z munem hahaha, to na pewno on bo przystojniak xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 48 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Serio tak mało wystarczy żeby uznać coś za prawdę? A w Boga nie wierzą skoro w bzdury nie wierzą? Wtf za istnieniem boga jest mniej przeslanek niz za tym ze ta druga to brzydsza zazdrosna siostra klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasztetowa deluxe 11 Napisano 3 godziny temu Juz tyle lat mija odkad sie okazalo ze klaudiusz to nie ta osoba z foty a ci dalej przezywaja o ja prdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 2 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, NyxN1ght napisał: Tak bo prawol znalazł foto Marty z jakąś niunia i myśli, że to ja xD Ja mam szczuplejszy ryj niż czarna xD Litości xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 48 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, NyxN1ght napisał: A ja widziałam na foto Marcie z munem hahaha, to na pewno on bo przystojniak xD tak tak jestes najpiekniejsza dlatego wyszukujesz zdjecia brzydszych z necie i mowisz ze to ty boisz sie zeby ludziom od twojej urody nie pekaly oczy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libеd 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pasztetowa deluxe napisał: Juz tyle lat mija odkad sie okazalo ze klaudiusz to nie ta osoba z foty a ci dalej przezywaja o ja prdl Nie doceniacie Klaudiusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NyxN1ght 94 Napisano 3 godziny temu To musi być choroba wściekłych świń xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libеd 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Libed napisał: tak tak jestes najpiekniejsza dlatego wyszukujesz zdjecia brzydszych z necie i mowisz ze to ty boisz sie zeby ludziom od twojej urody nie pekaly oczy Nie znasz się głuptasie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach