Monitor na przedpokoju tak 5 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: Ale to twoje miliony a nie Anastazji kurde Nie to dla niej by było ja nie potrzebuje może wpaść teraz na klopsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 617 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Brałam suplement na sikanie z fitohormonami i mi libido siadło. Przeestrogenowana jestem. a komu to potrzebne? to nie można napoju chmielowego się napić albo nawet pokrzywy zaparzyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 151 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Libed napisał: on ostatnio pisal ze szwagra napadli ale zabral im bron i strzelal do nichj ale nie trafil zadnego to przed czy po tym jak urosl 10 cm? moze jak mario rosnie 10 cm po kazdym zdobytym grzybku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Nie mam przykre doświadczenie z spotkanie z neta i nie wyjde bez zaufania że to dla związku. Jeśli ktoś, kogo znam tylko z internetu, obiecywał, że przyjedzie żeby być że mną w związku, to dopiero bym nabrała podejrzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 3 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: może wpaść teraz na klopsy A ty co będziesz jadł jak ci Anastazja przyjdzie i zje klopsy? XD chłopie masz ograniczony budżet aktualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 5 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, Poetka napisał: ale fantastyka xD Mam gdzieś pewnie jakieś dokument bo byłem o złamanie nosa ale nie było przemieszczenia więc lekarz zalozyl rękawiczki popstrzyl i zdjol Po prostu pekl od kopania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 5 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Jeśli ktoś, kogo znam tylko z internetu, obiecywał, że przyjedzie żeby być że mną w związku, to dopiero bym nabrała podejrzeń. No lachona może to podejrzane bo jest kultura że to niby samce zaliczajom i lamiom serca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Dark Prince napisał: Ale to twoje miliony a nie Anastazji kurde Ktoś musi być winny, że Leżak stracił na giełdzie, wypadło na Anastazję, tudzież na mnie, Libeda i Poetkę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 5 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Ktoś musi być winny, że Leżak stracił na giełdzie, wypadło na Anastazję, tudzież na mnie, Libeda i Poetkę. Ja czekałem na besse 2022 ale wszystko się przyspieszylo z anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 5 Napisano 12 godzin temu A potrzebowałbym morza gotówki żeby matke oddać do dps nie stracić mieszkania i jeszcze anastazje żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ktoś musi być winny, że Leżak stracił na giełdzie, wypadło na Anastazję, tudzież na mnie, Libeda i Poetkę. ciekawe kto jest winien ze sie boi spotkania z kafeteriankami obstawiam ze to moja wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: A potrzebowałbym morza gotówki żeby matke oddać do dps nie stracić mieszkania i jeszcze anastazje żyć Znowu te przeciwności losu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: A potrzebowałbym morza gotówki żeby matke oddać do dps nie stracić mieszkania i jeszcze anastazje żyć hallo tu ziemia nie oddalaj sie tak daleko bo kto cie pozniej znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: ciekawe kto jest winien ze sie boi spotkania z kafeteriankami obstawiam ze to moja wina Tej, co go pobiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 5 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Znowu te przeciwności losu. Tak z matkom był problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Tak z matkom był problem raczej z "glowom""twojom" b yl i jest problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 5 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Znowu te przeciwności losu. Fajnie gdy matka nie jest obciazeniem Sis jak ty spiepszyla do uk i wywalone A ja musiałem sobie poradzić z niom żeby mieć mieszkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 151 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: A potrzebowałbym morza gotówki żeby matke oddać do dps nie stracić mieszkania i jeszcze anastazje żyć Żarty żartami, ale anastazja myślała że znalazla frajera z gotówką i powtorzy scenariusz pretty woman. jak wyszlo ze nie masz kasy to rozplynela sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 5 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: raczej z "glowom""twojom" b yl i jest problem. Pisałem pod koniec to gotowała ryż bez wody, wychodzila na klatke w bieliznę wyrzucić przyprawy do szybu windy, jadła codziennie kgmy mięsa spuszczala wodę po 9x i 2000 rachunek srala szczala na podłogę nie chciała się myc chciała wyjść z domu że ona idzie do domu Ostro demencji wjechało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Poetka napisał: Żarty żartami, ale anastazja myślała że znalazla frajera z gotówką i powtorzy scenariusz pretty woman. jak wyszlo ze nie masz kasy to rozplynela sie to nie byla milosc jak z przeminelo z wiatrem ? nie sprowadzaj lezaka na ziemie bo cie bedzie wyzywal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 5 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Poetka napisał: Żarty żartami, ale anastazja myślała że znalazla frajera z gotówką i powtorzy scenariusz pretty woman. jak wyszlo ze nie masz kasy to rozplynela sie Miałem 220tys na giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Pisałem pod koniec to gotowała ryż bez wody, wychodzila na klatke w bieliznę wyrzucić przyprawy do szybu windy, jadła codziennie kgmy mięsa spuszczala wodę po 9x i 2000 rachunek srala szczala na podłogę nie chciała się myc chciała wyjść z domu że ona idzie do domu Ostro demencji wjechało tak tak nawalales na kafeterii 16h na dobe ale nie mogles sie spotkac z kafeteriankami na kawie oczywiscie wierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 12 godzin temu wiecie ze wiele osob nie wie co to byl telegram ? w temacie obok wlasnie widmok potwierdzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 5 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: to nie byla milosc jak z przeminelo z wiatrem ? nie sprowadzaj lezaka na ziemie bo cie bedzie wyzywal Przecież ona w psychiatryku wyladowala na 5tyg bo jom zawineli w hipermarket Przed chwilą, Libed napisał: tak tak nawalales na kafeterii 16h na dobe ale nie mogles sie spotkac z kafeteriankami na kawie oczywiscie wierze. Dokładnie tak tablet mieć w ręce żaden problem ale zostawić jom samom to ja cały w nerwach bylem w hipermarket a te lachona do mnie czy chce karte znizki wyrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Przecież ona w psychiatryku wyladowala na 5tyg bo jom zawineli w hipermarket 2 minuty temu, Libed napisał: to miales 5 tyg zeby sie uymowic na randke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 5 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: wiecie ze wiele osob nie wie co to byl telegram ? w temacie obok wlasnie widmok potwierdzil Człowieku ja tutaj miałem okna pozaklejane tasmom że wyskoczy i tacy Libed powiedzom że jom wypchnolem dla mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 5 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: to miales 5 tyg zeby sie uymowic na randke Bzdura miałem 5tyg żeby posprzątać chate bo oprócz tego że była walnieta to robiła straszny syf siostra i ciocia zawracaly mi dope żeby jom odwiedzać nie dało rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 5 Napisano 12 godzin temu Przecież ile już minęło 13-14 mcy i jeszcze nie doczyscilem mieszkania po niej gruntownie i długi czas nie doczycze lepiej zrobić odswiezone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Bzdura miałem 5tyg żeby posprzątać chate bo oprócz tego że była walnieta to robiła straszny syf siostra i ciocia zawracaly mi dope żeby jom odwiedzać nie dało rady biednemu zawsze wiatr w oczy a po tym jak rzekomo zmarla nie miales czasu spotkac sie z dumbo ani iskra bo zarobiony jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 5 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: biednemu zawsze wiatr w oczy a po tym jak rzekomo zmarla nie miales czasu spotkac sie z dumbo ani iskra bo zarobiony jestes Dumbo nie jest zainteresowana, iskra nie chciała przyjechać wymyśliła randke w ciemno co mnie nie bardzo interesujące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach