Nemesio Cervantes 245 Napisano 8 godzin temu Czy lęk przed utratą pracy jest związany z brakiem umiejętnosci czy to powszechne niezależnie od skilla czy jakosci cv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 413 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: Czy lęk przed utratą pracy jest związany z brakiem umiejętnosci czy to powszechne niezależnie od skilla czy jakosci cv? raczej obstawiałbym to drugie. plus inna przyczyna - utrata pracy jest równoznaczna z utratą zarobku, przelewanego na konto lub pobieranego w gotówce - idąc dalej: brak środków na utrzymanie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 245 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: raczej obstawiałbym to drugie. plus inna przyczyna - utrata pracy jest równoznaczna z utratą zarobku, przelewanego na konto lub pobieranego w gotówce - idąc dalej: brak środków na utrzymanie. irracjonalny lęk przed nieznanym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 413 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: irracjonalny lęk przed nieznanym? całkiem możliwe. ludzie zazwyczaj boją się nieznanego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 8 godzin temu Ja mam lęk przed znalezieniem pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 21 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: Czy lęk przed utratą pracy jest związany z brakiem umiejętnosci czy to powszechne niezależnie od skilla czy jakosci cv? Od doświadczenia w ròžnych firmach. Ktoś pracuje u jakiegoś buraka nie zna całej branży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 413 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Ja mam lęk przed znalezieniem pracy no pewnie, nie będziesz mógł o 4 pisać na kafe i spać do 10. a tak serio czego się boisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: no pewnie, nie będziesz mógł o 4 pisać na kafe i spać do 10. a tak serio czego się boisz? Że jom znajde i będę musiał chodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 21 Napisano 8 godzin temu Zależy od regionu 4 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Ja mam lęk przed znalezieniem pracy Jak Ferdek Kiepski bez Halinki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 413 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Że jom znajde i będę musiał chodzić jom xD no będziesz musiał. ludzie chodzą do pracy i żyją. nie ma nic strasznego. trochę się zsocjalizujesz z ludźmi też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 22 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Co to jest lęk przed utrata pracy bo to nic takiego tylko jest lęk przed ostracyzmem i przed zmieleniem na kotlety i wywaleniem na wojnę a u kobiety to lek przed wyrzuceniem do burdelu a poza tym to ok Edytowano 8 godzin temu przez Kaszalotte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 413 Napisano 8 godzin temu a może lachona w pracy poznasz... kto wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 8 godzin temu Zależne od zawodu , bo w niektórych branżach praca sama znajduje się , więc wykluczony jest lęk co do utraty. Oszczędności też niwelują lęk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 22 Napisano 8 godzin temu Praca jest fajna chroni przed zajściem w ciążę i związkiem z brutalnym alfonsem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 413 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Praca jest fajna chroni przed zajściem w ciążę i związkiem z brutalnym alfonsem i daje pieniądze, nie musisz od chłopa być zależna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Praca jest fajna chroni przed zajściem w ciążę i związkiem z brutalnym alfonsem Zrobimy malom dumbusie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 8 godzin temu Lek przed niepewnoscia: jak szybko uda mi sie znalezc nowa prace, czy uda mi sie znalezc prace o podobnych lub wyzszych zarobkach, czy sie w niej odnajde, z czego sie bede utrzymywal jesli jej szybko nie znajde itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 22 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, kris888 napisał: i daje pieniądze, nie musisz od chłopa być zależna. Mi odbija jak się mnie tak gnębi bo mam nerwicę po śmierci leżaka będę się cieszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 245 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, kris888 napisał: całkiem możliwe. ludzie zazwyczaj boją się nieznanego. co ze specjalistami ktorzy ogarniaja? czasem się slyszy ze przechodzą z 1 do 2giej ... oni sie nie obawiają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 413 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: co ze specjalistami ktorzy ogarniaja? czasem się slyszy ze przechodzą z 1 do 2giej ... oni sie nie obawiają? specjaliści to raczej nie muszą się obawiać. praca znajduje ich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 34 Napisano 7 godzin temu 44 minuty temu, kris888 napisał: a może lachona w pracy poznasz... kto wie. Mnie Urząd Pracy kiedyś wysłał na 2-tygodniowy kurs, na którym ja się zakochałem w koleżance siedzącej obok mnie. Od tamtej pory ja marzę o pracy, w której by była podobna atmosfera i żebym ja miał tam szansę na poznanie miłości życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 21 Napisano 7 godzin temu 47 minut temu, Żaba Monìka napisał: Lek przed niepewnoscia: jak szybko uda mi sie znalezc nowa prace, czy uda mi sie znalezc prace o podobnych lub yzszych zarobkach, czy sie w niej odnajde, z czego sie bede utrzymywal jesli jej szybko nie znajde itd. Witaj masz mikro przedsiębiorstwo coś pisali masz jakiś mały fasfud ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 7 godzin temu 32 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: co ze specjalistami ktorzy ogarniaja? czasem się slyszy ze przechodzą z 1 do 2giej ... oni sie nie obawiają? Co innego znalezc prace gdy sie nadal ma swoja, a co innego stracic swoja i wtedy szukac. Wiadomo, ze stres jest wtedy wiekszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Bodnarajca napisał: Witaj masz mikro przedsiębiorstwo coś pisali masz jakiś mały fasfud ? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 161 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał: co ze specjalistami ktorzy ogarniaja? czasem się slyszy ze przechodzą z 1 do 2giej ... oni sie nie obawiają? Obawa jest zawsze, ale kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana. Kiedyś pieczątka z jednego zakładu pracy była pewnego rodzaju zaszczytem. Teraz trzeba szukać dla siebie miejsca, gdzie są lepsze perspektywy rozwoju i przede wszystkim wyższe zarobki. Od tego jest okres próbny. Pracownik i pracodawca mają czas na rozpoznanie. Jeśli nie wypali, wracamy do punktu wyjścia. Niewiele się zmieni, ale przynajmniej próbowaliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach