Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: dobra przygialeś pale. Nara. O tym możemy porozmawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: dobra przygialeś pale. Nara. Takie żarty odblokuj kopercie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 22 Napisano 5 godzin temu Już nie tęsknię za ojcem dzieci bo zjadłam kolację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu Ale co jest złego w przyjaźni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu Z przyjaźni można związku albo nie jest okej według mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Już nie tęsknię za ojcem dzieci bo zjadłam kolację Zjadła by ze mnom obiad dumbusia w jakimś kubusiu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu W przyjaźni można obladzac albo sex jak smutno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Zjadła by ze mnom obiad dumbusia w jakimś kubusiu? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie boje. To czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Kaszalotte napisał: Już nie tęsknię za ojcem dzieci bo zjadłam kolację Nie chce na piwo z nudziarom już byłem to za sztywne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Nie Ale ja stawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Nie chce na piwo z nudziarom już byłem to za sztywne Ja też nie chce z nudziarzem nigdzie chodzić nie wiadomo po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Nie Mozesz się nazrec ommm ommm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Ale ja stawiam Ale nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 165 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Przeżyłem zmije pajakowego przemka munka przezyje i ciebie I 40 lat bez sexu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Mozesz się nazrec ommm ommm Nie mam ochoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Ja też nie chce z nudziarzem nigdzie chodzić nie wiadomo po co Poznać się romantiko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Nie mam ochoty Wolisz coś drozszego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Poznać się romantiko Ale nie chce już cię znam i nie chce dalej poznawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Wolisz coś drozszego? Nie chce ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Ale nie chce już cię znam i nie chce dalej poznawać Wgl mnie nie znasz dumbusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Nie chce ciebie Ale wszystko co chcesz to właśnie ja gdy ciebie czytam romantyczne narzekania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 22 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Monitor na przedpokoju tak napisał: Ale wszystko co chcesz to właśnie ja gdy ciebie czytam romantyczne narzekania Nie i nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 28 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Przeżyłem zmije pajakowego przemka munka przezyje i ciebie W SENSIE, ŻE ŻMIJA? NADAL JESTEŚ ZAZDROSNY NAWET O NIEBOSZCZYKA? A KTO TO PAJĄKOWY? KERMIT? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Kaszalotte napisał: Nie mam ochoty Zrobię mieszkanko schudne i byśmy poszli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Nie i nie Naprawdę tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Naprawdę tak Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Nie Glaskalbym delikatnie pół dnia jak ten kolega gej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 221 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, TREVVO napisał: W SENSIE, ŻE ŻMIJA? NADAL JESTEŚ ZAZDROSNY NAWET O NIEBOSZCZYKA? A KTO TO PAJĄKOWY? KERMIT? XD NeverLucky miał tu nick i jeszcze kilka innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Kaszalotte napisał: Nie mam ochoty Nie bój się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach