Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mideri

Czy są ludzie, którzy nie mają całkowicie żadnych obaw co do tego, że jeśli straciliby obecną pracę, to czy nie mieliby absolutnie żadnego klopotu z dostaniem kolejnej?

Polecane posty

Ech myślisz, że ona nie wiedziała? Wiedziała i to ją mega kręciło, kobiety w ogóle nie są pruderyjne to mężczyźni są pruderyjni/wstydliwi. Trzeba było aluzyjnie nawiązać w rozmowie do tego ,że ją podglądasz zrobiłbyś jej  frajdę. Jeśli naprawdę odwracałeś głowę i nie patrzyłeś to robiłeś jej PRZYKROŚĆ. Ona na tej drabinie sobie myślała "czemu ci Polacy tacy nieśmiali, czemu on mnie w ogóle nie zaczepia, CZY ZE MNĄ JEST COŚ NIE TAK? JESTEM NIEATRAKCYJNA? "

ja kiedys sobie poszedlem do galerii w Polsce i mnie jakas blond 14 latka sama zaczepila jak sobie siedzialem przed kompem w galerianskiej kawiarni jaka ucieszona byla bo dalem jej lyka mleka laciate ja prdl a kolezanka do niej ze jest nienormalna XD

( BO ZAZDROŚCIŁA JEJ ODWAGI) dlatego kiedy zaczepiasz kobietę to zawsze w taki sposób żeby ona przed koleżankami mogła udawać że nie skapowała o co chodzi. Dziewczynki/kobiety nie walczą o pozycję na pięści, zawsze udają przyjaźń a walczą niszcząc innym reputację, dlatego ona "chciała tylko łyk mleka"   hehe to było nawiązanie do seksu oralnego a ty chyba nie załapałeś. Ale biedna desperatka. Trzeba było zagadać, poflirtować NAWET JAK NIE MIAŁEŚ OCHOTY, choćby z litości. Pisałem samce na dole hierarchii w ogóle nie są empatyczne Chłopcy z twojego pokolenia są zresztą beznadziejni, dziewczyny bardzo się na to skarżą, dlatego one paradują już prawie gołe w miejscach publicznych a wy nadal nic. Są nawet na to badania - poziom testosteronu młodych chłopców jest obecnie często niższy niż pokolenia ich dziadków

No zdecydowanie tak jak pisałem, trzeba było potwierdzić  i zrobić jakąś dwuznaczną aluzję do spermy. Zrobiłbyś jej frajdę a ona miałaby potem DUŻO LEPSZY stosunek do mężczyzn w ogóle.

Haha no cóż zwierzęcy instynkt to inny świat jakby fizyka kwantowa pstryk tak pstryk tak a ktoś ma schize i ciągle zmienia kanał fak

Edytowano przez Kaszalotte

aha defekt twarzy, moja przyjaciółka pielęgniarka z takim samym problemem była jeszcze bardziej dosadna , lubiła publicznie żartować z robienia loda. Tak jak napisałem biedna i zdesperowana. Wszelkie defekty w budowie twarzy/ zębów są b odstaraszające gdyż często wiążą się z jakimiś wadami genetycznymi. Generalnie nie ma ani jednej atrakcyjnej cechy niezwiązanej ze zdrowiem i płodnością.

Bo starasz się być grzeczny. POSTARAJ SIĘ BYĆ "TROCHĘ NIEGRZECZNY"  zamiast grzeczny. Tak na pograniczu bezczelności ( BARDZO JEST WAŻNE BY NIGDY NIE PRZEKROCZYĆ TEJ CIENKIEJ GRANICY) Poczucie humoru ironia, aluzje i dwuznaczność są bardzo podniecające bo świadczą o IQ IQ jest bardzo atrakcyjne - przykładem Kleopatra 

Acha ładna buzia. A to BARDZO DOBRZE ŚWIADCZY O TEJ DZIEWCZYNIE. Niekoniecznie cię podrywała, może po prostu CHCIAŁA CI POMÓC SIĘ OTWORZYĆ,  ODBLOKOWAĆ SIĘ. (tobie się to nigdy nie zdarzyło? widzisz, że ktoś ma z czymś problem i po prostu mu pomagasz?)  Kiedyś byłem bardzo nieśmiały i takie rzeczy ze strony moich koleżanek często mi się zdarzały.( tych miłych i zaprzyjaźnionych) KOBIETY FACETÓW CZYTAJĄ OD RAZU, zwłaszcza młodych niedoświadczonych chłopaków.

Jeśli tego nie czujesz to przynajmniej zrozum na zasadzie abstrakcji. UKARANIE / ZIGNOROWANIE  czyiś dobrych chęci działa destrukcyjnie na cale społeczeństwo. Twoje brzydkie zachowanie odbija się potem bardzo źle powoduje ogólny brak zaufania do mężczyzn  i absurdalne pomysły że "lepiej spędzić noc w lesie z niedźwiedziem niż z mężczyzną" ROBISZ "KUKU" DZIEWCZYNOM A ONE POTEM ROBIĄ JESZCZE WIĘKSZE "KUKU" INNYM CHŁOPAKOM, ZWŁASZCZA TYM MNIEJ ATRAKCYJNYM. Twoje zachowanie jest dla dziewczyn równie bolesne jak dla ciebie byłby BRAK SZACUNKU I ZAUFANIA.

raz mialem sytuacje ze z kumplem siedzialem w pubie anglikiem i pilismy kawe a nagle jakas kolezanka jego wpadla

to pare tygi pozniej ja spotkalem w warzywniaku a ja do niej hello usmiechniety i macham reka a ta mnie od razu za ramie bierze i mnie porywa ze soba a ja nie chcialem jej sprawic przykrosci to poszedlem, apotem mi gada ze jestem gorgeous ze miala taka ochote na mnie jak mnie pierwszy raz widziala,  i zabrala mnie gdzies w ciemny rog obok krzakow i chyba chciala zeby mi stanal i ja wyroochal ale mi nie stawal

Bo to o brak zaufania tak naprawdę chodzi z tym że "nie r*chasz" gdyby chodziło o sam sex po prostu kupiłbyś go sobie za pieniądze , ale ty go nie chcesz za pieniądze, chcesz być nim wspaniałomyślnie obdarowany, chcesz by jakaś dziewczyna czuła się z tobą tak bezpiecznie żeby ci to dała, nie musi być to zresztą sam sex. Mnie wyleczyła z twojej frustracji nieznajoma która do mnie szybko podbiegła dała buziaka w policzek i uciekła. Prawie się rozpłakałem ze wzruszenia, od tej pory przestałem mieć problemy z kobietami.

• Haha 1

4 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

zabrala mnie gdzies w ciemny rog obok krzakow i chyba chciala zeby mi stanal i ja wyroochal ale mi nie stawal

😃

No to jest tak że człowiek czuje się potworem jakimś niegodnym w ogóle czułości seksu niczego i że powinien gnić sam jprdl 

calowalismy sie i przytulalismy chyba przez godzine a ja akurat bylem po plywalni wiec czysty i ladnie pachnialem xD

a ona byla szczuplutka i malutka ale potem stwierdzila, ze nie mozemy byc razem, bo po prostu mnie nie jarala, ale masowala mi siurka nogami i ocierala sie a ja nic xD

Mi też się nie chce bo w ogóle będę wolała posłuchać sobie audiobooka że świata cthulhu i pogrążyć się w schizie a z ludźmi jeszcze większą schiza tylko bo piekło to inni ludzie 

• Like 1

No widzisz nie musieliście wcale uprawiać seksu samo podniecenie seksualne jest już samo w sobie przyjemne. To się nazywa "flirtowanie" i było kiedyś powszechną umiejętnością. Przy czym zupełnie inaczej działa prawdziwa żywa kobieta a zupełnie inaczej zdjęcia czy filmy. Idz kiedyś do sauny gdzie jest masę nagich kobiet. Zdziwisz się jak pozytywne emocje to u ciebie wywoła, podniecenie + wdzięczność i uczucie rozczulenia możesz z tym walczyć to nic nie zmieni i tak poprawi ci się nastrój bez względu jak mocno się starasz ( bo starasz się ) ...*LIĆ SOBIE ŻYCIE. To masochizm wywołany bólem psychicznym. Lepsze jest zadawanie sobie bólu fizycznego tak by nie powodować nieodwracalnych skutków, polecam pompki, podciągnięcia aż mięśnie pękają - przy okazji będzie efekt prozdrowotny. Przypalania się, sznytów , wdawania w bójki nie polecam bo zostają blizny  ( DZIEWCZYNY KTÓRE TO CZYTAJĄ ALBO JUŻ PŁACZĄ ALBO ZARAZ ZACZNĄ ) 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się