Poetka 162 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: prosty dlugi nie wiem jaki ma nowy papież To wygladasz jak goj. Papiez ma zydowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 299 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: prosty dlugi nie wiem jaki ma nowy papież Wybrali tak jak typowałem. Zastanawiałem się jeszcze nad Filipińczykiem, ale tam wprawdzie wiara żarliwsza ale piniądz mniejszy A wybrali raczej chyba takiego misjonarza z Peru, bo on trochę odklejony, nie słyszał pewnie o watykańskich homoorgiach z koką w windach. Pewnie jakby zobaczył jak jeden kardynał nadziewa drugiego to by sobie wytłumaczył, że to była pierwsza pomoc w ostrym przypadku zatkanej okrężnicy A co tam ogórek wypisywał o wyborze papieża? Wisi jeszcze gdzieś tamten temat? Bo dopiero wszedłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: po co komu papież? żeby tyrał jehovych od heretyków i wyznawców diabła na przykład potrzebny jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 247 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: żeby tyrał jehovych od heretyków i wyznawców diabła na przykład potrzebny jest niech ich tyra do dna, nowoczesny nadczlowiek nie traci czasu na zabobony. jestem ponad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Siurentajski napisał: Wybrali tak jak typowałem. Zastanawiałem się jeszcze nad Filipińczykiem, ale tam wprawdzie wiara żarliwsza ale piniądz mniejszy A wybrali raczej chyba takiego misjonarza z Peru, bo on trochę odklejony, nie słyszał pewnie o watykańskich homoorgiach z koką w windach. Pewnie jakby zobaczył jak jeden kardynał nadziewa drugiego to by sobie wytłumaczył, że to była pierwsza pomoc w ostrym przypadku zatkanej okrężnicy A co tam ogórek wypisywał o wyborze papieża? Wisi jeszcze gdzieś tamten temat? Bo dopiero wszedłem no tez chcialem filipinczyka a najbardziej czarnego ale czarnego stwierdzilem ze nie wybiora i bedzie z filipin albo amerykanski bo kasa sie musi zgadzac. filipinczyk by dal za to naplyw ludzi ktorzy sie mnoza jak kroliki ogor pisal ze czarny papiez oznacza koniec swiata i podal przypisy do kilu wiedzm, ktore ten koneic swiata przepowiedzialy Edytowano 7 godzin temu przez Libed 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 7 godzin temu 52 minuty temu, Libed napisał: czy on ci nie wyglada na geja ? Ty mi chłopcze wyglądasz na geja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 247 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Libed napisał: no tez chcialem filipinczyka a najbardziej czarnego ale czarnego stwierdzilem ze nie wybiora i bedzie z filipin albo amerykanski bo kasa sie musi zgadzac. filipinczyk by dal za to naplyw ludzi ktorzy sie mnoza jak kroliki ogor pisal ze czarny papiez oznacza koniec swiata i podal przypisy do kilu wiedzm, ktore ten koneic swiata przepowiedzialy ja prdu 2ch baranow z kafe wybiera papieża jak ulęgałki z babcinego koszyka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Siurentajski napisał: Wybrali tak jak typowałem. Zastanawiałem się jeszcze nad Filipińczykiem, ale tam wprawdzie wiara żarliwsza ale piniądz mniejszy A w Afryce jeszcze mniejszy chociaż wiernych dużo...szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 299 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: ja prdu 2ch baranow z kafe wybiera papieża jak ulęgałki z babcinego koszyka.. No przecież sam wyżej pisałeś że jesteś nadczłowiekiem którego to nie obchodzi… No ale ludzie na utrzymaniu żon pewnie mają dużo czasu na filozoficzne przemyślenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: ja prdu 2ch baranow z kafe wybiera papieża jak ulęgałki z babcinego koszyka.. ps. watykan się czai na wprowadzenie globalnej demokracji dla katolików z aktem chrztu w kosciele katolickim i tym sposobem stworzenie nowego modelu państwa globalnego które zastąpi onz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 247 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, papamobil 666 napisał: ps. watykan się czai na wprowadzenie globalnej demokracji dla katolików z aktem chrztu w kosciele katolickim i tym sposobem stworzenie nowego modelu państwa globalnego które zastąpi onz że co przepraszam? ... juz teraz ci bardziej ogarnięci olewaja ten śmieszny koscioł. moze chca sobie ulepic czlowieka katolika, bezmyslnego robota co łyka wszystko co mu wcisno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 247 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Siurentajski napisał: No przecież sam wyżej pisałeś że jesteś nadczłowiekiem którego to nie obchodzi… No ale ludzie na utrzymaniu żon pewnie mają dużo czasu na filozoficzne przemyślenia śmieszne z was przekupy, co myslą ze wiedzą jak dziala swiat i kto kogo wybierze... po 1sze watykanczycy nie wybiorą zbyt inteligentnego indywidualisty, bo potem bedą musieli go ubić jak sie rozkreci ze zmianami... to zbyt trudne tematy, wiem ze juz straciles wonteck Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2135 Napisano 3 godziny temu Ma przyjemne oblicze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 3 godziny temu Habeo habere habui habitum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach