papamobil 666 64 Napisano 7 godzin temu ewszsytki diety eliminujące całe grupy produktów to choroba psychiczna chyba ze stosowane w celach leczniczych, bo do tego zostały stworzone. jak ktoś przyjmuje jak lajfstal taką dietę bo takie ma widzimi się to dlaczego na przykład nei zacznie żreć paracetamolu jak cukierków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Molinezja. napisał: Wydaje ci się ze wegan jest dużo, na opakowaniu siemienia lnianego z lidla jest przepis na wegański sos śmietanowy mający w składzie śmietanę 30. Ahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Jedzą jakieś strączki i tofu, u ciebie jest mało strączkowych. 2 razy jadłam dzisiaj fasolę, wątpię by weganie ja jedli przy każdym posiłku, bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: W Warszawie jak mieszkałam to jedli gołąbki z ziemniakami i bigosem i nie mogłam pojąć jak to można jeść razem. Z ziemniakami dobre, ale jeszcze bigos do tego to rzeczywiście dziwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Jedzą jakieś strączki i tofu, u ciebie jest mało strączkowych. Tofu jest ohydne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, przelot napisał: Tofu jest ohydne Jeśli się usmaży w mące kukurydzianej albo w przyprawach słodko-kwasnych to jest dobre. Nie ma smaku więc trzeba czymś doprawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 629 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, przelot napisał: Tofu jest ohydne 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Jeśli się usmaży w mące kukurydzianej albo w przyprawach słodko-kwasnych to jest dobre. Nie ma smaku więc trzeba czymś doprawić. tak to można nawet karton zjeść 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, Żaba Monìka napisał: 2 razy jadłam dzisiaj fasolę, wątpię by weganie ja jedli przy każdym posiłku, bez przesady. Oj Żabo, Żabo. Strączków jest więcej niż fasola i tak, nie trzeba tego jeść od rana do wieczora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: tak to można nawet karton zjeść Egzaktli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: tak to można nawet karton zjeść karton nie jest trendy ale ludzi i tak jedza w postaci jakichs parowek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Oj Żabo, Żabo. Strączków jest więcej niż fasola i tak, nie trzeba tego jeść od rana do wieczora. Ale fasola to też strączki przecież. Ja też jem różne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Libed napisał: karton nie jest trendy ale ludzi i tak jedza w postaci jakichs parowek Parówki z bambusem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Ale fasola to też strączki przecież. Ja też jem różne. No to po co piszesz to co piszesz, że nie jedzą w kółko fasoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: tak to można nawet karton zjeść Tak, bo to trochę smakuje jak karton, ale jest zdrowsze jednak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: No to po co piszesz to co piszesz, że nie jedzą w kółko fasoli. No to strączkowych nie jedzą w kółko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 7 godzin temu Ja też nie lubiłam tofu, ale gdy się je nauczyłam gotować to lubię. W sumie dzięki Benniemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 629 Napisano 6 godzin temu 41 minut temu, Żaba Monìka napisał: Tak, bo to trochę smakuje jak karton, ale jest zdrowsze jednak. wspaniała reklama: smakuje jak karton ale jest zdrowsze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 47 Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, Libed napisał: karton nie jest trendy ale ludzi i tak jedza w postaci jakichs parowek Na przykład ty na Orlenie albo twoja narzeczona , bo tanie i kalogen ma bredziła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 1 Napisano 1 godzinę temu zaba monika po tofu i straczkowych z curry to tez na pewno kuupke robi sowita ciekawe czy chociaz myje tylek po defekacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 1 Napisano 1 godzinę temu pamietam jak kiedys zaba monika opisywala, ze zrobila z chlopakiem imprezke u siebie w domu i ugotowala curry a potem po wszystkim sie wszystkim kuupe chcialo i byl lekki problem podobno XD najgorzej jak jedna lazienka na chacie tylko masakra tortury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach