przelot 221 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Też mam dzisiaj makijaż. Zatem obie jesteśmy w tragicznym położeniu. Żabo, czas na menu. Ja do tego jestem głodna ale nie chce mi sie ruszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak wiem że odpoczywa po pracy ale nie jeździ katetką. Możliwe że już śpi bo nic nie pisze. No ballada jukonska sie lekko skompromitowała wiec na pewno otrzymasz jakaś inna bajkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Przecież ten człowiek to chodząca kompromitacja. Na jego akcje z paleniem flagi, atakowaniem lekarki, gasnica i antysemickich wypowiedzi nie pozwoliły sobie żaden polityk, który chce udawać normalnego. No widzisz, a dla mnie kompromitacja to np godzić się na ludobójstwa bo inaczej "antysemityzm". To takie dziecko bomba z Żydowskiego samolotu mniej boli niż innego? Chcesz o tym porozmawiać? Kto im na to pozwala? Bozia? I być mize nie zawsze formą tych happeningów jest idealna ale byc może w dzisiejszych czasach inaczej nie można by zwrócić na siebie uwagę? Być może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 277 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Pewnie kupę. Aż tak dokładnie to ja nie jestem poinformowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przelot napisał: Ja do tego jestem głodna ale nie chce mi sie ruszyc Skończyło ci się ATP. To już koniec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Skończyło ci się ATP. To już koniec... Co to atp? Poprosiłam iskrę o kanapke ciekawe czy mi zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Też mam dzisiaj makijaż. Zatem obie jesteśmy w tragicznym położeniu. Żabo, czas na menu. Jeśli mus to mus: Śniadanie: owsianka z bananem, malinami, jagodami, chia, orzechami i masłem orzechowym. Obiad: pierogi ruskie posypane suszona cebulą (nie chciało mi się smażyć), fasolka szparagowa. Kolacja: fasola Jaś w sosie pomidorowym. Jeszcze zjadłam chipsy, jogurt naturalny z jagodami i z orzechami i wypiłam 2 kawy. To chyba tyle, może o czymś zapomniałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, przelot napisał: Co to atp? Poprosiłam iskrę o kanapke ciekawe czy mi zrobi ATP, czyli adenozynotrifosforan, jest podstawowym nośnikiem energii w komórkach. Jest to cząsteczka zbudowana z adeniny, rybozy i trzech reszt fosforanowych, w której wysokoenergetyczne wiązania między resztami fosforanowymi uwalniają energię niezbędną do różnych procesów komórkowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Jeśli mus to mus: Śniadanie: owsianka z bananem, malinami, jagodami, chia, orzechami i masłem orzechowym. Obiad: pierogi ruskie posypane suszona cebulą (nie chciało mi się smażyć), fasolka szparagowa. Kolacja: fasola Jaś w sosie pomidorowym. Jeszcze zjadłam chipsy, jogurt naturalny z jagodami i z orzechami i wypiłam 2 kawy. To chyba tyle, może o czymś zapomniałam. Tradycji stało się zadość. Żaba się odbiałcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Dark Prince napisał: No widzisz, a dla mnie kompromitacja to np godzić się na ludobójstwa bo inaczej "antysemityzm". To takie dziecko bomba z Żydowskiego samolotu mniej boli niż innego? Chcesz o tym porozmawiać? Kto im na to pozwala? Bozia? I być mize nie zawsze formą tych happeningów jest idealna ale byc może w dzisiejszych czasach inaczej nie można by zwrócić na siebie uwagę? Być może Ale on nie zwraca na to uwagi tylko robi z siebie głupka. Przecież on był zawsze antysemitą, tak naprawdę gofno go obchodzą dzieci z Gazy, bo jakby miały tutaj przyjechać to by pierwszy krzyczał żeby do nich strzelać. Antysemici udający miłośników muzułmanów, wyborne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: ATP, czyli adenozynotrifosforan, jest podstawowym nośnikiem energii w komórkach. Jest to cząsteczka zbudowana z adeniny, rybozy i trzech reszt fosforanowych, w której wysokoenergetyczne wiązania między resztami fosforanowymi uwalniają energię niezbędną do różnych procesów komórkowych. O to zdecydowanie tego nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu Ja zjadlam kanapke i kanapke. Fascynujący jadłospis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 277 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, przelot napisał: No ballada jukonska sie lekko skompromitowała wiec na pewno otrzymasz jakaś inna bajkę Każdy wie że jukon to była bajka także nie ma co o tym mówić. Może teraz już nie będzie bajek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Tradycji stało się zadość. Żaba się odbiałcza. W naszej części świata trudno znaleźć ludzi, którzy cierpią na niedobór białka, za to łatwo takich, którzy jedzą go za dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 277 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Żaba Monìka napisał: Jeśli mus to mus: Śniadanie: owsianka z bananem, malinami, jagodami, chia, orzechami i masłem orzechowym. Obiad: pierogi ruskie posypane suszona cebulą (nie chciało mi się smażyć), fasolka szparagowa. Kolacja: fasola Jaś w sosie pomidorowym. Jeszcze zjadłam chipsy, jogurt naturalny z jagodami i z orzechami i wypiłam 2 kawy. To chyba tyle, może o czymś zapomniałam. Pierogi z fasolką czy to oddzielnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Każdy wie że jukon to była bajka także nie ma co o tym mówić. Może teraz już nie będzie bajek. Nie kazdy np twoje poprzedniczki kupowały bilety do Kanady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przelot napisał: Ja zjadlam kanapke i kanapke. Fascynujący jadłospis Mi się godzinami klopsy i pieczarki odbijają. Rzeźnik nam ostatnio tak paskudnie zmielił mięso, że szkoda godać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: W naszej części świata trudno znaleźć ludzi, którzy cierpią na niedobór białka, za to łatwo takich, którzy jedzą go za dużo. A mi się wydawało, że wegan jest dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 4 godziny temu Czat gpt: Łącznie: ~56–57 g białka To bardzo przyzwoity poziom białka jak na dietę wegetariańską i zbliżoną do 1500–1700 kcal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Żaba Monìka napisał: Ale on nie zwraca na to uwagi tylko robi z siebie głupka. Przecież on był zawsze antysemitą, tak naprawdę gofno go obchodzą dzieci z Gazy, bo jakby miały tutaj przyjechać to by pierwszy krzyczał żeby do nich strzelać. Antysemici udający miłośników muzułmanów, wyborne. Nie wywija dildosami w Sejmie jak Palikot więc bez przesady. Jednemu się taka forma spodoba, innemu nie. I na pewno Pan Grzegorz by do dzieci nie strzelał żadnych, tu już mocno odleciałaś. Edytowano 4 godziny temu przez Dark Prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: A mi się wydawało, że wegan jest dużo. A czemu myślisz, że weganie mają niedobory białka? Żeby mieć niedobory białka to trzeba mało jeść, niedobory mają zwykle jacyś starzy ludzie albo hospitalizowani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dark Prince napisał: Nie wywija dildosami w Sejmie jak Palikot więc bez przesady. Jednemu się taka forma spodoba, innemu nie. I na pewno Pan Grzegorz by do dzieci nie strzelał żadnych, tu już mocno odleciałaś. Palikot też się nie nadawał na prezydenta, co to za argument w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Pierogi z fasolką czy to oddzielnie? Oddzielnie, ugotowałam na szybko, żeby były jakieś warzywa a nie tylko mąka i ser. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 277 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, przelot napisał: Nie kazdy np twoje poprzedniczki kupowały bilety do Kanady Bo glupie były bo kto leci do faceta, niech sam przyjedzie jak chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Żaba Monìka napisał: Czat gpt: Łącznie: ~56–57 g białka To bardzo przyzwoity poziom białka jak na dietę wegetariańską i zbliżoną do 1500–1700 kcal. Odchudzasz się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 277 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Oddzielnie, ugotowałam na szybko, żeby były jakieś warzywa a nie tylko mąka i ser. W Warszawie jak mieszkałam to jedli gołąbki z ziemniakami i bigosem i nie mogłam pojąć jak to można jeść razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molinezja. 15 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: A mi się wydawało, że wegan jest dużo. Wydaje ci się ze wegan jest dużo, na opakowaniu siemienia lnianego z lidla jest przepis na wegański sos śmietanowy mający w składzie śmietanę 30. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A czemu myślisz, że weganie mają niedobory białka? Żeby mieć niedobory białka to trzeba mało jeść, niedobory mają zwykle jacyś starzy ludzie albo hospitalizowani. weganizm to choroba psychiczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Żaba Monìka napisał: A czemu myślisz, że weganie mają niedobory białka? Żeby mieć niedobory białka to trzeba mało jeść, niedobory mają zwykle jacyś starzy ludzie albo hospitalizowani. Jedzą jakieś strączki i tofu, u ciebie jest mało strączkowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Odchudzasz się? Nie, to normalna ilość kalorii na moją wagę i wzrost. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach