Poetka 162 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Libed napisał: no moge sie zalozyc Mamy swiadkow. Stoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: nie wybrala na co chce Koka czy wóda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Libed napisał: naa bolszewika ? czys ty na glowie upadl on ma poglady jak lenin i ty wyzywasz innych od lewakow ? Ale ja na niego glosuje, ale to na pewno lepszy wybór od Czaska praska. No chyba że będę w drugiej turze to z chęcią zagłosuje przeciw wiecznie naprutej czaskowiance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 5 godzin temu jak memcen poprzez nawrockiego w drugiej turze to straci kapitał image niezależnego kandydata trzeciej siły który budował przez cały czas. nie opłaca mu się dla podnóżka kaczyńskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Koka czy wóda zrozumialem ze to ma isc na jakis cel a nie ze w zyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Koka czy wóda Chciałam napisać na bombelki ale znasz elcie lepiej Edytowano 5 godzin temu przez przelot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: Chciałam napisać na bombelka ale znasz elcie lepiej na bombelki to niech rodzice placa ja chetnie dam, na zwierzeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Libed napisał: jednak jestes czubem jak lezak popierasz nawrockiego incela ktory bekarta wychowuje ? dla was inceli to powinna byc najwieksza zniewaga samiec beta czy tam zeta Ja ci piszę o Sir Braunie pisze a ty mi z jakimś Wywrockim wyskakujesz kto tu jest czubkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: Ja ci piszę o Sir Braunie pisze a ty mi z jakimś Wywrockim wyskakujesz kto tu jest czubkiem no kazdy kto popiera brauna to czub wiekszy od elzaka przeciez to jest wariat w dodatku ma moskiewskim pasku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu chlop chce zeby jezus zostal krolem polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: zrozumialem ze to ma isc na jakis cel a nie ze w zyle Się zachowujecie jak politycy i celebryci. Tu jest Polska powiatowa, kasę się bierze na swoje przyjemności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: na bombelki to niech rodzice placa ja chetnie dam, na zwierzeta Och ależ to prawe i lewackie zarazem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: Och ależ to prawe i lewackie zarazem Na konika z rzeźni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: chlop chce zeby jezus zostal krolem polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: przeciez to jest wariat Wariaci to krzyczą że planeta płonie a na moskiewskim pasku masz swoich postkomunistów od 35 lat wiec co ty chłopie teraz za głupoty wypisujesz? Nie wstyd ci? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Na konika z rzeźni. Na rodzine pasikoników która przechodziła przez autostradę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Libed napisał: chlop chce zeby jezus zostal krolem polski Już jest, nie potrzeba żadnych formalnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dark Prince napisał: Wariaci to krzyczą że planeta płonie a na moskiewskim pasku masz swoich postkomunistów od 35 lat wiec co ty chłopie teraz za głupoty wypisujesz? Nie wstyd ci? jednak jestes glupszy od lezaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przelot napisał: Na rodzine pasikoników która przechodziła przez autostradę Nieee, na pasikonika z oderwaną nóżką przez patologiczne potomstwo Polaka katolika górnika z Podhala z babki z Podkarpacia. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: Już jest, nie potrzeba żadnych formalnosci niezle jestes odklejony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Nieee, na pasikonika z oderwaną nóżką przez patologiczne potomstwo Polaka katolika górnika z Podhala z babki z Podkarpacia. dokladnie na kulawego kota do ktorego dziecko polakow i katolikow rzucalo kamieniami i wrzucilo do wrzatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 4 godziny temu (edytowany) albo na tego ktorym dziecko rzucalo o sciane i publikowalo filmy na jutubie z tego jakos sad nie uznal tego za normalne i ograniczyl chyba prawa rodzicielskie Edytowano 4 godziny temu przez Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Nieee, na pasikonika z oderwaną nóżką przez patologiczne potomstwo Polaka katolika górnika z Podhala z babki z Podkarpacia. Przez brata onej jeża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 4 godziny temu bo wczoraj sie ze mna bice klocily ze to normalne ze dzieci znecaja sie nad zwierzetami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przelot napisał: Przez brata onej jeża Nazwijmy go Sebastian Jeżewski. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Libed napisał: jednak jestes glupszy od lezaka Typku w erze mezozoicznej planeta była cieplejsza o kilkanaście stopni, życie kwitło, xzap lodowych na biegunach nie było... tan naprawdę przez większość istnienia Ziemii było dużo ciepłej i nie było czap lodowych. A taki deebil sraczkowski będzie siał panikę że wszyscy spłoniemy bo temperatura wzrosnie o pół stopnia, stopień. Kompetencji to to zero ma ale panikę sieje. Szkodnik i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Nazwijmy go Sebastian Jeżewski. Albo Alan Jeżowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: Typku w erze mezozoicznej planeta była cieplejsza o kilkanaście stopni, życie kwitło, xzap lodowych na biegunach nie było... tan naprawdę przez większość istnienia Ziemii było dużo ciepłej i nie było czap lodowych. A taki deebil sraczkowski będzie siał panikę że wszyscy spłoniemy bo temperatura wzrosnie o pół stopnia, stopień. Kompetencji to to zero ma ale panikę sieje. Szkodnik i tyle. ja nie do tego to napisalem co nie znaczy ze nie mijasz sie z prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Libed napisał: bo wczoraj sie ze mna bice klocily ze to normalne ze dzieci znecaja sie nad zwierzetami Ja wyrywam komarom nogi w momencie gdy wysysają ze mnie krew. Taka opłata coś za coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przelot napisał: Albo Alan Jeżowski Może być dwóch braci po dwóch ojcach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach