Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dark prince

Znowu ten zyeebany klaudiusz mi zablokowal

Polecane posty

co zrobila, swinior albo kwiczy to nawet dziisaj by pojechali do klaudiusza gdyby wiedzieli gdzie, swiniak przeciez pragnie klaudiusza do zwiazku z nim, wyszlo ostatnio szydlo z worka

tutaj ze klaudiusz to bbw brzydka, a jednak mu sie klaudiusz marzy haha

Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał:

co zrobila, swinior albo kwiczy to nawet dziisaj by pojechali do klaudiusza gdyby wiedzieli gdzie, swiniak przeciez pragnie klaudiusza do zwiazku z nim, wyszlo ostatnio szydlo z worka

tutaj ze klaudiusz to bbw brzydka, a jednak mu sie klaudiusz marzy haha

Bo żadna inna go nie chce, a Klaudiusz to desperatka i kazdego wezmie

no ale to moja wina, bo klaudiusza tutaj nie ma ostatnio a ja na dobra mete to czekam tutaj na nia dnie i noce kiedy sie pojawi i pieerdole ciagle o niej

do mnie ze klaudiusza chejtuja i ja prdl klaudiusz brzydula i ja zebym tez zniechecil sie do klaudiusza i ja ponizal np a jak juz mnie klaudiusz znienawidzi to sami do niej startuja

swiniak troche za wczesnie wyskoczyl i sie zdradzil ze swoimi zamiarami xD udaje milego zeby sie dobrac do klaudiusza a potem juz jest za pozno 😄

1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał:

no ale to moja wina, bo klaudiusza tutaj nie ma ostatnio a ja na dobra mete to czekam tutaj na nia dnie i noce kiedy sie pojawi i pieerdole ciagle o niej

do mnie ze klaudiusza chejtuja i ja prdl klaudiusz brzydula i ja zebym tez zniechecil sie do klaudiusza i ja ponizal np a jak juz mnie klaudiusz znienawidzi to sami do niej startuja

swiniak troche za wczesnie wyskoczyl i sie zdradzil ze swoimi zamiarami xD udaje milego zeby sie dobrac do klaudiusza a potem juz jest za pozno 😄

Klaudiusz jest obleśna. Ale zasługuje na miłość.

jak widac jest na tyle oblesna ze swiniak albo kwiczy juz by do niej jechali nawet dzisiaj i pieerodla o ruuchaniu klaudiusza

a klaudiusz ze jest ogolnie mila dziewczyna to dla psycholi tez, i tak wlasnie inni jada na czyjejs dobroci

40 minut temu, pasztetowa prima sort napisał:

jak widac jest na tyle oblesna ze swiniak albo kwiczy juz by do niej jechali nawet dzisiaj i pieerodla o ruuchaniu klaudiusza

a klaudiusz ze jest ogolnie mila dziewczyna to dla psycholi tez, i tak wlasnie inni jada na czyjejs dobroci

Nie jest miła, bo często obraża innych 

Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał:

ja tez obrazaja, np krejzi albo salowa albo autor tego tematu zyeebany klaudiusz xD

A ty robisz nam podszywy, bo nasz kochasz. Wiem, że to ty i poszło na konto Klaudii. Siedź tu cały dzień, bo gdzie pójdziesz i kto ci jeść da panie mydełko? ☺️☺️

3 godziny temu, Nadija* napisał:

Świniak zwariował, a myśli że mnie znalazł bo kropla zrobiła se fotkę z jakąś dziewczyną w ciemnych włosach. Żeby tak myśleć trzeba mieć mózg świni serio. Jednak mam dobre wyczucie komu ufać, bo świniak od razu by wrzucił moją facjatę gdyby tylko miał.

Smalec się obudził po pół roku i jeżeli to nawet siostry nie są, to stabilnie

1 godzinę temu, pasztetowa prima sort napisał:

Na mnie się rzucał ostatnio chrum chrum kwii kwii ze do mnie przyleci do uk do Warwick, dla niego wydajesz się być celem numer jeden, kilka dni temu do mnie dotarło co za psychole siedzą w internecie, i tutaj na kafe też. Oni cię chcą wyśledzić we dwójkę prosię i kwiczy w realu i ruuchac cię.

Do mnie tez się przyjeebali i za mną łażą swiniak ciągle też, albo kwiczy. I tylko czy ja o tobie coś napiszę albo swiniak czy ja piszę z tobą albo coś i się interesują, masakra jakaś po prostu

Swiniak twierdzi że jak go zobaczysz w realu to staniesz się.mila.dla niego i go polubisz i będziecie para xD
Jak cię namierzy to zaraz będziesz miała świniaka pod domem u siebie

OPANUJ SCHIZE. 

1 minutę temu, Magdalena Bljat napisał:

Smalec się obudził po pół roku i jeżeli to nawet siostry nie są, to stabilnie

Pisala że nazywa się  Ania nawet miała nick na wykopie  z Anią. 

Też cię pewnie wydymala  jak Krzycha

Ale ja już skonczyylem temat sraki to ona za za mną lata i blokuje. 

1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał:

ja tam sie nie zdziwie, jak klaudiusz zaraz poleci na smalca i beda razem 😄

Lepi nic nie pisac bo po co mieć schizofrenika na sumieniu 

Ostatnie pytanie w temacie sraki moje: Skoro to nie ona To po cholere z taką zapalczywością mi blokuje odkąd pravik wrzucil zdjęcie  z insta? 

I sami sobie  na nie odpowiedzcie 

1 godzinę temu, pasztetowa prima sort napisał:

Zmieniłem  zdanie wrzucamy Justynę na ruszt xD Co u niej? 

Ana Celia de Armas Caso, tak brzmiał cały nick Klaudiusza
tłuścioch nawet widział na filmwebie, ale coś ma z garem nie tak i za chwilę znowu błyśnie 

2 minuty temu, Magdalena Bljat napisał:

Ana Celia de Armas Caso, tak brzmiał cały nick Klaudiusza
tłuścioch nawet widział na filmwebie, ale coś ma z garem nie tak i za chwilę znowu błyśnie 

Cześć nicku była inspiracją ale brzmiało to inaczej 

https://wykop.pl/ludzie/AnaDeAn

Oczywiście jesli sraka zawsze mówi prawdę to powinna być Martą bo kilka lat sie  za nią  podawała ale dobra. Chooj z wami. 

3 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

swiniak szuka partnera do taplania sie w blocie a potem kwii na kielbaski chrum

Twoja  stara by była idealna na kielbase 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się