hrabia Pomme de terre 6 Napisano 10 godzin temu tak to obiektyw portretowy nie jest jakiś oporowo drogi ale nie tani ok 1900-2000 a używany za połowę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 11 Napisano 10 godzin temu A na co komu własny portret. Hrabje kartofle czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 5 Napisano 10 godzin temu ze klaudisz chce zebysmy ja jeeebali na dwa baty jeden w psioche drugi w dziup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 10 godzin temu do pracy np Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 11 Napisano 10 godzin temu I co w pracy se wieszasz portret pomme de potato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 10 godzin temu no co ty xD ale niektórzy publikują kilka razy w tygodniu swe foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 11 Napisano 10 godzin temu Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 10 godzin temu ostatnio i tak tylko dziewczynę namówiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 11 Napisano 10 godzin temu To se powieś na lodówce czy coś. Niech ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 10 godzin temu kalendarz zrobiłem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 11 Napisano 10 godzin temu XD taki jak u dziada w altanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 10 godzin temu chyba nie ale nic szczególnego xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 631 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: chyba nie ale nic szczególnego xd to może taki jak u mechanika gdywiej bywał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 9 godzin temu wiem o co wam chodzi ale ubrana jest XD a i kalendarz bez tego plastiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 183 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: wiem o co wam chodzi ale ubrana jest Pffff. To co nam doopę zawracasz. Takich pełno w empiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 9 godzin temu ten schizzy pop to sam chce byc jeebany na dwa baty przez facetow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 9 godzin temu chciałem się pochwalić bo obiektyw fajny i ma świetne rozmycie 2 planu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 9 godzin temu no fajny, robienie fot to super sprawa w ogole zazdro ze masz czym xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 9 godzin temu aparat nie jest taki drogi Phil tylko obiektywy moje są dość tanie bo stare z 2016 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 9 godzin temu chciałem se kupić Nikona Z ale na razie jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 9 godzin temu do zdjęć krajobrazu byś musiał kupić obiektyw szerokokątny 10-20 mm i teleobiektyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 9 godzin temu no ja wiem, ze obiektyw to drugie tyle co aparat, ja maem kiedys olympus pen e-pl8 aparat tam chyba byl 8-45mm o ile dobrze kojarze to z 5500 fot natrzaskalem, i super ten aparat byl w porownaniu do tych smartfonow to mega foty, dla kogo nie drogi dla tego nie, ja nie mam 400 funtow zeby wy... na parat xD nie pracuje sie to nie mozna sobie kupowac aparatow i obiektywow, cos za cos xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1699 Napisano 9 godzin temu Nie znam się, ale cieszę się Twoim szczęściem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 9 godzin temu no brakuje mi troche aparatu pewno bym duzo na wies za miasto chodzil robic foty no ale life is brutal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, pasztetowa prima sort napisał: no ja wiem, ze obiektyw to drugie tyle co aparat, ja maem kiedys olympus pen e-pl8 aparat tam chyba byl 8-45mm o ile dobrze kojarze to z 5500 fot natrzaskalem, i super ten aparat byl w porownaniu do tych smartfonow to mega foty, dla kogo nie drogi dla tego nie, ja nie mam 400 funtow zeby wy... na parat xD nie pracuje sie to nie mozna sobie kupowac aparatow i obiektywow, cos za cos xD lepsze są stałe obiektywy a nie takie uniwersalne jak twój i pewnie ciemny był przy takich parametrach ale przy krajobrazach mogło nie przeszkadzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 6 Napisano 9 godzin temu też mam dwa takie ciemne obiektywy kitowe muszę je sprzedać w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 9 godzin temu jak ciemne i stale? tamten dalo sie wymienic w tym aparacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2136 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, pasztetowa prima sort napisał: jak ciemne i stale? tamten dalo sie wymienic w tym aparacie Im niższa przysłona tym obraz jest jaśniejszy a tło rozmyte (mała głębia ostrości) a stałe chodzi tu o ogniskową... U Ciebie była zmienna czyli można zoomować a przy stalogniskowym jeśli chcesz się przybliżyć lub oddalić od danego obiektu to musisz zmienić swój punkt położenia wobec niego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2136 Napisano 8 godzin temu Dobrej nocy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 18 Napisano 8 godzin temu spoko dzieki za info i uswiadomienie mi ze nawet do amatora fotografii mi daleko xD dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach