Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Doszedłem tak

Elka do związku się nie nadaje

Polecane posty

24 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Gdyby chciała to by mogła zawalczyć o odprawę, ale pewnie jej Ciebie żal, bo wie, że wylądowałbyś na ulicy 

Ona zrobiła to o czym każdy lachon marzy. Oswoila badboya i strzelila 3 dzieci na kredyt 40lat który wiąże go 100x bardziej niż śluby. Do tego nie pracuje jest podrecznom.

7 minut temu, Doszedłem tak napisał:

Wydziedziczona jeszcze może zostać w trakcie rozprawy gdy się pochwali o kradzieży środków finansowych matki.

CO TY PIERRDOLISZ ]. PRZECIEŻ ONA NAWET ZA POGRZEB PŁACIŁA.  GDYBY NIE TO, TO STAREJ BY NIE BYŁO ZA CO POCHOWAĆ xD

I jak matka żyła to dużo kasy wam wysyłała żebyś pasożycie z głodu nie zdech z matką

Edytowano przez szczęść boże

1 minutę temu, Doszedłem tak napisał:

Ona zrobiła to o czym każdy lachon marzy. Oswoila badboya i strzelila 3 dzieci na kredyt 40lat który wiąże go 100x bardziej niż śluby. Do tego nie pracuje jest podrecznom.

Brzmi super.

• Haha 1

Przed chwilą, szczęść boże napisał:

CO TY PIERRDOLISZ ]. PRZECIEŻ ONA NAWET ZA POGRZEB PŁACIŁA.  GDYBY NIE TO, TO STAREJ BY NIE BYŁO ZA CO POCHOWAĆ xD

Było by ja miałem 47tys. Widocznie to był jej katharsis za wszystko co nie pomagala.

3 minuty temu, Doszedłem tak napisał:

Do tego nie pracuje jest podrecznom.

Też byś tak chciał 

Przed chwilą, Dark prince napisał:

Też byś tak chciał 

Ja bym chciał utrzymywać jak szwagier nie lubię jak lachon mi rządzi. 

7 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Brzmi super.

A teraz sobie wyobraź że wjedza nadplata kredytu hipotecznego i skraca się okres spłaty o dekadę akurat gdy będzie miała najmniej waluty urody i najmniej chęci do pracy. Ona w żadnym wypadku nie chciała pieniędzy jak mi wyjdzie na giełdzie bo tak się bała. 

1 minutę temu, Doszedłem tak napisał:

A teraz sobie wyobraź że wjedza nadplata kredytu hipotecznego i skraca się okres spłaty o dekadę akurat gdy będzie miała najmniej waluty urody i najmniej chęci do pracy. Ona w żadnym wypadku nie chciała pieniędzy jak mi wyjdzie na giełdzie bo tak się bała. 

i tak wie że nie znajdziesz sobie baby i jak fikniesz bez dzieci to mieszkanie idzie na nią 

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

No i żyj w swoim psychicznym świecie z odjechanym peronem.

Rachunek pokazać? 

2 minuty temu, papamobil 666 napisał:

i tak wie że nie znajdziesz sobie baby i jak fikniesz bez dzieci to mieszkanie idzie na nią 

Właśnie ona myślała że z elkom będę xD 

LECZ UROJENIA KRASNAL FIFI TO MOJ PISUAR NA KTORY SZCZAM CODZIENNIE A ON SIE CIESZY ZE MU SYPNE JAKIMIS GROSZAMI NA NOWE PLAYSTATION HAHA TEN BIEDAK BEKA Z NIEGO A JA KUPUJE SOBIE GARNITURY SZYTE NA MIARE JESTEM BOGATY LEZAK BOG WYGRYW AAA

Bo ona wie że jak lachon ma dzieci to prawdopodobieństwo rośnie wykladniczo. Siostra szwagier sobie wzięła grubaska jak była z dzieckiem sama bo nikt nie chciał. 

Przed chwilą, Doszedłem tak napisał:

Właśnie ona myślała że z elkom będę xD 

pewnie we łebi sobei układa czarne scenariusze że jakaś baba cie wydyma z mieszkania, ale później sobei przypomina że to musiała by byc już desperatka bezdomna. 

Przed chwilą, papamobil 666 napisał:

pewnie we łebi sobei układa czarne scenariusze że jakaś baba cie wydyma z mieszkania, ale później sobei przypomina że to musiała by byc już desperatka bezdomna. 

Xd wydyma się zgadza propozycji padła xD 

20 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Brzmi super.

Ona na początku była bardzo za pracom. Mówiła że będzie pracować całe życie nawet na emeryturę nie pójdzie dla idei pracy. Jak chwile niepopracowala i zobaczyła jak to fajnie jest to teraz wymyśla absurdu powody żeby nie iść. Nawet 3 strzelila. 

23 minuty temu, szczęść boże napisał:

I jak matka żyła to dużo kasy wam wysyłała żebyś pasożycie z głodu nie zdech z matką

Gdyby nie matka gołodupcu to to sam byś spał pod mostem zazdrośniku

25 minut temu, szczęść boże napisał:

jak matka żyła to dużo kasy wam wysyłała żebyś pasożycie z głodu nie zdech z matką

10£ na jej ubezpieczenie 35zł. Faktycznie dużo zwłaszcza że nikt nie chciał tego jej płacić za 2zł nawet matka szwagier bo była akcja taka że wróciła z podkulonym ogonem bym miał pare groszy za fatyge.

1 godzinę temu, szczęść boże napisał:

czyli komunalne. to szybko cie wyjeebią jak kasa sie skonczy

Was też szybko wyjeebią z mieszkania za długi xDD

Edytowano przez Nimfa432

Przed chwilą, Doszedłem tak napisał:

10£ na jej ubezpieczenie 35zł. Faktycznie dużo zwłaszcza że nikt nie chciał tego jej płacić za 2zł nawet matka szwagier bo była akcja taka że wróciła z podkulonym ogonem bym miał pare groszy za fatyge.

co siostra zrobiła że tak po niej jedziesz? 

nie dziwie sie jak ci panstwo nielegalnie dało Kochana

A ten jaki ma ból dupy o mieszkanie xD Leżak nie daj się się milionerze

Edytowano przez Nimfa432

1 minutę temu, papamobil 666 napisał:

co siostra zrobiła że tak po niej jedziesz? 

Gdzie jade? Układ był taki że jeśli taka będzie wola matki że całość dla mnie i zobaczy to na piśmie nawet to nie będzie robić problemów. Ona liczyła że matka tylko tak gada a będzie po równo bom piwniczak i nie dopelnimy formalności naprzyklad. No i dopelnilem formalności ona dotrzymala słowa. 

A tutaj piszom że ona chce zachowek zazdrosnicy. My mamy dobre stosunki między sobą. 

będąc przez całe życie pasożytem na jej utrzymaniu

A tobie nie wstyd, że jesteś pasożytem na jej utrzymaniu?

9 minut temu, Doszedłem tak napisał:

Ona na początku była bardzo za pracom. Mówiła że będzie pracować całe życie nawet na emeryturę nie pójdzie dla idei pracy. Jak chwile niepopracowala i zobaczyła jak to fajnie jest to teraz wymyśla absurdu powody żeby nie iść. Nawet 3 strzelila. 

o tu na przykład. co zrobiła że tak jej cisniesz, pewnei pieniądze od niej chciałęś i ci nei dała. 

Na obecną chwilę nawet mając mlny jej nie oddam 25 czy 50% z prostego powodu, ani razu nie musiała bawić się w scat po niej. Dla mnie wszystko w temacie. Cena była wysoka na koniec. 

Przed chwilą, papamobil 666 napisał:

o tu na przykład. co zrobiła że tak jej cisniesz, pewnei pieniądze od niej chciałęś i ci nei dała. 

Nie cisnie pokazuje po prostu jak mental się zmienil na przestrzeni czasu. Wystarczy że się zazna mojego życia bez pracy i jest możliwość go kontyt to nie ma się ochoty pracy. A elka po co strzelila drugie? Prawie już odchowala pierwsze ale mieszkania by nie dali z jednym, do pracy by miała iść niedługo itd

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się