Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Doszedłem tak

Elka do związku się nie nadaje

Polecane posty

6 minut temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

Odezwał się normalny lepiej przypomnij co chciałeś zrobić Patrycji Oszczee jak do Piotrkowa do niej pojedziesz 

Przypominam ci czubie że pisałes jak że twoja "dziewczyna zajdzie w ciąże to ją tak skopie że wysra trupka"

Edytowano przez FranekBozy

3 minuty temu, Dark prince napisał:

Kurde ale ten napastnik to wykapany prawiczek z kafe.. 

Tacy to największe pojeeby. Dlatego duże prawdopodobieństwo że nasz Filipek to samo zrobi w przyszłości 

6 minut temu, pasztetowa prima sort napisał:

szkoda, ze klaudiusza juz nie ma no niestety, pewnie juz jej nie bedzie ani dzisiaj ani jutro, a mi sie tutaj bez niej nie chce za bardzo siedziec i pisac, szkoda mi czasu, wole sobie cos innego porobic, wiec narka, musze isc 😞

Przykra sprawa, ale twoje ofiary nigdy nie były ci potrzebne... twoja obsesja to samonapędzająca się spirala, im mniej Klaudiusza tym więcej. 😄

1 minutę temu, FranekBozy napisał:

Przypominam ci czubie że pisałes jak że twoja "dziewczyna zajdzie w ciąże to będziesz ją bił po brzuchu że az wysra trupka"  to są twoje słowa

ma racje, tak powinno się robić 

1 minutę temu, FranekBozy napisał:

Przypominam ci czubie że pisałes jak że twoja "dziewczyna zajdzie w ciąże to będziesz ją bił po brzuchu że az wysra trupka"  to są twoje słowa

To są twoje słowa, pisałeś to z konta pijak24 lata kiedy się podszywales podemnie 

Przed chwilą, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

Tacy to największe pojeeby. Dlatego duże prawdopodobieństwo że nasz Filipek to samo zrobi w przyszłości 

Czyli to pewne że sam to zrobisz w najbliższym czasie

Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał:

klaudiusz juz sobie pewno kogos znalazla w realu, a na mnie szcza, i nigdy nie popiszemy nawet na privku, a tak bardzo zawsze chcialem 😞

A ona chciała żebyś dał jej spokój schizolu 

14 minut temu, ChoroszczanskaZaraza napisał:

To właśnie mu o tym powiedz, przecież on jest skrajnym przypadkiem "wyebania" i głęboko ma to, że każda stąd ma już dość jego nękania zwyrolskimi tekstami i obleśności. Winy też w sobie nigdy nie widzi, zmyśla jakieś bzdury o każdej, która przestała z nim pisać, x razy został przyłapany na kłamstwach i mitomanii, nikt w nic już mu nie uwierzy, a jego socjopatyczne ciągoty są niepokojące. Ty zamiast wygarnąć prawdę odklejeńcowi to wolisz udawać, że wierzysz w stypiarę, mieszkanie warte mln i inne ściemy.

Wygarnianie komuś aby zmienił zachowanie, czyli siebie wewnętrznie, komuś kto nic nie robi w żadnym aspekcie swojego życia, bo widocznie nie ma do tego zbytnio narzędzi, to raczej mija się z celem. Nie jest tak że we wszystko wierzę, mi jest to obojętne co pisze, co ma, co robi, jak obojętne jest co np. Krejzi, Widmo, czy kto tam jeszcze, jak wszyscy. Kazdy tu może pisac co się mu uroi.

1 minutę temu, 18 maja głosuj na Brauna napisał:

To są twoje słowa, pisałeś to z konta pijak24 lata kiedy się podszywales podemnie 

Twoje nie wypieraj się swoich starych tematów. Wszyscy pamietają jak wrzuciłeś foto duupy z owsikami i ty się masz za normalnego xD

5 minut temu, Mgła napisał:

Uważam że ogólnej sytuacji to wynik, to nie tylko schiza tam jest, dlatego sobie wewnętrznie z tym nie radzi co czuje i czasami musi bo się udusi. W każdym razie gdyby było jak piszesz, to już mam przełącznik w głowie na stałe, że ani mnie nie ziębi, ani nie parzy co on pisze.

O, to to. Czasem pisze gorsze rzeczy niż leżak, ten to chyba rzeczywiście nie rozumie świata wokół.  A fifi cwana bestia doskonale wie co pisze i co robi innym. 

A i ja bywam niemiły  nie przeczę  ale tylko dla chamów i chamek. 

Ja nie mam schizofrenii ani żadnych innych chorób psychicznych 

jesteś alkoholikiem a to choroba psychiczna 

Ja nie mam schizofrenii ani żadnych innych chorób psychicznych 

To dlaczego matka z ciotką chciały cię siłą zaciągnąć do psychiatryka że aż uciekles z domu xDDD

To było twoje foto

Elka jest świadkiem xD

caly dzien tutaj gniije bo mam nadzieje, ze tu wejdzie moze i sie odezwie, ale widze ze juz od jakiegos czasu jej tutaj coraz mniej jest a mi sie zyc odechciewa przez to 😞

Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał:

caly dzien tutaj gniije bo mam nadzieje, ze tu wejdzie moze i sie odezwie, ale widze ze juz od jakiegos czasu jej tutaj coraz mniej jest a mi sie zyc odechciewa przez to 😞

Pisała że poznała faceta 

Przed chwilą, FranekBozy napisał:

To dlaczego matka z ciotką chciały cię siłą zaciągnąć do psychiatryka że aż uciekles z domu xDDD

Pytanie co wtedy odwalil że aż tak ciotka zareagowała może znowu wysmarował pokój swoich odchodami xDDD

kiedy pisala i jakiego faceta poznala i gdzie? 😞

ja nic takiego nie widzialem

pisala tylko ze na czacie z jakims kolega codziennie wieczorem siedzi i gra w gry a nie ze faceta poznala :((((((((((((((

Pisała że poznała faceta 

chałwa panu, oby tu nie wróciła 

2 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

a co ja robie, ja tylko chcialem sobie z klaudiuszem popisac na privku tez a ona zniknela i mnie ojszczala 😞

No pisałeś że umiera na raka, pisałeś jej nekrologi jeszcze wczoraj, wymyśliłeś że jej ojciec  jest jej alfonsem a to już przesada fifi. 

to dlatego ze mnie oszukano i wrobiono, i zarzucalem jej cos co nie bylo prawda, bo zostalem oklamany

a jak klaudiusz tu nie wroci to ja stad nigdy chyba nie odejde, bo ja bez niej zyc nie chce

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się