Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Tyle wiesz ile wyssrasz ze swojego łba brudasie żyjący z kûpa robiący wielkie wydarzenie z umycia blatu raz na parę miesięcy Myje co tydzień ja mam blat 4mb więc to nie jest 5minut a 30. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, pasztetowa prima sort napisał: no jak zobaczylem niedawno jak mnie lezak obgaduje ze ja daje doopy za dach nad glowa i za karnet do spa to sorki nie wiem skad Elcia tyle anielskiej cierpliwosci miala do goscia on to juz ostro napieerdala o niej masakra Coś za dużo masz tych wizji że ktoś przyjeżdża do leżaka i mu robi loda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu teraz wielki lezak poszkodowany ofiara bo anastazja zla a mewa chory ale to ze lezak to fantasta bajkopisarz i anastazji tez prul mozg bajeczkammi zeby z nim pisala to nie pisze juz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Doszedłem tak napisał: Myje co tydzień ja mam blat 4mb więc to nie jest 5minut a 30. Nie interesuje mnie to, weź idź umyj dûpe a nie szczekasz do ludzi psie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu no ty dark prince pojedziesz do lezaka i mu zrobisz loda, to moze w koncu przestaniecie przesladowac ludzi w internecie, on elcie a ty klaudiusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Doszedłem tak napisał: Moja ciotka ciebie rozumie. Tam u rodziców masz miche nie musisz pracować tutaj trzeba by się ruszyć chodźby do hipermarket bo samo się w lodówce nie pojawi. Co do ciotki to serio się załatwia do siatki by przyoszczędzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu lezak cokolwiek myje to w swoich urojeniach tylko haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Nie interesuje mnie to, weź idź umyj dûpe a nie szczekasz do ludzi psie Do rimming mogę umyć chcesz zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu oo a ty po co dark prince cytujesz posty lezaka i piszesz z tym mitomanem, jedz mu na kwadrat wyzerac goowno z siatki haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu mozecie przestac pisac z lezakiem i nie cytowac jego postow, bardzo prosze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 11 godzin temu Niech Iskra i Bicu robią mu rimming i obladzaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Dark prince napisał: Co do ciotki to serio się załatwia do siatki by przyoszczędzić? Ciotka właśnie wróciła z podróży była 10dni se oszczedza se podróżuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu ciotka lezaka ktora pewnie tez istnieje tylko w jego urojeniach ale jesli istnieje naprawde to pewno wpada do lezaka wyzerac jego goowno z siatki haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu no iskra mnie kiedys chciala do pravika zabrac jak ta katiusza, a pravik geej zboczuch do mnei dzisiaj ze wlozylby mi peena do buzi, niech spadaja ta cala trojka i niech lezaka wezma do pravika albo dark mince xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty Sanchez 14 Napisano 11 godzin temu Wieprz jest niepoczytalny, nawet gdyby tym razem prawol maczał w czymś paluchy i stąd taki zaciesz odpalił, to i tak totalnie niczego to nie zmienia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu lezak z pewnoscia wlozy pena pravika do buzi i jeszcze bedzie mowil tak moj panie wloz mi do buzi mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Kaszalotte napisał: Niech Iskra i Bicu robią mu rimming i obladzaja Powiedz mi kitku czy wszystkie tutki w Koninie się tak gibią do zdjęcia? https://ibb.co/vvvqFXzr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu zapytaj swojej starej dark mince o takie rzeczy jak tutki haha frajer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Kaszalotte napisał: Nie interesuje mnie to, weź idź umyj dûpe a nie szczekasz do ludzi psie Uspokój lepiej tego schizofrenika bo już na wymioty zbiera od jego spamu wszędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu dark mince swiniak z rzezni chrum chrum niedlugo zostanie przerobiony na mielonke xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść boże 5 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał: lezak z pewnoscia wlozy pena pravika do buzi i jeszcze bedzie mowil tak moj panie wloz mi do buzi mniam tak jak ty mówisz alfonsowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu ty sie uspokoj lezak frajerze i zrzygaj sie ja na twoim miejscu codziennie na sam widok w lustrze swoj bym rzygal haha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu Dobra poszedł do ignora od razu lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu pravik wiesz no dalem ci kosza i nie wlozysz mi nigdy do buzi, ale nie musisz przez to oklamywac i mscic sie na mnie jak lezak, no pogodz sie z tym, masz lezaka i dark mince chrum do robienia ci lodow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu haha lezak frajer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, pasztetowa prima sort napisał: dark mince swiniak z rzezni chrum chrum niedlugo zostanie przerobiony na mielonke xD Prędzej ci ty justynysynu kicha kręcona w Anusię padnie od ciągłej eksploatacji xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 11 godzin temu Dark mince meat z odbytu takie z kûpa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu nie interesuj sie moja sraka, bo ona nie nalezy do ciebie, masz srake pravika i lezaka do swojej dyspozycji, a osrana smierdzaca doopa lezaka czeka jak mu zrobisz rimming xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Dark prince napisał: Powiedz mi kitku czy wszystkie tutki w Koninie się tak gibią do zdjęcia? Dumbo jaki lachon huh Btw też mam takie klapki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 11 godzin temu haha dark mince tapla sie w blocie chrum chrum ale niedlugo lezak i pravik zrobia z niego mielonke na kwadrat we dwojke beda mu robic double penetracje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach