Nemesio Cervantes 247 Napisano wczoraj o 10:00 11 godzin temu, marawstala napisał: Nie rak, a skorpion : ) masz trafienie w to co piszą o skorpionach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2143 Napisano wczoraj o 10:28 26 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: masz trafienie w to co piszą o skorpionach? Po części pewnie tak, ale bardziej preferuje testy osobowościowe... Sam horoskop to ponoć za mało, ale czasem fajnie posłuchać. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 247 Napisano wczoraj o 15:00 4 godziny temu, marawstala napisał: Po części pewnie tak, ale bardziej preferuje testy osobowościowe... Sam horoskop to ponoć za mało, ale czasem fajnie posłuchać. : ) mam kontrowersyjną opinie o znakach zodiaku i imionach, jakoby czlowiek sie dostosowywal do tego, bezwiednie. Tak jak mam wrazenie ze po wygladzie i zachowaniu odgaduje imie. np Justyna z reguly to szczupla blond trzpiotka, Karolina sredniej wagi ciemne wlosy raczej wycofana itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2143 Napisano wczoraj o 16:08 59 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: mam kontrowersyjną opinie o znakach zodiaku i imionach, jakoby czlowiek sie dostosowywal do tego, bezwiednie. Tak jak mam wrazenie ze po wygladzie i zachowaniu odgaduje imie. np Justyna z reguly to szczupla blond trzpiotka, Karolina sredniej wagi ciemne wlosy raczej wycofana itd Też o tym kiedyś myślałam o tym dostosowywaniu do imienia jakie się otrzymało, jeśli chodzi o wygląd to nie zauważyłam podobieństw... sama nie rozpoznaje, ale jak już się wie jak ktoś ma na imię to często można stwierdzić, że to imię do niego pasuje jak druga skóra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 66 Napisano wczoraj o 16:14 Na tym polega cała magia imion. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniam 28 Napisano 22 godziny temu emocje sa przejeebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 12 Napisano 7 godzin temu Dnia 13.05.2025 o 21:51, Gretta _ napisał: Boni Ty jesteś ze Śląska górnego? Tak. Jestem slonska pyza z dziuro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2143 Napisano 1 godzinę temu Nie muzyczny, ale tegoroczna Eurowizja budzi emocje .) trzymajmy kciuki za Gaje. A tu coś starszego... Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach