TRZYNASTY 2 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: 2 naparstki likieru mnie rozwaliły. Znaczy się żołądek. No bo nie wiem czemu tak dziś było z nim źle jak nie przez wczorajszy likier. Pisz na litry bo nie łapie po twojemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, TRZYNASTY napisał: Pisz na litry bo nie łapie po twojemu Nie wiem jak się mówi na takie mini kieliszki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Malowanie tak napisał: Jak przyloze telefon nawet sony m2 14cm to wystaje poza penís i to wkoorwiajace bo 13 nie mam i mi psuje opinie To daj foto na ibb bo ci nie wierzę I ustaw delete na 5 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 7 godzin temu Największe pomiary miałem 17,2 był równy z bokiem tabletu sony z2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, TRZYNASTY napisał: To daj foto na ibb bo ci nie wierzę I ustaw delete na 5 minut A kim tu koorwo jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie wiem jak się mówi na takie mini kieliszki. A wiesz że masz NWP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, TRZYNASTY napisał: A wiesz że masz NWP? Co? To takie mini kieliszki do szotów. Takie 2 wczoraj likieru dość mocnego. Nwm czy to mi zaszkodziło czy co innego. Bo dotąd piłam po 1 i było ok. Edytowano 7 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 26 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Nie wiem jak się mówi na takie mini kieliszki. Naparstek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bodnarajca napisał: Naparstek? Mini kieliszek do szota, bardzo mini. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 7 godzin temu Jak mój kciuk wysoki i wąski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 7 godzin temu Moje chęci do spotkania znowu 0. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, TRZYNASTY napisał: A wiesz że masz NWP? Dam radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Malowanie tak napisał: Moje chęci do spotkania znowu 0. To już postęp, było -1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Dam radę. No widzem jak dajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 26 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Jak mój kciuk wysoki i wąski. Nie wiem ok mniejsza z tym, co mi przyszło do głowy męnzurka ale do chemi albo do dawkowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 168 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, TRZYNASTY napisał: No widzem jak dajesz Dobra zara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Mgła napisał: To już postęp, było -1. Za dużo tego braku szacunku znajdź sobie kogoś kto jest gruby i ma 13cm ja nie jestem dla ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowanie tak napisał: Za dużo tego braku szacunku znajdź sobie kogoś kto jest gruby i ma 13cm ja nie jestem dla ciebie. Udowodnij Pokaż I nie bluzgaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, TRZYNASTY napisał: Udowodnij Pokaż I nie bluzgaj Anastazi mogę resztę mam głęboko w chooju aktualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowanie tak napisał: Anastazi mogę resztę mam głęboko w chooju aktualnie Ale ona nawet nie wie że takie coś tu istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 259 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Malowanie tak napisał: W ogóle elka ma już akcesoria na 12tys skoro ostatnio miała 11k XD no comment. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: XD no comment. NVidii po 40 soon Ale się wszystko zaraz wý...i tak będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 5 godzin temu Wzięła byś elka obciagnela skoro ci się nudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 5 godzin temu Ale w 2022 było wszystko proste boze że nie miałem umiejętności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: XD no comment. Napluj mi do buzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 35 Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, Onaaaa napisał: Różnie to jest bo wiadomo pracować trzeba Czy to znaczy, że osoba niezdolna do pracy zarobkowej nie ma szans na miłość życia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 750 Napisano 39 minut temu 49 minut temu, Daniel86 napisał: Czy to znaczy, że osoba niezdolna do pracy zarobkowej nie ma szans na miłość życia? To znaczy, że jeżeli bez pracy potrafisz żyć to tym bardziej bez miłości przeżyjesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 226 Napisano 26 minut temu 1 godzinę temu, Daniel86 napisał: Czy to znaczy, że osoba niezdolna do pracy zarobkowej nie ma szans na miłość życia? Szukasz kobiety, która jak Leżak będzie cie utrzymywać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gryf 0 Napisano 16 minut temu Normalnie spotkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach