Dark prince 23 Napisano 15 godzin temu Klaudiusz tu blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 170 Napisano 15 godzin temu A to świnka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 23 Napisano 15 godzin temu No ulana jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 170 Napisano 15 godzin temu Ale lacha też, no nie gadajmy że nie. Tylko wszystko trochę przerysowane ma. Ale jakby tak rok na wyspie bezludnej to by puściło z twarzy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 76 Napisano 15 godzin temu Skąd wiecie że ona? Schizofrenia zbiorowa jakaś? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 23 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Skąd wiecie że ona? Schizofrenia zbiorowa jakaś? Wydało się kim jest i uciekła z forum .Ty bezwstydna zostałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 170 Napisano 15 godzin temu Ja się tylko czymam co kafeteryjny męszacz wywęszy, wierzę w te zdolności szpiegowskie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 73 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: męszacz pite było? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 76 Napisano 15 godzin temu Takie ameby z was że wierzycie jak w Boga w byle plotkę co ktoś wyssra czy to se uroiliscie czy macie dowody 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 170 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, papamobil 666 napisał: pite było? Coś dodali najwidoczniej do sałatki warzywnej Lisnera Edytowano 15 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 170 Napisano 15 godzin temu Wę-szacz. No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fluggaenkoecchicebоlsen 2 Napisano 15 godzin temu 16 minut temu, Kaszalotte napisał: Takie ameby z was że wierzycie jak w Boga w byle plotkę co ktoś wyssra czy to se uroiliscie czy macie dowody Mądrej to aż miło posłuchać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 23 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, fluggaenkoecchicebоlsen napisał: Mądrej to aż miło posłuchać W końcu dałeś swoją fotę s...ysynu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 227 Napisano 15 godzin temu Najwięcej blokuje Leżak i Pravik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 227 Napisano 15 godzin temu 13 minut temu, Mgła napisał: Coś dodali najwidoczniej do sałatki warzywnej Lisnera W ciąży jesteś, że na ryby Cię bierze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 76 Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, Dark prince napisał: W końcu dałeś swoją fotę s...ysynu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowanie tak 7 Napisano 14 godzin temu 50 minut temu, Mgła napisał: Yhy Ale ty się gdzisz na tych privach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 170 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, Malowanie tak napisał: Ale ty się gdzisz na tych privach Btw, zmień lepiej login, cały czas mam wrażenie że kto inny mnie cytuje w pierwszej sekundzie jak zerkam na niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 76 Napisano 14 godzin temu To przez schizofrenię myli się ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 170 Napisano 14 godzin temu 25 minut temu, niemaszuprawnień napisał: W ciąży jesteś, że na ryby Cię bierze? Dobrze by było ale to tylko warzywna sałatka z jajkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2138 Napisano 14 godzin temu Na coś takiego trafiłam (wyświetlilo się w propozycjach) niby na żywo, ale po co o tej godzinie (?) Jak tam żywego człowieka nie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 170 Napisano 13 godzin temu Ej no, pykłeś reakcję, a nic nima. Co to ma być? Kto daje i odbiera.. ten się gdzie poniewiera? Hmmm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Ej no, pykłeś reakcję, a nic nima. Co to ma być? Kto daje i odbiera.. ten się gdzie poniewiera? Hmmm? Nocoty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 170 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, TRZYNASTY napisał: Nocoty? A bo tak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: A bo tak! Ej tam cie cytują Leć szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 170 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, TRZYNASTY napisał: Ej tam cie cytują Leć szybko Zazdrośnik. Dzisiaj jest już za późno, już jestem zmęczona ale się doczekasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Zazdrośnik. Dzisiaj jest już za późno, już jestem zmęczona ale się doczekasz. Garba chyba Oj ty zła wiochmenko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 170 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, TRZYNASTY napisał: Garba chyba Oj ty zła wiochmenko Może być że i garba, ale od tej ciężkiej roboty w goronc ze szkłem w ręku i muzą na full. Ciekawe jak daleko w tym zaszedłeś.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Może być że i garba, ale od tej ciężkiej roboty w goronc ze szkłem w ręku i muzą na full. Ciekawe jak daleko w tym zaszedłeś.. Ja nie chodzę jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach