Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 11 godzin temu Dla mnie wystarczy i poszedłem malowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 11 godzin temu Mówiłem dla mnie najważniejsze som chęci błędy popełnia każdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 171 Napisano 10 godzin temu Którą sytuację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Którą sytuację? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 10 godzin temu Skoro nic się nie stało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, Mgła napisał: Yhy Będzie punia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 28 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Będzie punia? Jakiś rodzaj ciasta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Dark prince napisał: Jakiś rodzaj ciasta? Szarlotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 96 Napisano 9 godzin temu -Którą sytuację? - Tak. - yhyyy - Będzie punia? Dialogi inteligentnych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: -Którą sytuację? - Tak. - yhyyy - Będzie punia? Dialogi inteligentnych ludzi. Bardzo tylko pacz 1 godzinę temu, Mgła napisał: Yhy Iskra chodź się kochać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 28 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: -Którą sytuację? - Tak. - yhyyy - Będzie punia? Dialogi inteligentnych ludzi. Iskrze się nie chce z nim gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 96 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Dark prince napisał: Iskrze się nie chce z nim gadać Im sie chyba chce, tylko wzięli inne lekarstwa. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 9 godzin temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: xD To mój woreczek na speřme tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Dark prince napisał: Iskrze się nie chce z nim gadać Nad tym czeba popracować bo dla mnie to też ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 28 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: To mój woreczek na speřme tak Co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: To mój woreczek na speřme tak skoro ona się cieszy jak się tak do niej zwracasz kimże jestem by z nim dyskutować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: skoro ona się cieszy jak się tak do niej zwracasz kimże jestem by z nim dyskutować Jak chce być zonom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Jak chce być zonom jak chce być żoną leżaczka to musi lubić być nazywana worem na spermę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 8 godzin temu czekaj aż przyjedzie z pierścionkiem zaręczynowym jaki chcesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 28 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Jak chce być zonom Jakby chciała to już by była ty to największą desperatke nawet odstraszysz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: jak chce być żoną leżaczka to musi lubić być nazywana worem na spermę ? Wypadalo by Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dark prince napisał: Jakby chciała to już by była ty to największą desperatke nawet odstraszysz xD przecież wybiera się do leżaka w odwiedziny tylko trwają negocjacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 119 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 godziny temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Dla mnie wystarczy i poszedłem malowac Jesteś zwykłym id...ą Leżak skumaj to w końcu Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Jesteś zwykłym id...ą Leżak skumaj to w końcu Mam szacunek do siebie jeśli anastazje by wierzyla w 13 to bym postąpił podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 119 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Mam szacunek do siebie jeśli anastazje by wierzyla w 13 to bym postąpił podobnie Gdybyś miał do siebie szacun, to okazywałbyś go też kobietom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 171 Napisano 8 godzin temu (edytowany) O szacunku do siebie mówi facet który był podnóżkiem Poki, nieźle.. Edytowano 8 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 119 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Mgła napisał: O szacunku do siebie mówi facet który był podnóżkiem Poki, nieźle.. Zabawa tego typu nie może się równiać z twoimi nudesami dla Prawiczka Iskra Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 28 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: przecież wybiera się do leżaka w odwiedziny tylko trwają negocjacje Jeśli nawet zdarzyłby się taki okaz co mimo tekstów "ssij sooko" czy "liz mi jaja" chcialby do niego przyjechac do speluny to leżak i tak zeesrałby się metr Przed kiblem xD A na divke nie ma kasy zresztą też by się bał zamówić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach