Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Takie za 1000 zł co nie da się pomylić nawet z piaskiem w kuwecie, bo większy Po co ci taki gołodupiec jak malowany typ komorne ma 40m2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 171 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Po co ci taki gołodupiec jak malowany typ komorne ma 40m2 Cicho bo jeszcze będzie czytać i będzie Cię wołać na Gorzów, a pamiętam jakie wideo ktoś raz wrzucił jak będzie wasz pojedynek wyglądał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: To na właśnie dzieli byczku Wydaje ci się, ludzie się lonczom w pary dla sexu, żaden typ z tobom nie będzie bez sex sexualnosci ja np za żadne skarby nie będę z typem bo hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 6 godzin temu ile metrów do paczkomatu nie opłaca się iść w nocy przy 5 stopniach a) 100 m b) 200 m c) 300 m d) 500 m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 171 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Wydaje ci się, ludzie się lonczom w pary dla sexu, żaden typ z tobom nie będzie bez sex sexualnosci ja np za żadne skarby nie będę z typem bo hetero Nie wiem która baba pójdzie na stwierdzenie że związek to jest głównie sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Cicho bo jeszcze będzie czytać i będzie Cię wołać na Gorzów, a pamiętam jakie wideo ktoś raz wrzucił jak będzie wasz pojedynek wyglądał Ja wrzucalem różne bo mam poczucie humoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 6 godzin temu co to jest komorne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 28 Napisano 6 godzin temu Waldemar kiepski to przy lezaku jest synonim inteligencji i ogłady.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nie wiem która baba pójdzie na stwierdzenie że związek to jest głównie sex 40 lata bo tak wygląda prawda nawet lachon nie chce typa bez sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 171 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: ile metrów do paczkomatu nie opłaca się iść w nocy przy 5 stopniach a) 100 m b) 200 m c) 300 m d) 500 m Telefon do przyjaciela można? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: co to jest komorne xD Wynajem mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: W takim razie może się przedstaw a nie mi karzesz zzgadywac. Wstydzę się 7 minut temu, Mgła napisał: Ta emotka to pokazuje wielkość przyrodzenia czy stan konta? To i to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 264 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: tesknię za Szynszylą i Krejzii A ja za Bennim i agentem. 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 78 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: W takim razie może się przedstaw a nie mi karzesz zzgadywac. Co to za ułom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 171 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Ja wrzucalem różne bo mam poczucie humoru To może Twoje było, jeden padł z wrażenia na tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Telefon do przyjaciela można? tak ale zaraz pisz tu co przyjaciel powiedział bo nwm czy wychodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Wynajem mieszkania wrzuciłem to w chata gpt i wyszło masz 70 lat xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 28 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: ile metrów do paczkomatu nie opłaca się iść w nocy przy 5 stopniach a) 100 m b) 200 m c) 300 m d) 500 m Jeśli w paczkomacie nie ma sztucznej pusi to iść nie musi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: ile metrów do paczkomatu nie opłaca się iść w nocy przy 5 stopniach a) 100 m b) 200 m c) 300 m d) 500 m Zależy do kiedy skrzynka ja np mam 600 punktów pewnie przedłużenie 50% taniej nie szedl bym po nicach po co ryzykować utrate zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 264 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: ile metrów do paczkomatu nie opłaca się iść w nocy przy 5 stopniach a) 100 m b) 200 m c) 300 m d) 500 m Zależy co w paczce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 171 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: tak ale zaraz pisz tu co przyjaciel powiedział bo nwm czy wychodzić Niestety śpi, czeba by publiczności pytać, ale im co innego w glowie o tej porze jak widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 264 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: co to jest komorne xD Czynsz (opłaty) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: wrzuciłem to w chata gpt i wyszło masz 70 lat xD To prawda mogę mieć 189iq 70/37x100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dark prince napisał: Jeśli w paczkomacie nie ma sztucznej pusi to iść nie musi Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Zależy co w paczce. 1 paczka seksowna bielizna dla dziewczyny i męskie skarpetki 2 paczka pilot do nikona 3 paczka dysk przenośny Seagate Expansion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Czynsz (opłaty) Nie bo odstepne dla właścicieli nieruchomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 28 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: W takim razie może się przedstaw a nie mi karzesz zzgadywac. A to nie przypadkiem malowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dark prince napisał: A to nie przypadkiem malowany? Tak to on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odzyskajmy niepodległość 5 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Zależy co w paczce. Kokaina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 28 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: co to jest komorne xD Słownik języka polskiego PWN komorne «opłata za używanie wynajętego mieszkania» komorny «w średniowiecznej Polsce: dworzanin zarządzający pokojami i sprzętami królewskimi» Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 171 Napisano 6 godzin temu Idę spac dość tych pierdów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach